Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liviu Dragnea le vinde primarilor, din nou, o iluzie!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România, spune că Liviu Dragnea le vinde primarilor o iluzie – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, într-un ultim gest electoral, plusând propagandistic o sumă care să rămână în mentalul oamenilor: 10 miliarde de euro, ca şi cum aceşti bani vor fi disponibili de mâine până la sfârşitul anului.

„Suma e prevăzută, pe hârtie, pentru următorii 20 de ani (!!!). Repet: 20 de ani. Suma prevăzută pentru anul 2019 este de… 63 milioane euro. Fondul este gestionat de Comisia Națională de Strategie și Prognoză, o instituție care n-a avut niciodată managementul unor astfel de proiecte-gigant și care, e ușor de intuit, va fi absolut depășită de subiect. Rămâne doar concluzia că dl Dragnea a dorit să aibă sub tutelă directă acest Fond, pe care să-l controleze ușor.

În același stil, anul trecut a fost adoptată o Ordonanță de Urgență pentru aprobarea Programului de investiții în domeniul culturii, respectiv alocarea sumei de 1 miliard de euro (!!!) pentru contracte de finanțare în domeniu. Ce s-a întâmplat, dincolo de propagandă? Până la momentul acesta, nu e lămurită nici măcar procedura de depunere a proiectelor. Și tot în același stil am avut OUG 114/2018 despre care nu mai vrea să audă niciun român, nici chiar domnii Dragnea și Vâlcov”, a scris senatorul Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa au ales astăzi noul președinte al acestui for, în persoana lui Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgoviște, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în prezent director al Complexului Turistic de Natație Târgovişte. Contracandidatul lui Prisăcaru pentru această funcție a fost Ionuț Iugulescu.

„Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil!

Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături!

Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmboviţa. Doamne ajută!”, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

În echipa noului președinte al AJF Dâmbovița se regăsesc: Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor, George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Augustin Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană și Constantin Badea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!