Connect with us

SPORT

Dâmboviţa, locul II la Campionatul Mondial IPA 2019

Publicat

pe

Poliţiştii dâmboviţeni au demonstrat lumii că, pe lângă faptul că sunt pregătiţi în activităţile specifice profesiunii, sunt şi buni sportivi. Echipa de fotbal de sală a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor 1 Dâmboviţa a ocupat locul II la Campionatul Mondial IPA 2019, competiţie desfăşurată la Palma de Mallorca, Spania.

Lotul dâmboviţenilor, format din 8 poliţişti, 3 pompieri şi un poliţist local, a fost de neînvins, obţinând două victorii şi trei meciuri de egalitate. În optimi, băieţii din Dâmboviţa au învins echipa IPA Petroşani.

În sferturi, i-au bătut cu 4-1 pe poliţiştii de la IPA Bruno-Belgia. Ajunşi în semifinală, oamenii legii dâmboviţeni i-au scos din competiţie pe italienii de la IPA Brescia-Italia, cu scorul de 1-0. Finala a fost una dură. Un meci dificil jucat cu IPA Rusia, pe care l-au pierdut.

Îi felicităm şi noi, alături de conducerea Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, pentru rezultatele obţinute. Cupa pe care au câştigat-o cu multe eforturi la campionatul de la Palma de Mallorca poate fi admirată la Muzeul Poliţiei Române din Târgovişte, unde va fi depusă la loc de cinste.

ACTUALITATE

Târgoviște: Cursuri de inițiere în artele marțiale gratuite sau cu preț redus. Detalii aici!

Publicat

pe

Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște organizează cursuri de inițiere în Wushu Kung Fu, Sanshou – Box Chinezesc, Tai Chi, Arme Tradiționale, Tonfa, Nunchaku și alte Arme Tradiționale, Lupte de stradă, MMA, Muay Thai și Kempo Mixt Martial Arts, dar și cursuri pentru cei care își doresc performanță, sala având toate dotările necesare.

Elevii, studenții și persoanele cu venituri reduse au 50% reducere, iar dâmbovițenii cu dizabilități beneficiază de gratuitate. Detalii suplimentare la numărul de telefon 0728.393.649.

Antrenamentele vor fi ținute de Marin Marius Mihai și cei trei băieți ai săi – Mihai, David și Gabriel, toți patru, tată și fii, multipli campioni naționali, dar și medaliați cu aur la nivel european și mondial.

Persoanele care doresc să-i ajute pe sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște să participe la competițiile internaționale pot face donații în contul Asociației, deschis la Banca Transilvania: RO12BTRLRONCRT0400432901. Poate fi de folos chiar și un simplu share pe Facebook!

  • Marin Marius Mihai – Antrenor al Clubului și printre primii sportivi din țară care luptă în arte marțiale mixte, 1995-1996, multiplu medaliat la campionatele naționale de Wushu Kung Fu, dublu vicecampion mondial Nunchaku Fight, medaliat cu bronz Kickboxing Campionatul Mondial Unificat, multiplu campion național Freestyle Kickboxing.
  • Mihai Marin – multiplu campion național Wushu kung Fu, dublu campion european Wushu Kung Fu Qinda, vicecampion european Sashou Box Chinezesc, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial Unificat 2018 MMA seniori, dublu medaliat cu aur la Cupa Mondială Judgement Day k1 și Kickboxing
  • David Marin – multiplu campion național Wushu Kung Fu, multiplu campion național Freestyle Kickboxing, dublu vicecampion european Wushu Kung Fu Qinda, dublu vicecampion mondial MMA light și MMA 2018 ful, dublu medaliat cu aur la Cupa Mondială Judgement Day și bronz la Campionatul Mondial Unificat 2017
  • Gabriel Marin – multiplu campion național Wushu kung Fu, multiplu campion național Freestyle Kickboxing, de 7 ori medaliat cu aur la Campionatul Mondial Unificat din Italia MMA, K1 full și K1 light Sword fight, campion european Wushu kung fu 2018 și vicecampion european 2017 si câștigător al Centurii Mondiale Jugment Day 2018 K1 Light

Citește în continuare

SPORT

Șase sportivi de la Koryo Dragomirești participă la „Karate 1 Youth League Istanbul” 2021

Publicat

pe

CS Koryo Dragomirești, județul Dâmbovița, a deplasat un lot de șase sportivi la competiția internațională „Karate 1 Youth League Istanbul”, 17-19 septembrie 2021, după cum urmează:
1. Vulpoiu Eduard – kata juniori masculin
2. Costanzo Isabella – kata juniori feminin
3. Baciu Maria – kata U14 feminin
4. Baneasu Michelle – kata cadeți feminin
5. Oprescu Bogdan – kata cadeți masculin
6. Stoian Denis – kata U14 si kumite (-40 kg)

„Noi, cei de la Koryo, credem că, pentru a fi bun, trebuie să lupți cu cei mai buni. De aceea încurajăm participarea sportivilor noștri la cele mai puternice competiții de karate WKF”, spune președintele Viorel Marinoiu.

De reținut și faptul că doi membri de top ai CS Koryo Dragomirești, Diana Turcu și Eduard Vulpoiu, au fost selectați în Lotul Național de Karate al României și vor participa, în luna noiembrie, la Campionatul Mondial WKF din Dubai. Ei vor reprezenta România la proba Kata seniori, Diana la individual și Eduard la echipe

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT