Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Femeile social-democrate din Dâmboviţa au sărit în ajutorul unei familii afectată de un incendiu

Publicat

pe

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa, deputata Claudia Gilia, sprijinită de şefa femeilor social-democrate din Târgovişte – deputata Carmen Holban, şi de mai multe colege, a întreprins o acţiune de ajutorare a unei familii din Răzvad, a cărei agoniseală de-o viaţă a fost distrusă în câteva clipe de un incendiu devastator.

Femeile PSD-iste au reuşit, apelând la solidaritate, să adune şi să ofere acestor oameni năpăstuiţi mai multe bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv un frigider, un aragaz, dar şi îmbrăcăminte şi rechizite şcoare pentru copii.

„Fac un apel public, în ajunul Săptămânii Patimilor, către toți oamenii cu suflet mare, să vină în sprijinul acestei familii aflate în mare necaz. Mulțumesc din suflet edilului Emanuel Spătaru pentru tot sprijinul acordat acestei familii, încă din momentul tragediei, dar și doamnei viceprimar Ionela Șerban pentru implicare.

Am văzut de ce au nevoie și am promis că vom reveni, cât de curând, pentru a aduce bucurie celor doi copii. Paștele trebuie să-i găsească cu zâmbetul pe faţă şi cu speranța că lucrurile se vor schimba în bine cu ajutorul oamenilor de bună-credință”, a precizat deputata PSD Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:15 pm

    Vicereasa Ionica Șerban să-i ia acasă la ea cum l-a luat și pe popa Tg… Niște mizerii….rusine!!!!halal… vrea sa apară miloasa dar cum a destrămat o familie nu spune și a lăsat un copil fără tata … 🙈 🤪

  2. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:20 pm

    Ionica serban vrea să i se ierte pacatele…. Cum a destrămat familii întregi… Rușine… Interesați-vă de ea sa vedeți cu ce se ocupa???? 🤔

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputatul Dumitru Lupescu a început demersurile pentru o dezbatere publică în legătură cu fabrica de mațe de la Brăneşti

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmbovița, a transmis deja o scrisoare către Garda Națională de Mediu, Agenția Națională de Protecția Mediului, Agenția de Protecția Mediului Dâmbovița şi Consiliul Județean Dâmbovița, având ca temă poluarea cauzată de fabrica de prelucrat mațe care funcționează în Parcul Industrial Priboiu.

Reamintim că, săptămâna aceasta, locuitorii din comuna Brăneşti au protestat în stradă şi au cerut autorităților să intervină întrucât viața li s-a transformat într-un calvar din cauza mirosului pestilențial.

„Subsemnatul Dumitru Lupescu, in calitatea mea de deputat în Circumscripția electorală nr 16 Dâmbovița și președinte al filialei județene USR Dâmbovița,

Vă solicit să luați oficial act și să dispuneti măsurile legale ce vă revin în calitate de autoritate publică competentă, despre cazul de la Brănești/Priboiu/Vulcana Pandele din județul Dâmbovița, unde un operator economic ce prelucreaza substante organice, emite în atmosfera limitrofa mirosuri greu de suportat, care afectează mediul și populația din zonă.

Cetățenii riverani sunt indignați de nepăsarea autorităților responsabile față de această situație și recent au protestat autorizat. Despre cazul în speță a făcut referire și media în perioada 12-14 august a.c.

Ca reprezentant ales în Dâmbovița, vă solicit imperios să demarati un control tematic pentru a afla situația exactă și a dispune măsurile de protecția mediului ce se impun.

Pe lângă această scrisoare, dorim să avem o dezbatere publică la fața locului cât mai curând.

Vă propun ca dezbaterea să aibă loc intr-una din zile în perioada 26-30.08 sau 02-06.09 a.c. în localitățile Vulcana Pandele sau Brănești, odată cu încheierea controlului din partea A.N.P.M. și Gărzii Naționale de Mediu.

La dezbatere invit atât reprezentanți cu putere de decizie din autoritățile de mediu (A.N.P.M., Garda Națională de Mediu, Garda județeană de mediu), din administrațiile județeană și locale, cât mai mulți cetățeni din zonă interesați de sănătatea lor, dar și reprezentanții societății comerciale respective.

Vă solicit ca la verificările de mediu din teren să fiu anunțat din timp pentru a putea participa și eu”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Publicul a rămas până târziu în noapte la Padina Folk, în ciuda ploii

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, şi vicepreşedintele Alin Manole au participat, ieri – 15 august, la deschiderea Festivalului “Padina Folk”, care se desfăşoară în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi.

La concertul de aseară au mai asistat: consilierul județean Ruxanda Dragomir; inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița – Cristina Stroe, primari dâmbovițeni și un public numeros, iubitor de muzică folk, care, în ciuda vremii, a rămas lângă scenă, până târziu după miezul nopții.


În prima seară de festival au concertat Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa, Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru şi Adrian Bezna, urmând ca astăzi să urce pe scenă, începând cu ora 18:30, Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu. Accesul la concerte este liber.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!