Conectați-vă cu noi

POLITIC

Cioloş, la Târgovişte: PSD face legi pentru politicienii de la putere. Gata, ajunge!

Publicat

pe

Prezent astăzi la Târgovişte, Dacian Cioloş, candidatul nr. 1 al Alianţei 2020 USR pLUS la alegerile europene din 26 mai, le-a răspuns adversarilor politici care îl acuză că, în perioada când a fost comisar european ar fi negociat în favoarea agricultorilor francezi, nicidecum pentru cei români. Întâi de toate, Cioloş a punctat că a pornit tratativele de la o referinţă negociată de PSD, în perioada de preaderare.

„Subvenţiile pentru agricultorii români or să crească în fiecare an. Ăsta-i modul în care am negociat, între ghilimele, în avantajul Franţei şi în dezavantajul României. Că luăm bani de la occidentali, ca să creştem subvenţiile la români şi la Europa de Est.

Asta este dezinformarea cu care guvernează PSD şi cu care manipulează oamenii. Minţind fără neruşinare şi, totdeauna, făcând acuzaţii fără argumente, doar cu poveşti.

Aş vrea ca dl Daea şi dl Dragnea şi toţi ceilalţi să vină să explice ce au făcut în aceşti ultimi 3 ani ca să ajute sectorul pomicol, pentru care am pus şi bani, şi condiţii legislative în legislaţia europeană, ca să putem să ne facem treaba aici.

Dar, nu, că pe dl Dragnea îl interesează ferma de porci a fiului dânsului sau subvenţiile la tomate, pentru că dânsul are sere şi produce tomate. Cam asta este viziunea PSD: facem legi pentru politicienii care sunt la putere, ca să putem duce bani acolo. Îi ducem legal când putem, modificând legislaţia. Când nu putem, îi ducem prin comisioane sau prin firme interpuse. Asta face PSD. Cu asta ne-au obişnuit de ani de zile.

Cred că românii trebuie să le dea un răspuns foarte clar că, gata, ajunge! S-a terminat cu modul acesta de a guverna România. Pot să plece să-şi vadă de serele de tomate şi de fermele de porci şi ne ocupăm noi să guvernăm România, pentru că ei au demonstrat de ce sunt capabili să facă”, a spus Dacian Cioloş la Târgovişte.

Dâmboviţa

Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. Văd lipsă de ambiție politică!

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, şi-a exprimat dezamăgirea pentru decizia PSD de a o desemna pe Viorica Dăncilă candidat la funcţia supremă în stat. Conform unor înţelegeri, evident nebătute în cuie, coaliţia ar fi trebuit să-l numească pe preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni. Reprezentanţii ALDE sunt convinşi că doar liderul liberal-democrat ar fi avut şanse să intre în turul doi şi să lupte cu Klaus Iohannis.

„Îmi exprim îngrijorarea că PSD își dorește doar să intre în turul doi. Văd lipsă de ambiție politică. Vreau un candidat care să câștige. Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. În toate sondajele, Călin Popescu Tăriceanu este cel care poate intra în turul doi şi să iasă învingător.

Cea mai mare parte a sondajelor arată că susţinătorii PSD-ALDE vor candidat comun. E surprinzător că PSD nu ţine cont de această realitate. Tăriceanu este, conform tuturor sondajelor de opinie, singurul candidat care poate să atragă voturi atât din partea PSD – ALDE, cât şi din afara nucleului susţinătorilor celor două partide”, a precizat Ionel Petre.

Citește în continuare

POLITIC

Viorica Dăncilă a dat liber la excluderile din partid pentru delict de opinie!

Publicat

pe

Foto: digi24.ro

Semnal negativ dat de preşedinta PSD Viorica Dăncilă către social-democraţii care apar în spaţiul public cu acuze la adresa liderilor sau a colegilor.

Toţi cei care generează scandaluri ce pot dăuna imaginii partidului vor fi excluşi! Temele de discuţii care vizează anumite situaţii şi neînţelegeri trebuie soluţionate numai în Comitetul Executiv al PSD.

Mişcarea avantajează enorm conducerea PSD Dâmboviţa, care răsuflă acum uşurată, ţinând cont de faptul că nemulţumiţilor din organizaţie, care obişnuiau să răsufle pe reţelele de socializare, li se pune căluşul în gură.

Într-o perioadă deloc îndepărtată, Viorica Dăncilă se poziţionase împotriva excluderilor din partid pentru delict de opinie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!