Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Copiii au fost la putere în sediul PSD Dâmboviţa. FOTO

Publicat

pe

Copiii au fost, în această după-amiază, din nou, în centrul atenţiei doamnelor social-democrate din municipiul Târgovişte, conduse de deputata Carmen Holban, iar sala mare de şedinţe din sediul PSD Dâmboviţa s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru participanţii la „Ora de poveste”. Frumoşi, talentaţi şi entuziaşti, prichindeii s-au desfăşurat în toată spendoarea lor, fiind îndelung aplaudaţi.

Anul acesta, invitaţia deputatei Carmen Holban a fost adresată şi copiilor din comunitatea de romi, care au venit împreună cu Teodora Ion – preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte.

„Suntem aici pentru că este extrem de important să îi avem pe copii în preajma noastră, pentru că este esenţial să ştim ce vrem de la viaţă şi să ne clădim viitorul, iar viitorul îl reprezintă aceşti copii minunaţi. Vă urez un călduros «La mulţi ani!», sărbători cu linişte, cu fericire şi împlinire. Să dea Dumnezeu să fim mereu mândri de copiii noştri”, a spus deputata Carmen Holban.

Ca de fiecare dată, femeile social-democrate din Târgovişte au pregătit daruri şi diplome pentru toţi copii. Şi tot cum este tradiţia, a existat şi un sprijin financiar. Anul acesta i-a fost acordat Anei Maria Olteanu, o fetiţă extrem de talentată, care a câştigat, pe 20 aprilie, la Galaţi, trofeul „Mărul de Aur” (Secţiunea Pop, Etno şi Populară, 5-7 ani). Banii o vor ajuta să poată participa la alte festivaluri de profil.

De asemenea, a fost organizată o expoziţie în scop caritabil cu ornamente specifice sărbătorilor pascale, realizate de copiii de la şcolile din Valea Voievozilor şi Răzvad. Banii astfel obţinuţi vor fi donaţi Centrului de îngrijiri paleative din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

„Foarte multe emoţii şi foarte multă culoare, astăzi, aici. Nu putea să fie altfel în preajma copiilor şi la un eveniment atât de special. Pentru noi, doamnele din PSD, lectura a fost foarte importantă. De aceea, de-a lungul anilor, am derulat foarte multe campanii prin care dorim ca dragii noştri copii să citească de la vârstele cele mai fragede. Le felicit pe colegele mele de la Târgovişte”, a punctat deputata Claudia Gilia – preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa.

Nu au lipsit de la eveniment: Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte, Cătălin Rădulescu – viceprimar Târgovişte, Andrei Plumb – coordonator campanie electorală PSD Dâmboviţa şi Sebastian Marin – secretar executiv adjunct PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Ionescu

    aprilie 23, 2019 at 6:05 pm

    Ionica Șerban săraca de ea…. Apare cu popa… 🙈 🤪 ⁉️⁉️⁉️⁉️

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. Încă o gafă a Guvernului Orban, contestată de specialiști

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Gardena Club Brașov)

Am spus în mai multe rânduri că actualii guvernanți au scos, nu de puține ori, acte normative, decizii, ordonanțe pe negândite, fără să fie analizate la sânge eventualele consecințe, fără să fie consultați specialiștii. De pildă, ultima găselniță o constituie obligarea patronilor de terase să țină un registru în care să fie trecut numele tuturor clienților care le calcă pragul, plus numărul de telefon.

Vezi, Doamne, dacă este depistat vreun infectat cu coronavirus într-un interval de timp, să fie căutați și, probabil, izolați, carantinați toți cei care s-au aflat pe terasă în ziua și la ora cu pricina. Nu mai vorbim de gestul în sine, de efortul pe care trebuie să-l mai depună în plus angajații terasei, dar și intimitatea cetățeanului, dreptul la viață privată sunt afectate.

Ei, bine, Autoritatea pentru Supravegherea datelor cu Caracter Personal a intervenit rapid și a cerut eliminarea registrului cu datele clienților. Mai mult, reprezentanții instituției au transmis că nu au fost consultați când a fost elaborată această normă oarbă de pandemie. Cam așa a gestionat până acum Guvernul Orban țara, cu ordonanțe făcute pe picior…

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății a fost informat despre problemele de finanțare de la Spitalul Mioveni

Publicat

pe

Sursa foto: Instituția Prefectului Argeș

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-au aflat, joi – 4 iunie 2020, în județul Argeș, unde s-au întâlnit cu prefectul Emanuel Soare și a vizitat Spitalul Orășenesc Mioveni. Șeful de la Sănătate a fost informat despre problemele din toate spitalele argeșene și despre modul cum a fost gestionată situația generată de COVID-19.

Cât privește Spitalul Mioveni, ministrul a aflat că unitatea nu funcționează la capacitatea maximă despre care s-au vorbit în momentul inaugurării, deoarece nu s-a asigurat și finanțarea necesară pentru numărul total de paturi din spital (aproximativ 250). Nelu Tătaru a promis că analizează posibilitatea de a asigura finanțarea necesară, de la Guvern, pentru ca spitalul să ofere servicii complete, care să vină în sprijinul cetățenilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!