Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Votaţi pentru o viaţă demnă! Mesajul deputatului Corneliu Ştefan către alegători

Publicat

pe

Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, s-a adresat dâmboviţenilor, la acest început de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, îndemnându-i să voteze echipa de candidaţi a PSD, pe care o consideră cea mai bună, cea mai pregătită pentru a face faţă problemelor care vor trebui rezolvate în înaltul for legislativ european.

„Prin votul dumneavoastră, PSD va trimite în Parlamentul European, la Bruxelles, cea mai bună echipă de politicieni, de patrioţi, de profesionişti, care să se lupte, în cel mai înalt for legislativ de pe continent, pentru drepturile noastre, pentru democraţie, pentru o viaţă mai bună, pentru un tratament egal în Europa. Lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European este deschisă de preşedinta PSD Dâmboviţa, doamna Rovana Plumb – fost ministru al Fondurilor Europene.

România a devenit mai prosperă, mai sigură, mai puternică datorită guvernării PSD! Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pus în practică de PSD, avem drumuri mai bune, avem reţele de apă şi de canalizare, avem şcoli, grădiniţe, săli de sport, aşezăminte de ocrotire socială.

Am reabilitat şi modernizat spitalele, le-am dotat cu tehnică performantă şi lucrurile nu se vor opri aici! Am reuşit să oprim migraţia medicilor noştri şi a cadrelor medii către Occident, mărind salariile din sistem la nivelul veniturilor obţinute în statele din vestul Europei. Am mărit pensiile tuturor categoriilor socio-profesionale. Am mărit salariile şi ritmul de creştere va continua!

Pentru PSD, interesul ţării, al cetăţeanului, drepturile şi libertăţile democratice câştigate în decembrie 1989, cu preţul sângelui, au fost întotdeauna prioritare.

Pe 26 mai, vă îndemn să votaţi candidaţii PSD pentru Parlamentul European! Votaţi pentru o viaţă demnă! Votaţi pentru democraţie şi libertate! România merită mai mult respect în Europa”, a scris deputatul Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PRO România, cinci angajamente pentru prima zi de guvernare

Publicat

pe

⃣ Venitul Minim de Criză. Va fi în cuantum de 2.000 de lei lunar pentru persoanele singure și 1.500 lei pentru fiecare membru al familiei, fără a se depăși 4.500 lei/lună. Se va calcula ca diferență între veniturile realizate (salarii, pensii, dividende, chirii, șomaj etc.) și nivelul minim de criză garantat. Jumătate din sumă va fi în bani, cealaltă jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

⃣ Sprijinul Economic de Criză. Este vorba despre plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.

⃣ Reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.

⃣ Testare în masă, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.

⃣ Redarea demnității și respectului pentru haina militară prin revenirea la forma inițială a Legii 223/2015.

 

De reținut că PRO România este singurul partid care vine cu un plan concret de ieșire din criza economică provocată de pandemia de COVID-19, iar Victor Ponta, premierul pe care-l propune, a mai scos o dată țara din criză. Pe 6 Decembrie, alege bine! Votează PRO România!

 

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește în continuare

ALEGERI

Guvernul PNL continuă investițiile pentru dezvoltarea României

Publicat

pe

Guvernul PNL a asigurat, prin rectificare bugetară, continuarea investițiilor, care sunt estimate la 55 de miliarde de lei, în creștere cu 4,5 miliarde de lei față de bugetul inițial.

1 miliard de lei sunt alocați în plus pentru plata facturilor proiectelor finanțate din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

„Susținem dezvoltarea locală și achităm facturile la timp spre deosebire de guvernările anterioare care nu și-au onorat datoriile față de firme”, spune Virgil Guran – preşedintele PNL Dâmboviţa și candidat pentru un mandat de senator.

1,1 miliarde lei în plus pentru subvențiile în agricultură din fonduri externe nerambursabile (FEGA), bani atât de așteptați de fermieri.

160 milioane lei în plus pentru despăgubirea producătorilor agricoli din sectorul vegetal afectat de secetă.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200025

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!