Conectați-vă cu noi

Călăraşi

Jandarmii din Călăraşi, alături de cetăţenii afectaţi de tornada din 30 aprilie

Publicat

pe

Foto: IJJ Călăraşi

30 de jandarmi din cadrul IJJ Călăraşi au acordat, astăzi – 2 mai, sprijin autorităţilor locale şi cetăţenilor din localitatea Constantin Brâncoveanu, pentru înlăturarea efectelor tornadei care s-a abătut asupra aşezării în data de 30 aprilie.

Militarii au ajutat la evacuarea unor bunuri din cadrul a șapte gospodării, repararea unui gard distrus de vânt, precum și la încărcarea, descărcarea și transportul materialelor de construcție necesare refacerii acoperișurilor caselor și anexelor grav avariate.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

24 de tone de îngrăşăminte chimice, depozitate la întâmplare!

Publicat

pe

Poliţiştii din Călăraşi au indisponibilizat 24 de tone de îngrăşăminte chimice, pe care un bărbat de 51 de ani, din comuna Jegălia, administrator al unei societăţi comerciale, le-a depozitat în condiţii necorespunzătoare.

Cel în cauză s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Oamenii legii din Călăraşi vor continua acţiunile de verificare a modului cum sunt depozitate substanțele periculoase.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Autocar cu turişti, răsturnat de o tornadă pe Autostrada Soarelui! VIDEO

Publicat

pe

Fenomenele meteo neobişnuite au început să lovească din ce în ce mai des în România. Astăzi – 30 aprilie, cei care se deplasau pe Autostrada Soarelui au privit îngroziţi cum, pe câmpul din apropierea drumului care duce spre mare, s-a format o imensă tornadă.

Vârtejul impresionant a apărut în zona comunei Dragalina, judeţul Călăraşi. Vântul puternic a răsturnat pe şosea un autocar plin cu turişti. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Şapte persoane au fost rănite în urma acestui accident. De asemenea, mai multe case din Dragalina au rămas fără acoperişuri, acestea fiind smulse de tornadă.

Foto: Adevărul

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!