Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Femeile social-democrate din Dâmboviţa au sărit în ajutorul unei familii afectată de un incendiu

Publicat

pe

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa, deputata Claudia Gilia, sprijinită de şefa femeilor social-democrate din Târgovişte – deputata Carmen Holban, şi de mai multe colege, a întreprins o acţiune de ajutorare a unei familii din Răzvad, a cărei agoniseală de-o viaţă a fost distrusă în câteva clipe de un incendiu devastator.

Femeile PSD-iste au reuşit, apelând la solidaritate, să adune şi să ofere acestor oameni năpăstuiţi mai multe bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv un frigider, un aragaz, dar şi îmbrăcăminte şi rechizite şcoare pentru copii.

„Fac un apel public, în ajunul Săptămânii Patimilor, către toți oamenii cu suflet mare, să vină în sprijinul acestei familii aflate în mare necaz. Mulțumesc din suflet edilului Emanuel Spătaru pentru tot sprijinul acordat acestei familii, încă din momentul tragediei, dar și doamnei viceprimar Ionela Șerban pentru implicare.

Am văzut de ce au nevoie și am promis că vom reveni, cât de curând, pentru a aduce bucurie celor doi copii. Paștele trebuie să-i găsească cu zâmbetul pe faţă şi cu speranța că lucrurile se vor schimba în bine cu ajutorul oamenilor de bună-credință”, a precizat deputata PSD Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:15 pm

    Vicereasa Ionica Șerban să-i ia acasă la ea cum l-a luat și pe popa Tg… Niște mizerii….rusine!!!!halal… vrea sa apară miloasa dar cum a destrămat o familie nu spune și a lăsat un copil fără tata … 🙈 🤪

  2. Ionescu

    aprilie 17, 2019 at 9:20 pm

    Ionica serban vrea să i se ierte pacatele…. Cum a destrămat familii întregi… Rușine… Interesați-vă de ea sa vedeți cu ce se ocupa???? 🤔

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa turistică, promovată la Târgul European al Castelelor!

Publicat

pe

de

Complexul National Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, este prezent, în perioada 24 – 25 mai 2019, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

În cadrul evenimentului, Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste face cunoscută oferta turistică a judeţului Dâmboviţa şi prezintă principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Tot cu această ocazie vor fi distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre muzeele şi obiectivele turistice din judeţ.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Mall-ul de la Târgovişte va fi gata în următoarele 12 luni

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Prime Kapital au anunțat, astăzi – 24 mai 2019, începerea lucrărilor de construcție a complexului comercial Dâmboviţa Mall, care se va desfăşura pe o suprafață de 33 000 m2 și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii. Investiția de aproximativ 50 milioane euro este singura de acest gen din județ.

„În ultima lună, am avut discuții și analize foarte aplicate pe ceea ce înseamnă investițiile de la gară și, zic eu, că am reușit, prin seriozitate și prin bună-credință, să convingem investitorul că noi, ca instituție, Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Primăria Municipiului Târgoviște, ne ținem de cuvânt.

Știți că am făcut mai multe vizite pe teren, la drumul de la gară; aceste vizite vor continua; am în plan ca pentru acest constructor, care lucrează actualmente acolo, dacă nu-și îndeplinește obligațiile (chiar ieri l-am notificat), dacă nu înțelege că trebuie să intre într-un algoritm și să dovedească o aplecare mai mare către îndeplinirea obligațiilor (deja dumnealui este pe penalități încă de acum două zile), va intra acolo societatea CJD, Lucrări Drumuri și Poduri și va termina această lucrare.

Am dat drumul la procedura de achiziție publică pentru iluminat public, pe banii consiliului, pentru această zonă, nu lăsăm lucrurile la întâmplare, sper ca în intervalul de 12 luni, prevăzut de investitori, pentru realizarea mall-ului, să fim la zi cu investițiile din zonă”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!