Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Femeile social-democrate din Dâmboviţa au sărit în ajutorul unei familii afectată de un incendiu

Publicat

pe

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa, deputata Claudia Gilia, sprijinită de şefa femeilor social-democrate din Târgovişte – deputata Carmen Holban, şi de mai multe colege, a întreprins o acţiune de ajutorare a unei familii din Răzvad, a cărei agoniseală de-o viaţă a fost distrusă în câteva clipe de un incendiu devastator.

Femeile PSD-iste au reuşit, apelând la solidaritate, să adune şi să ofere acestor oameni năpăstuiţi mai multe bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv un frigider, un aragaz, dar şi îmbrăcăminte şi rechizite şcoare pentru copii.

„Fac un apel public, în ajunul Săptămânii Patimilor, către toți oamenii cu suflet mare, să vină în sprijinul acestei familii aflate în mare necaz. Mulțumesc din suflet edilului Emanuel Spătaru pentru tot sprijinul acordat acestei familii, încă din momentul tragediei, dar și doamnei viceprimar Ionela Șerban pentru implicare.

Am văzut de ce au nevoie și am promis că vom reveni, cât de curând, pentru a aduce bucurie celor doi copii. Paștele trebuie să-i găsească cu zâmbetul pe faţă şi cu speranța că lucrurile se vor schimba în bine cu ajutorul oamenilor de bună-credință”, a precizat deputata PSD Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:15 pm

    Vicereasa Ionica Șerban să-i ia acasă la ea cum l-a luat și pe popa Tg… Niște mizerii….rusine!!!!halal… vrea sa apară miloasa dar cum a destrămat o familie nu spune și a lăsat un copil fără tata … 🙈 🤪

  2. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:20 pm

    Ionica serban vrea să i se ierte pacatele…. Cum a destrămat familii întregi… Rușine… Interesați-vă de ea sa vedeți cu ce se ocupa???? 🤔

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ţuţuianu: PRO România va aborda cu curaj alegerile locale din 2020 în Dâmboviţa

Publicat

pe

Procesul de consolidare a organizaţiilor PRO România se desfăşoară în judeţul Dâmboviţa conform graficului stabilit, care este unul alert. Potrivit senatorului Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, imediat după finalizarea alegerilor prezidenţiale, vor începe să prezinte opiniei publice candidaţii pentru ocuparea funcţiilor de primar.

„Am găsit oameni buni, oameni tineri cu care vom aborda cu curaj alegerile locale de anul viitor. De asemenea, pregătim şi, până la sfârşitul acestei luni, vom avea, în 40-45 de localităţi, listele de candidaţi pentru consiliile locale. Până la sfârşitul anului, ne vom îndeplini obiectivul de consolidare a organizaţiilor noastre locale”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Câştigătorii concursului Europe Direct Târgovişte dedicat bibliotecarilor

Publicat

pe

Echipa Centrului Europe Direct Târgoviște a considerat că o competiție între bibliotecari ar crește calitatea evenimentelor organizate și a informației care ajunge la cetățeni, astfel că organizează, de cinci ani, concursul „Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă”.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

1. Pentru implicarea în proiecte – Grigorescu Nicoleta – Biblioteca Orășenească Titu.
2. Cea mai bună fotografie a unui eveniment –Antohi Ana Georgiana – Biblioteca Comunală Conțești.
3. Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt) – Ilie Roxana – Biblioteca Comunală Moțăieni.
4. Cel mai bun proiect de promovare a tradițiilor locale într-o bibliotecă – Lixăndroiu Mariana – Biblioteca Comunală Gura Foii.
5. Cel mai bun film de prezentare al unei biblioteci (maxim 5 minute) – Belbe Florentina – Biblioteca Comunală Voinești.
6. Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri – Gogioiu Luminița – Biblioteca Orășenească Pucioasa.
7. Evenimentul cu cel mai mare număr de participanți realizat în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, școală, agenți economici, persoane fizice etc) – Barbu Cateluța Georgiana – Biblioteca Comunală Raciu.
8. Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturași, afișe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broșuri, etc) – Loliceru Aurora – Biblioteca Comunală Valea Mare.
9. Cea mai frumoasă bibliotecă/Cel mai frumos punct de informare europeană din Dâmbovița – Avrămescu Maria – Biblioteca Orășenească Fieni.
10. Cel mai interesant experiment științific/Cel mai înmdemânatic și rapid bibliotecar – Radu Abdreea Cristina – Biblioteca Comunală Braniștea.

La cele 10 secțiuni au fost înscrise peste 57 de lucrări din 28 de biblioteci, însemnând tot atâtea puncte de informare europeană reprezentate.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web