Connect with us

ALEGERI

Votaţi pentru o viaţă demnă! Mesajul deputatului Corneliu Ştefan către alegători

Publicat

pe

Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, s-a adresat dâmboviţenilor, la acest început de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, îndemnându-i să voteze echipa de candidaţi a PSD, pe care o consideră cea mai bună, cea mai pregătită pentru a face faţă problemelor care vor trebui rezolvate în înaltul for legislativ european.

„Prin votul dumneavoastră, PSD va trimite în Parlamentul European, la Bruxelles, cea mai bună echipă de politicieni, de patrioţi, de profesionişti, care să se lupte, în cel mai înalt for legislativ de pe continent, pentru drepturile noastre, pentru democraţie, pentru o viaţă mai bună, pentru un tratament egal în Europa. Lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European este deschisă de preşedinta PSD Dâmboviţa, doamna Rovana Plumb – fost ministru al Fondurilor Europene.

România a devenit mai prosperă, mai sigură, mai puternică datorită guvernării PSD! Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pus în practică de PSD, avem drumuri mai bune, avem reţele de apă şi de canalizare, avem şcoli, grădiniţe, săli de sport, aşezăminte de ocrotire socială.

Am reabilitat şi modernizat spitalele, le-am dotat cu tehnică performantă şi lucrurile nu se vor opri aici! Am reuşit să oprim migraţia medicilor noştri şi a cadrelor medii către Occident, mărind salariile din sistem la nivelul veniturilor obţinute în statele din vestul Europei. Am mărit pensiile tuturor categoriilor socio-profesionale. Am mărit salariile şi ritmul de creştere va continua!

Pentru PSD, interesul ţării, al cetăţeanului, drepturile şi libertăţile democratice câştigate în decembrie 1989, cu preţul sângelui, au fost întotdeauna prioritare.

Pe 26 mai, vă îndemn să votaţi candidaţii PSD pentru Parlamentul European! Votaţi pentru o viaţă demnă! Votaţi pentru democraţie şi libertate! România merită mai mult respect în Europa”, a scris deputatul Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT