Conectați-vă cu noi

POLITIC

Lovitură! Mai mulţi primari PSD declară că susţin PRO România

Publicat

pe

Spre deosebire de judeţul Dâmboviţa, unde primarii PSD şi-au arătat susţinerea faţă de liderul Adrian Ţuţuianu doar de la momentul scrisorii anti-Dragnea până la cel al mazilirii în şedinţa CEx din noiembrie 2018, declarând în conferinţe de presă că, dacă Bucureştiul îl dă jos pe Ţuţuianu, o să-l pună ei înapoi preşedinte, la Brăila există şi oameni de cuvânt.

Şase edili PSD, cărora li s-au alăturat unul de la ALDE şi unul de la PNL, au semnat o declaraţie comună în care menţionează că „susţin un proiect nou, o echipă de oameni cu care putem privi cu încredere în viitor, echipa PRO România, pe Mihai Tudose” – scrie debraila.ro.

Este vorba despre primarii PSD ai oraşelor Făurei şi Ianca şi de cei ai comunelor Silistea, Galbenu, Movila Miresii, Chiscani, Surdila Gaiseanca (ALDE) şi Bertestii de Jos (PNL).

„Am fost membru al unei echipe social-democrate care, în 2016, a lucrat intens, luni de zile, la programul de guvernare şi vă spun acum că, din acea echipă care a lucrat atunci la programul de guvernare, nu mai este nimeni la PSD. Nimeni!

Fiindcă noi, atunci, am lucrat la un program de guvernare pentru România, care s-a concretizat în ianuarie 2017 printr-o tentativă de ordonanţă pentru un om şi, de atunci, lucrurile aşa au ţinut-o. Nu spitale, nu autostrăzi, nu nimic, ci cum să salvăm pe cineva.

Din acest motiv, noi, toţi, am plecat. PRO România este singura forţă politică social-democrată, pentru că ceea ce mai este pe stânga nu mai este partid. E ceva gen Ali Baba şi cei 40 de hoţi”, a spus Mihai Tudose, duminică – 14 aprilie, la lansarea candidaţilor PRO România pentru Parlamentul European.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu, somat să elibereze spaţiul din CJ Dâmboviţa. „Este un abuz jegos!”

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, că se pretează la „abuzuri jegoase”, după ce l-a notificat să predea în 15 zile spaţiul pe care îl ocupă, prin contract legal în vigoare, cu destinaţia cabinet parlamentar.

„Consiliul Judeţean Dâmboviţa a descoperit brusc că nu are spaţii suficiente. Probabil are nevoie Rovana Plumb de acest birou. I-am răspuns domnului Oprea că utilizez acel spaţiu în baza unui contract valabil, am achitat la timp chiria şi toate cheltuielile aferente.

Potrivit statutului parlamentarilor, autorităţile locale au obligaţia să asigure spaţii pentru deputaţi şi senatori. Acest demers al domnului Oprea este un abuz jegos, un atac politic care nu mă surprinde.

O să iau o umbrelă şi voi ţine audienţe în centrul oraşului. Gestul meu, sunt convins, va fi foarte apreciat de cetăţeni”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Senatorul PRO România a mai spus că se fac presiuni împotriva oamenilor care au decis să-l urmeze în proiectul PRO România, care sunt ameninţaţi chiar şi cu desfiinţarea posturilor pe care le ocupă.

„Vom acorda asistenţă juridică tuturor celor care vor fi scoşi din posturi şi vom cere despăgubiri, incusiv de natură morală, pe care sper să le plătească cei care se pretează la astfel de mizerii”.

Prima victimă este Irena Dumitru, psiholog, care a fost revocată fără motiv din Autoritatea Teritorială de ordine Publică. Mai mult, a fost dată afară de la o şedinţă ATOP înainte de a fi aprobată, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, noua componenţă a ATOP.

VIDEO – Conferinţă PRO România Dâmboviţa, 20 mai 2019

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cătălin Olteanu, purtător de cuvânt PRO România Dâmboviţa, s-a paraşutat la PSD!

Publicat

pe

Nu înţelegem mişcarea făcută de Cătălin Olteanu, în plină campanie electorală şi din postura de eurocandidat pe lista PRO România. Pentru PSD, sincer, nu este cine ştie ce câştig, iar el, ca om politic, se descalifică şi demonstrează că interesul, dorinţa de a fi propulsat în diferite funcţii şi poziţii nu are limită.

Ce ţi-e şi cu politica asta! În urmă cu câteva săptămâni, Olteanu dădea la greu în Liviu Dragnea şi PSD şi, acum, devine membru al acestui partid. Declaraţia sa, transmisă prin comunicatul PSD Dâmboviţa, este stupefiantă şi ameţitoare!

”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma PRO România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizației PSD Dâmbovița. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică și o echipă de oameni puternici și uniți, care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană”, a precizat Cătălin Olteanu.”

Îi dorim succes în noul său partid şi să poată să schimbe în bine viaţa românilor, aşa cum şi-a propus. Deocamdată, ne-a lăsat cu gurile căscate!

PS – Unii spun că gestul lui Olteanu ar avea legătură cu faptul că soţia sa ocupă o funcţie de conducere la APIA Dâmboviţa, instituţie publică deconcentrată, şi nu ar fi vrut să-i pericliteze postul.

VIDEO – Cătălin Olteanu, conferinţă 12 martie 2019

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!