Conectați-vă cu noi

SPORT

Jandarmul Ionuţ Timofte, din cadrul IJJ Dâmboviţa, a alergat 121 de km pentru copiii cu autism!

Publicat

pe

Jandarmul dâmboviţean Ionuţ Timofte, cunoscut pentru performanţele sale în domeniul sportiv, a alergat, la sfârşitul săptămânii, 121 de km pentru a-şi arăta susţinerea faţă de copiii care suferă de autism.

În total, echipa Asociației Internaționale a Polițiștilor din care a făcut parte plutonierul major Ionuţ Timofte, a parcurs 1.830 km şi s-a clasat pe locul V. Organizat pe plaja din stațiunea Mamaia, evenimentul caritabil “Autism 24h Marea Neagră 2019” a reunit 60 de echipe din mai multe județe ale țării.

Duminică – 12 mai, subofiţerul va participa la semimaratonul – “București 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu pe asfalt de 21 de km.

ACTUALITATE

Club Energy City, primul club de box şi fitness din municipiul Moreni

Publicat

pe

În municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a deschis, sâmbătă – 15 februarie 2020, la iniţiativa tânărului Răzvan Bejan, fost pugilist de performanţă la Dinamo Bucureşti, o sală modernă de box şi fitness destinată celor care doresc să se iniţieze în această disciplină sportivă dură, dar şi persoanelor care vor să practice, mişcarea, gimnastica de întreţinere. De menţionat că este singura sală de acest tip care există în Moreni. Şi, ca o surpriză, clubul va fi afiliat Federaţiei Române de Box.

„Vom avea lecţii de box pentru copii, dar şi lecţii de fitness pentru cei care vor să facă mişcare. Vom avea şi o componentă socială, dorinţa mea fiind să-i aduc la sală şi pe copiii din Moreni fără posibilităţi materiale”, a spus Răzvan Bejan.

La inaugurare, au fost prezenţi: antrenorul emerit Gheorghe Simion, campionii mondiali Marian şi Dorel Simion, tineri sportivi, dar şi senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa, Răzvan Bejan fiind liderul filialei Moreni a acestei formaţiuni politice.

Răzvan practică boxul de la vârsta de 12 ani şi a avut marea şansă de a fi antrenat de Georghe Simion. Tânărul s-a retras din activitatea competiţională în urma unei accidentări în timpul unei şedinţe de antrenament.

Noul club, situat pe Aleea Prahovei nr. 2, dispune de ring de box, vestiare utilate în ton cu normele în vigoare şi saună. În aproximativ o săptămână, sala va fi dotată cu benzi de alergare profesionale, bicicletete şi aparate de forţă pentru toate grupele de muşchi.

Citește în continuare

SPORT

Alte trei medalii de aur pentru fraţii Marin din Târgovişte!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Participarea la Campionatul Naţional de Wushu Sanshou Box Chinezesc Full Contact, organizat duminică – 9 februarie 2020, la Sala Polivalentă din Bucureşti, a însemnat un nou succes pentru fraţii Marin, din Târgovişte.

Alexandru-Gabriel, David-Ovidiu şi George-Mihai şi-au trecut în palmares încă trei medalii de aur, fiecare la categoria sa de vârstă şi greutate, respectiv: 15-17 ani (70 kg), 18-40 ani (75 kg) şi 18-40 ani (90 kg).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT