Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liviu Dragnea le vinde primarilor, din nou, o iluzie!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România, spune că Liviu Dragnea le vinde primarilor o iluzie – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, într-un ultim gest electoral, plusând propagandistic o sumă care să rămână în mentalul oamenilor: 10 miliarde de euro, ca şi cum aceşti bani vor fi disponibili de mâine până la sfârşitul anului.

„Suma e prevăzută, pe hârtie, pentru următorii 20 de ani (!!!). Repet: 20 de ani. Suma prevăzută pentru anul 2019 este de… 63 milioane euro. Fondul este gestionat de Comisia Națională de Strategie și Prognoză, o instituție care n-a avut niciodată managementul unor astfel de proiecte-gigant și care, e ușor de intuit, va fi absolut depășită de subiect. Rămâne doar concluzia că dl Dragnea a dorit să aibă sub tutelă directă acest Fond, pe care să-l controleze ușor.

În același stil, anul trecut a fost adoptată o Ordonanță de Urgență pentru aprobarea Programului de investiții în domeniul culturii, respectiv alocarea sumei de 1 miliard de euro (!!!) pentru contracte de finanțare în domeniu. Ce s-a întâmplat, dincolo de propagandă? Până la momentul acesta, nu e lămurită nici măcar procedura de depunere a proiectelor. Și tot în același stil am avut OUG 114/2018 despre care nu mai vrea să audă niciun român, nici chiar domnii Dragnea și Vâlcov”, a scris senatorul Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa turistică, promovată la Târgul European al Castelelor!

Publicat

pe

de

Complexul National Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, este prezent, în perioada 24 – 25 mai 2019, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

În cadrul evenimentului, Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste face cunoscută oferta turistică a judeţului Dâmboviţa şi prezintă principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Tot cu această ocazie vor fi distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre muzeele şi obiectivele turistice din judeţ.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Mall-ul de la Târgovişte va fi gata în următoarele 12 luni

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Prime Kapital au anunțat, astăzi – 24 mai 2019, începerea lucrărilor de construcție a complexului comercial Dâmboviţa Mall, care se va desfăşura pe o suprafață de 33 000 m2 și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii. Investiția de aproximativ 50 milioane euro este singura de acest gen din județ.

„În ultima lună, am avut discuții și analize foarte aplicate pe ceea ce înseamnă investițiile de la gară și, zic eu, că am reușit, prin seriozitate și prin bună-credință, să convingem investitorul că noi, ca instituție, Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Primăria Municipiului Târgoviște, ne ținem de cuvânt.

Știți că am făcut mai multe vizite pe teren, la drumul de la gară; aceste vizite vor continua; am în plan ca pentru acest constructor, care lucrează actualmente acolo, dacă nu-și îndeplinește obligațiile (chiar ieri l-am notificat), dacă nu înțelege că trebuie să intre într-un algoritm și să dovedească o aplecare mai mare către îndeplinirea obligațiilor (deja dumnealui este pe penalități încă de acum două zile), va intra acolo societatea CJD, Lucrări Drumuri și Poduri și va termina această lucrare.

Am dat drumul la procedura de achiziție publică pentru iluminat public, pe banii consiliului, pentru această zonă, nu lăsăm lucrurile la întâmplare, sper ca în intervalul de 12 luni, prevăzut de investitori, pentru realizarea mall-ului, să fim la zi cu investițiile din zonă”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!