Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Copiii au fost la putere în sediul PSD Dâmboviţa. FOTO

Publicat

pe

Copiii au fost, în această după-amiază, din nou, în centrul atenţiei doamnelor social-democrate din municipiul Târgovişte, conduse de deputata Carmen Holban, iar sala mare de şedinţe din sediul PSD Dâmboviţa s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru participanţii la „Ora de poveste”. Frumoşi, talentaţi şi entuziaşti, prichindeii s-au desfăşurat în toată spendoarea lor, fiind îndelung aplaudaţi.

Anul acesta, invitaţia deputatei Carmen Holban a fost adresată şi copiilor din comunitatea de romi, care au venit împreună cu Teodora Ion – preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte.

„Suntem aici pentru că este extrem de important să îi avem pe copii în preajma noastră, pentru că este esenţial să ştim ce vrem de la viaţă şi să ne clădim viitorul, iar viitorul îl reprezintă aceşti copii minunaţi. Vă urez un călduros «La mulţi ani!», sărbători cu linişte, cu fericire şi împlinire. Să dea Dumnezeu să fim mereu mândri de copiii noştri”, a spus deputata Carmen Holban.

Ca de fiecare dată, femeile social-democrate din Târgovişte au pregătit daruri şi diplome pentru toţi copii. Şi tot cum este tradiţia, a existat şi un sprijin financiar. Anul acesta i-a fost acordat Anei Maria Olteanu, o fetiţă extrem de talentată, care a câştigat, pe 20 aprilie, la Galaţi, trofeul „Mărul de Aur” (Secţiunea Pop, Etno şi Populară, 5-7 ani). Banii o vor ajuta să poată participa la alte festivaluri de profil.

De asemenea, a fost organizată o expoziţie în scop caritabil cu ornamente specifice sărbătorilor pascale, realizate de copiii de la şcolile din Valea Voievozilor şi Răzvad. Banii astfel obţinuţi vor fi donaţi Centrului de îngrijiri paleative din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

„Foarte multe emoţii şi foarte multă culoare, astăzi, aici. Nu putea să fie altfel în preajma copiilor şi la un eveniment atât de special. Pentru noi, doamnele din PSD, lectura a fost foarte importantă. De aceea, de-a lungul anilor, am derulat foarte multe campanii prin care dorim ca dragii noştri copii să citească de la vârstele cele mai fragede. Le felicit pe colegele mele de la Târgovişte”, a punctat deputata Claudia Gilia – preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa.

Nu au lipsit de la eveniment: Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte, Cătălin Rădulescu – viceprimar Târgovişte, Andrei Plumb – coordonator campanie electorală PSD Dâmboviţa şi Sebastian Marin – secretar executiv adjunct PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Ionescu

    aprilie 23, 2019 at 6:05 pm

    Ionica Șerban săraca de ea…. Apare cu popa… 🙈 🤪 ⁉️⁉️⁉️⁉️

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa turistică, promovată la Târgul European al Castelelor!

Publicat

pe

de

Complexul National Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, este prezent, în perioada 24 – 25 mai 2019, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

În cadrul evenimentului, Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste face cunoscută oferta turistică a judeţului Dâmboviţa şi prezintă principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Tot cu această ocazie vor fi distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre muzeele şi obiectivele turistice din judeţ.

Citește în continuare

ACTUALITATE

N-ai act de identitate valabil? Îl obţii la urgenţă cu prilejul alegerilor!

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.ziarulincomod.ro)

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.E.P.) Târgoviște va asigura în zilele de 25 și 26 mai 2019 un program de lucru special pentru eliberarea actelor de identitate cetățenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

Persoanele arondate se pot adresa S.P.C.E.P. în situația în care au actul de identitate pierdut, furat, distrus, deteriorat sau cu termenul de valabilitate expirat astfel: sâmbătă, între orele 08ºº- 16ºº și duminică în intervalul 07ºº- 21ºº.

Procedura de eliberare a cărții de identitate precum și modalitatea de soluționare a cazurilor particulare pentru solicitanții care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de identitate:
– Cartea de identitate se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, statutului civil, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea cărții de identitate în cuantum de 7 lei se va achita la ghișeul serviciului de evidență.
– În situația în care nu pot fi prezentate documentele prevăzute de legislația în vigoare (certificate de stare civilă, hotărâri judecătorești, dovezi cu privire la domiciliu) cetățenilor li se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care vor depune 3 fotografii ³/4 și taxă în valoare de 1 leu, achitată ca și în cazul cărților de identitate.

Șef serviciu S.P.C.E.P. Târgoviște
jr. Ioniță Mirabela-Denisa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!