Connect with us

ALEGERI

Dacian Cioloş va fi prezent la Târgovişte, în data de 10 mai

Publicat

pe

FOTO: Steluța-Popescu (https://stiri.plus)

Vineri – 10 mai 2019, fostul premier al României, Dacian Cioloş, primul pe lista de candidaţi ai Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai, va fi prezent la Târgovişte.

După conferinţa de presă pe care o va susţine la Hotelul Dâmboviţa, Dacian Cioloş va purta discuţii cu locuitorii oraşului, începând cu ora 12:30, pe traseul Parcul Mitropoliei – Bulevardul Independenței – Str. Locotenent Stancu Ion -Piața 1 Mai – Piața Tricolorului – Curtea Domnească.

Dacian Cioloş va fi însoţit de coordonatorul campaniei electorale pentru Parlamentul European, dâmboviţeanul Vlad Voiculescu – fost ministru al Sănătăţii, şi de candidaţii Clotilde Armand, Vlad Botoș, Ramona Strugariu, Camelia Crișan, Alexandru Vărzaru, Gabriela Mirescu, Oana Ţoiu şi Cristian Ghinea, ultimii doi de fel din judeţul Dâmboviţa.

Înainte de Târgovişte, caravana Alianţei 2020 USR PLUS „Drumul spre victorie” are o oprire în oraşul Găeşti, între 09:30 şi 10:30, apoi va merge în Moreni, Câmpina şi Ploieşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats