Conectați-vă cu noi

POLITIC

Cioloş, la Târgovişte: PSD face legi pentru politicienii de la putere. Gata, ajunge!

Publicat

pe

Prezent astăzi la Târgovişte, Dacian Cioloş, candidatul nr. 1 al Alianţei 2020 USR pLUS la alegerile europene din 26 mai, le-a răspuns adversarilor politici care îl acuză că, în perioada când a fost comisar european ar fi negociat în favoarea agricultorilor francezi, nicidecum pentru cei români. Întâi de toate, Cioloş a punctat că a pornit tratativele de la o referinţă negociată de PSD, în perioada de preaderare.

„Subvenţiile pentru agricultorii români or să crească în fiecare an. Ăsta-i modul în care am negociat, între ghilimele, în avantajul Franţei şi în dezavantajul României. Că luăm bani de la occidentali, ca să creştem subvenţiile la români şi la Europa de Est.

Asta este dezinformarea cu care guvernează PSD şi cu care manipulează oamenii. Minţind fără neruşinare şi, totdeauna, făcând acuzaţii fără argumente, doar cu poveşti.

Aş vrea ca dl Daea şi dl Dragnea şi toţi ceilalţi să vină să explice ce au făcut în aceşti ultimi 3 ani ca să ajute sectorul pomicol, pentru care am pus şi bani, şi condiţii legislative în legislaţia europeană, ca să putem să ne facem treaba aici.

Dar, nu, că pe dl Dragnea îl interesează ferma de porci a fiului dânsului sau subvenţiile la tomate, pentru că dânsul are sere şi produce tomate. Cam asta este viziunea PSD: facem legi pentru politicienii care sunt la putere, ca să putem duce bani acolo. Îi ducem legal când putem, modificând legislaţia. Când nu putem, îi ducem prin comisioane sau prin firme interpuse. Asta face PSD. Cu asta ne-au obişnuit de ani de zile.

Cred că românii trebuie să le dea un răspuns foarte clar că, gata, ajunge! S-a terminat cu modul acesta de a guverna România. Pot să plece să-şi vadă de serele de tomate şi de fermele de porci şi ne ocupăm noi să guvernăm România, pentru că ei au demonstrat de ce sunt capabili să facă”, a spus Dacian Cioloş la Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu, somat să elibereze spaţiul din CJ Dâmboviţa. „Este un abuz jegos!”

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, că se pretează la „abuzuri jegoase”, după ce l-a notificat să predea în 15 zile spaţiul pe care îl ocupă, prin contract legal în vigoare, cu destinaţia cabinet parlamentar.

„Consiliul Judeţean Dâmboviţa a descoperit brusc că nu are spaţii suficiente. Probabil are nevoie Rovana Plumb de acest birou. I-am răspuns domnului Oprea că utilizez acel spaţiu în baza unui contract valabil, am achitat la timp chiria şi toate cheltuielile aferente.

Potrivit statutului parlamentarilor, autorităţile locale au obligaţia să asigure spaţii pentru deputaţi şi senatori. Acest demers al domnului Oprea este un abuz jegos, un atac politic care nu mă surprinde.

O să iau o umbrelă şi voi ţine audienţe în centrul oraşului. Gestul meu, sunt convins, va fi foarte apreciat de cetăţeni”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Senatorul PRO România a mai spus că se fac presiuni împotriva oamenilor care au decis să-l urmeze în proiectul PRO România, care sunt ameninţaţi chiar şi cu desfiinţarea posturilor pe care le ocupă.

„Vom acorda asistenţă juridică tuturor celor care vor fi scoşi din posturi şi vom cere despăgubiri, incusiv de natură morală, pe care sper să le plătească cei care se pretează la astfel de mizerii”.

Prima victimă este Irena Dumitru, psiholog, care a fost revocată fără motiv din Autoritatea Teritorială de ordine Publică. Mai mult, a fost dată afară de la o şedinţă ATOP înainte de a fi aprobată, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, noua componenţă a ATOP.

VIDEO – Conferinţă PRO România Dâmboviţa, 20 mai 2019

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cătălin Olteanu, purtător de cuvânt PRO România Dâmboviţa, s-a paraşutat la PSD!

Publicat

pe

Nu înţelegem mişcarea făcută de Cătălin Olteanu, în plină campanie electorală şi din postura de eurocandidat pe lista PRO România. Pentru PSD, sincer, nu este cine ştie ce câştig, iar el, ca om politic, se descalifică şi demonstrează că interesul, dorinţa de a fi propulsat în diferite funcţii şi poziţii nu are limită.

Ce ţi-e şi cu politica asta! În urmă cu câteva săptămâni, Olteanu dădea la greu în Liviu Dragnea şi PSD şi, acum, devine membru al acestui partid. Declaraţia sa, transmisă prin comunicatul PSD Dâmboviţa, este stupefiantă şi ameţitoare!

”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma PRO România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizației PSD Dâmbovița. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică și o echipă de oameni puternici și uniți, care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană”, a precizat Cătălin Olteanu.”

Îi dorim succes în noul său partid şi să poată să schimbe în bine viaţa românilor, aşa cum şi-a propus. Deocamdată, ne-a lăsat cu gurile căscate!

PS – Unii spun că gestul lui Olteanu ar avea legătură cu faptul că soţia sa ocupă o funcţie de conducere la APIA Dâmboviţa, instituţie publică deconcentrată, şi nu ar fi vrut să-i pericliteze postul.

VIDEO – Cătălin Olteanu, conferinţă 12 martie 2019

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!