Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Copiii au fost la putere în sediul PSD Dâmboviţa. FOTO

Publicat

pe

Copiii au fost, în această după-amiază, din nou, în centrul atenţiei doamnelor social-democrate din municipiul Târgovişte, conduse de deputata Carmen Holban, iar sala mare de şedinţe din sediul PSD Dâmboviţa s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru participanţii la „Ora de poveste”. Frumoşi, talentaţi şi entuziaşti, prichindeii s-au desfăşurat în toată spendoarea lor, fiind îndelung aplaudaţi.

Anul acesta, invitaţia deputatei Carmen Holban a fost adresată şi copiilor din comunitatea de romi, care au venit împreună cu Teodora Ion – preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte.

„Suntem aici pentru că este extrem de important să îi avem pe copii în preajma noastră, pentru că este esenţial să ştim ce vrem de la viaţă şi să ne clădim viitorul, iar viitorul îl reprezintă aceşti copii minunaţi. Vă urez un călduros «La mulţi ani!», sărbători cu linişte, cu fericire şi împlinire. Să dea Dumnezeu să fim mereu mândri de copiii noştri”, a spus deputata Carmen Holban.

Ca de fiecare dată, femeile social-democrate din Târgovişte au pregătit daruri şi diplome pentru toţi copii. Şi tot cum este tradiţia, a existat şi un sprijin financiar. Anul acesta i-a fost acordat Anei Maria Olteanu, o fetiţă extrem de talentată, care a câştigat, pe 20 aprilie, la Galaţi, trofeul „Mărul de Aur” (Secţiunea Pop, Etno şi Populară, 5-7 ani). Banii o vor ajuta să poată participa la alte festivaluri de profil.

De asemenea, a fost organizată o expoziţie în scop caritabil cu ornamente specifice sărbătorilor pascale, realizate de copiii de la şcolile din Valea Voievozilor şi Răzvad. Banii astfel obţinuţi vor fi donaţi Centrului de îngrijiri paleative din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

„Foarte multe emoţii şi foarte multă culoare, astăzi, aici. Nu putea să fie altfel în preajma copiilor şi la un eveniment atât de special. Pentru noi, doamnele din PSD, lectura a fost foarte importantă. De aceea, de-a lungul anilor, am derulat foarte multe campanii prin care dorim ca dragii noştri copii să citească de la vârstele cele mai fragede. Le felicit pe colegele mele de la Târgovişte”, a punctat deputata Claudia Gilia – preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa.

Nu au lipsit de la eveniment: Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte, Cătălin Rădulescu – viceprimar Târgovişte, Andrei Plumb – coordonator campanie electorală PSD Dâmboviţa şi Sebastian Marin – secretar executiv adjunct PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Ionescu

    aprilie 23, 2019 at 6:05 pm

    Ionica Șerban săraca de ea…. Apare cu popa… 🙈 🤪 ⁉️⁉️⁉️⁉️

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputata Claudia Gilia, un nou gest menit să-i încurajeze pe elevi să performeze

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, de profesie cadru didactic universitar, a orga nizat o întâlnire cu cei 30 de elevi de gimnaziu şi profesori excepţionali din comuna Cojasca, pe care administraţia locală i-a trimis în tabără la munte, în comuna Moroeni, ca răsplată pentru rezultatele foarte bune obţinute pe parcursul anului şcolar 2018-2019.

„Puterea exemplului este cea mai bună lecție de viață! Apreciez gestul domnului primar Gheorghe victor, de a se implica în susținerea școlii, în recunoașterea și premierea performanței. Ne-a arătat că o comunitate poate crește prin eforturile tuturor membrilor săi. Comuna Cojasca are cu ce se mândri: o generație tânără bine educată, profesori implicați și un primar responsabil și generos.

Copiilor le-am spus că fiecare notă de 10 înseamnă o cărămidă la construcția unei vieți mai bune pentru ei și pentru părinții lor. Trebuie să știe că în viață reușesc oamenii care muncesc cinstit, care învață și care-și găsesc talentul. Fiecare dintre ei are câte un talent: unii știu să deseneze frumos, alții să învețe poezii, unii sunt pasionați de matematică, iar alții au abilități tehnice sau IT foarte bune. Fiecare va putea să-și dezvolte talentul dat de Dumnezeu și să-și croiască un drum frumos în viață.

I-am încurajat să se implice în activități extrașcolare, să se implice ca voluntari în organizațiile care îi pot ajuta să-și descopere și să-și cultive talentul, să-i asculte și respecte pe profesori și pe părinți. Doar prin ajutorul oferit altor organizații non-profit sau comunității, se vor ajuta și pe ei înșiși.

Am încredere că noua generație va fi una puternică, una implicată în activitățile comunității și că țara va fi pe mâini bune! Tot ceea ce trebuie să facem în acest moment pentru ei este să-i sprijinim și să le arătăm că avem încredere în forțele lor!”, ne-a precizat Claudia Gilia.

Reamintim că parlamentara este prezentă aproape săptămânal printre copii, în diferite localităţi ale judeţului, făcând de fiecare dată gesturi menite să-i încurajeze să performeze, să-şi pună în valoare talentul, să conştientizeze cât de important este procesul educaţional.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Se dau câte 15.000 euro pentru dezvoltarea exploatațiilor agricole de mici dimensiuni

Publicat

pe

Adrian Chesnoiu - director general al AFIR

De luni – 22 iulie 2019, începând cu ora 09:00, fermierii români pot depune, pe pagina de internet a AFIR, solicitări de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Sprijinul este în sumă fixă de 15.000 de euro, 100% nerambursabilă.

Cererile se primesc până cel târziu la data de 31 decembrie 2019, ora 16:00, sau până la epuizarea fondurilor disponibile. Alocarea financiară disponibilă pentru această sesiune este de 45.900.000 de euro, din care 13.770.000 de euro sunt alocați doar pentru fermele din zona montană.

Potrivit directorului general al AFIR, Adrian Chesnoiu, fondurile sunt insuficiente, raportat la nevoie de finanţare a micilor fermieri. Cei 15.000 de euro se acordă în baza unui plan de afaceri, în două tranșe: 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finanțare și 25% din cuantumul sprijinului la momentul finalizării obiectivelor propuse de beneficiar prin Planul de afaceri.

Pragul minim de selecție a cererilor de finanțare depuse la AFIR prin submăsura 6.3 (pentru teritoriul național, inclusiv zona ITI Delta Dunării și pentru zona montană) este de 15 puncte, cu precizarea că pragurile de calitate lunare sunt următoarele:
– 85 de puncte (valabil în perioada 22.07 – 31.08.2019);
– 80 de puncte (valabil în perioada 01.09 – 30.09.2019);
– 75 de puncte (valabil în perioada 01.10 – 31.10.2019);
– 70 de puncte (valabil în perioada 01.11 – 30.11.2019);
– 15 de puncte (valabil în perioada 01.12 – 31.12.2019).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!