Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Rareş Bogdan, PNL: 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară!

Publicat

pe

Foto: https://www.b1.ro

Rareş Bogdan, candidatul nr. 1 al PNL pentru Parlamentul European, a declarat că, în afara pensiilor militarilor şi magistraţilor, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară.

„În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat să taie pensiile speciale”. A mai spus Rareş Bogdan că parlamentarii trebuie să renunţe la imunitate. Drepţi toţi în faţa lui Dumnezeu şi a cetăţenilor”.

Sâmbătă – 20 aprilie, Rareş Bogdan şi preşedintele Ludovic Orban vor fi prezenţi în fieful lui Dragnea, la Alexandria.

„Vom fi peste 10.000 şi vom mărşălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toţi cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea şi al găştii din jurul său a expirat.

Îi asigur pe PSD-iști că energia mea și energiile noastre sunt uriașe, iar valul care vine peste zonele unde erau foarte populari, îi va mătura. Lumea s-a săturat de minciunile lor. PSD ar trebui să părăsească guvernarea și să recunoască că a eșuat!

În această campanie, aș vrea ca PSD să ne răspundă tuturor:
➡️ De ce România nu a putut să atragă 32 mld. fonduri europene alocate nouă, în timp ce Polonia a reușit să atragă aproape toți banii alocați? 
➡️ De ce ghidurile noastre de finanțare sunt complicate și ale lor nu? 
➡️ De ce portughezii, ungurii și chiar bulgarii reușesc să facă centuri și autostrăzi, iar noi nu am reușit?
➡️ De ce, în doi ani și jumătate, nu am reușit să începem construcția măcar a unui spital?

Acestea sunt realitățile, iar dacă PSD nu a reușit în doi ani și jumătate să facă nimic din aceste lucruri, credeți-mă, că nu va reuși să facă nimic, nici în continuare”, spune Rareş Bogdan.

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!