Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Rareş Bogdan, PNL: 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară!

Publicat

pe

Foto: https://www.b1.ro

Rareş Bogdan, candidatul nr. 1 al PNL pentru Parlamentul European, a declarat că, în afara pensiilor militarilor şi magistraţilor, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară.

„În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat să taie pensiile speciale”. A mai spus Rareş Bogdan că parlamentarii trebuie să renunţe la imunitate. Drepţi toţi în faţa lui Dumnezeu şi a cetăţenilor”.

Sâmbătă – 20 aprilie, Rareş Bogdan şi preşedintele Ludovic Orban vor fi prezenţi în fieful lui Dragnea, la Alexandria.

„Vom fi peste 10.000 şi vom mărşălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toţi cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea şi al găştii din jurul său a expirat.

Îi asigur pe PSD-iști că energia mea și energiile noastre sunt uriașe, iar valul care vine peste zonele unde erau foarte populari, îi va mătura. Lumea s-a săturat de minciunile lor. PSD ar trebui să părăsească guvernarea și să recunoască că a eșuat!

În această campanie, aș vrea ca PSD să ne răspundă tuturor:
➡️ De ce România nu a putut să atragă 32 mld. fonduri europene alocate nouă, în timp ce Polonia a reușit să atragă aproape toți banii alocați? 
➡️ De ce ghidurile noastre de finanțare sunt complicate și ale lor nu? 
➡️ De ce portughezii, ungurii și chiar bulgarii reușesc să facă centuri și autostrăzi, iar noi nu am reușit?
➡️ De ce, în doi ani și jumătate, nu am reușit să începem construcția măcar a unui spital?

Acestea sunt realitățile, iar dacă PSD nu a reușit în doi ani și jumătate să facă nimic din aceste lucruri, credeți-mă, că nu va reuși să facă nimic, nici în continuare”, spune Rareş Bogdan.

ALEGERI

Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose, întâlnire cu simpatizanţii PRO România din Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: https://www.ct100.ro

Candidaţii Partidului PRO România pentru Parlamentul European se vor întâlni, joi – 23 mai 2019, cu alegătorii din judeţul Dâmboviţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Vor fi prezenţi Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose. De asemenea, este aşteptat Iurie Leancă, fostul premier al Republicii Moldova, candidat PRO România pentru Prlamentul European.

„Vor fi prezenţi 900-1.000 de participanţi. Nu vom bloca oraşul, nu vom deranja pe nimeni. Va fi o întâlnire electorală de sfârşit de campanie, care va fi transmisă în direct”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional.

Cât priveşte rezultatul votului de duminică, Ţuţuianu spune că majoritatea parlamentară s-ar putea schimba după 26 mai.

„Dacă PRO România face un scor de 8-10%, vă asigur că, în două săptămâni, vom asista la o altă majoritate în Parlamentul României, după cum este de prevăzut ca UDMR ar putea să nu mai susţină demersurile făcute de liviu Dragnea doar în interes personal”.

Citește în continuare

ALEGERI

PNL Târgovişte: Măsuri de forţă disproporţionate, în raport cu prezenţa la mitingul PSD

Publicat

pe

Mitingul PSD de la Târgovişte a fost, spun liberalii, mult zgomot pentru nimic, iar disconfortul generat a însemnat un uriaș afront adus locuitorilor oraşului.

„Ceea ce a fost anunțat de PSD, drept cel mai mare miting electoral de final de campanie, s-a dovedit până la urmă o banală adunare, numărul celor aduşi cu arcanul din trei judeţe fiind estimat, la modul obiectiv, sub 10.000 de persoane, oameni apatici, fără entuziasm, veniți din obligație.

De remarcat că, de la acest miting, au lipsit tocmai târgoviştenii, revoltaţi la culme că orașul lor a fost sub asediul forțelor de ordine timp de 5 ore.

Centrul orașului, cu cele mai importante artere, a fost tranformat într-o imensă parcare, pentru autobuze și microbuze, iar locuitorii din zona centrală au fost obligați să-și lase mașinile în alte cartiere.

Condamnăm și poziția de forță, atitudinea ostilă a jandarmilor prahoveni, care au procedat, în multe cazuri, la limita legii.

Revenind la mitingul propriu-zis, exteptând şabloanele răgnite pentru parcursul campaniei, totul s-a rezumat la atacuri deşanţate la adresa preşedintelui Iohannis și a PNL”, se arată într-un comunicat remis de PNL Târgovişte.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL, CMF: 41190007

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!