Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

O nouă parcare dată la gata în Microraionul III al municipiului Târgovişte

Publicat

pe

Primăria Târgovişte continuă programul de modernizare a infrastructurii în Microraionul III. În momentul de faţă, este aproape gata o nouă parcare, cu 50 de locuri, în zona blocurilor C1-C3.

„Acest cartier se schimbă pe zi ce trece, la fel cum s-a întâmplat în foarte multe zone din municipiu. Sper ca, până la finalul acestui an, să reuşim să finalizăm tot Microraionul III, urmând să continuăm pe anumite parcări din Micro IV, dar şi în Micro IX, acolo unde mai sunt câteva lucruri de rezolvat.

De asemenea, au început şi lucrările la locul de joacă dintre Bulevardul Constantin Brâncoveanu şi Strada Ion Ghica, din Micro V. Este un loc de joacă foarte solicitat şi, cu această investiţie, administraţia locală vine să completeze investiţiile care au fost realizate anul trecut în Micro V, investiţii care au transformat în proporţie de peste 90% tot ceea ce înseamnă spaţiul public în acel cartier.

Aş mai menţiona că, luni, am fost, împreună cu colegii mei, la Şcoala nr. 9 Grigore Alexandrescu, pentru a vedea condiţiile pe care le au cei peste 500 de copii care sunt relocaţi de la Şcoala Mihai Viteazul şi îşi vor desfăşura activitatea aici pentru aproximativ 1 an. Lucrurile arată foarte bine. Cred că niciodată Şcoala nr. 9 nu a arătat la interior atât de bine ca acum. S-au schimbat, în mai mult de 10 clase, geamurile, parchetul, s-a zugrăvit şi au fost făcute toate lucrările de igienizare, astfel încât copiii şi cadrele didactice să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii foarte bune.

La nivel de investiţii pe care le derulăm în municipiul Târgovişte, se mai lucrează în Cartierul Matei Voievod, la străzile Udrea Bălcescu şi Plevnei. În etapa imediat următoare, vor intra în execuţie străzile Herţa şi Nifon, pe un proiect de reabilitare care a început anul trecut şi care se va finaliza în vară. De asemenea, se derulează şi câteva lucrări de extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare.

Aş mai adăuga şi faptul că au început lucrările de amenajare de şantier la Şcoala nr. 8 Mihai Viteazul. Asta înseamnă că, în următoarea săptămână, vor debuta şi lucrările propriu-zise la primul proiect de amploare, de reabilitare a infrastructurii educaţionale din municipiul Târgovişte.

Bineînţeles, se mai lucrează la celelalte proiecte pe care noi le avem pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, la Grădiniţa 13, la Grădiniţa 15, la Creşa 8, la Creşa 13, la Creşa 14, la Creşa nr. 16 şi la Baza sportivă de la Colegiul Naţional Constantin Carabella. În această vară, vom înregistra probabil un progres destul de mare la aceste unităţi de învăţământ, iar spre sfârşitul anului sper să începem să şi inaugurăm noile investiţii pe care le avem pe zona de infrastructură educaţională. Avem, iată, un nou an în care se derulează foarte multe investiţii”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Gata, târgoviștenii se pot plimba în Piața Tricolorului!

Publicat

pe

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost redată, aseară – 8 august, locuitorilor orașului după ce a fost supusă unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, proiect în valoare de aproximativ 6 milioane de lei derulat de primărie. Vorbim despre prima investiție menită să schimbe aspectul zonei centrale a municipiului. Urmează Cinematograful Independența, Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției – toate aflate în lucru în acest moment.

„Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum… Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția. În orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care, cred eu, este foarte plăcut.

Investiția a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Discutăm de o filadă de fântâni, de aproximativ 9000 de metri pătrați de paviment, avem acum un paviment din granit, rezistent. Referitor la acest aspect, în următoarele două-trei săptămâni urmează să facem încă o etapă importantă, este vorba de un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. Totodată a fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi, toate în cadrul unei investiții care cred eu că este foarte frumoasă.

Este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful Independența va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței Mihai Viteazul, care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De asemenea, vor fi refacute bulevardele Mircea cel Bătrân, Regele Carol, Libertății și Independenței.

„Așadar, spre deosebire de alții, care știu numai să critice pe diferite rețele de socializare, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște și pentru târgovișteni”, a mai spus edilul municipiului Târgoviște.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Directorul ADR Sud Muntenia, garant al profesionalismului primarului de la Voinești

Publicat

pe

Probabil văzând că primarul Gabriel Dănuț Sandu este atacat din toate părțile și culmea, tocmai de unii colegi din partid, care încearcă să îi strice imaginea, directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a sărit imediat să îi ia apărarea. Și nu o face fără argumente solide. Liviu Mușat știe clar ceea ce a realizat primarul de la Voinești, câte obiective a dus la capăt și câte eforturi a depus pentru materializarea acestora.

„Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că, în prealabil, mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu! Și, da, Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Liviu Mușat, lovindu-i dur și cu mult curaj și demnitate pe cei care, în ultimul timp, contestă activitatea edilului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!