Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PRO România va fi un partid care va conta în jocurile de putere din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, senator PRO România, şi-a arătat astăzi optimismul vizavi de faptul că partidul pe care îl reprezintă, o construcţie politică nouă, devine pe zi ce trece mai puternic, mai vizibil în spaţiul public, în comunităţile locale.

Modul de comunicare, de relaţionare directă cu cetăţenii, implicarea în problemele curente cu care se confruntă dâmboviţenii şi tipul de campanie electorală pe care reprezentanţii PRO România l-au abordat, „door to door”, le-au adus rezultate notabile.

A spus Ţuţuianu că organizaţia PRO România Dâmboviţa a depăşit numărul de 3.000 de membri. În câteva zile, se va încheia procesul de constituire a structurilor organizatorice în toate localităţile judeţului. La Conţeşti, PRO România are deja 67 de membri. Senatorul Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, este mulţumit de faptul că, spre formaţiunea condusă de Victor Ponta, se îndreaptă foarte mulţi tineri bine pregătiţi din punct de vedere educaţional şi care şi-au propus să se implice politic, să sprijine dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.

„Este un pariu cu mine însumi, să construiesc un partid care să conteze pe eşicherul politic dâmboviţean, şi anul acesta, la alegerile europarlamentare, şi în toamnă, la alegerile prezidenţiale, dar, mai ales, anul viitor, când PRO România, vă asigur, va fi un partid cu structuri puternice, reprezentat în toate consiliile locale, va avea primari, consilieri şi va conta în jocul de putere de la Consiliul Judeţean şi, apoi, la alegerile parlamentare”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deputat USR: Proiectul de lege privind adunările publice lasă loc abuzurilor!

Publicat

pe

Foto arhivă (Foto: InquamPhotos/Octav Ganea)

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, consider inacceptabile propunerile cuprinse în proiectul inițiat de Jandarmeria Română cu privire la adunările publice. Spune parlamentarul că acestea limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești, o dovadă că cei care au propus nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.

„Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile nonguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat să ignore complet această propunere și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.

Cer public ministrului Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, să retragă aceste propuneri ale Jandarmeriei și reprezentanților M.A.I. să vină la dezbaterile pe marginea propunerii legislative la care se lucrează în Parlament alături de ONG-uri.

Parlamentarii USR vor vota împotriva oricărui proiect care nu are și contribuția societății civile”, spune deputatul Dumitru Lupescu – președinte USR Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Le-am adus aminte liberalilor că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării

Publicat

pe

de

Parlamentarii PSD Dâmbovița au respins, astăzi, prin vot, ordonanţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor. Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-am adus aminte lui Orban şi liberalilor din Parlamentul României că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării.

Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiți pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL.

Banii care ar fi trebuit să umfle conturile clientelei PNL vor ajunge acum în buzunarele copiilor din România! Astfel, 3.659.845 milioane de copii vor beneficia de alocații dublate după cum urmează:
▶️ pentru copiii de la 0 la 2 ani alocația crește de la 300 la 600 de lei/lună;
▶️ pentru cei între 2 și 18 ani, alocația crește de la 150 la 300 de lei/lună;
▶️ alocația pentru copiii cu handicap va fi de 600 de lei/lună.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!