Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PRO România va fi un partid care va conta în jocurile de putere din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, senator PRO România, şi-a arătat astăzi optimismul vizavi de faptul că partidul pe care îl reprezintă, o construcţie politică nouă, devine pe zi ce trece mai puternic, mai vizibil în spaţiul public, în comunităţile locale.

Modul de comunicare, de relaţionare directă cu cetăţenii, implicarea în problemele curente cu care se confruntă dâmboviţenii şi tipul de campanie electorală pe care reprezentanţii PRO România l-au abordat, „door to door”, le-au adus rezultate notabile.

A spus Ţuţuianu că organizaţia PRO România Dâmboviţa a depăşit numărul de 3.000 de membri. În câteva zile, se va încheia procesul de constituire a structurilor organizatorice în toate localităţile judeţului. La Conţeşti, PRO România are deja 67 de membri. Senatorul Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, este mulţumit de faptul că, spre formaţiunea condusă de Victor Ponta, se îndreaptă foarte mulţi tineri bine pregătiţi din punct de vedere educaţional şi care şi-au propus să se implice politic, să sprijine dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.

„Este un pariu cu mine însumi, să construiesc un partid care să conteze pe eşicherul politic dâmboviţean, şi anul acesta, la alegerile europarlamentare, şi în toamnă, la alegerile prezidenţiale, dar, mai ales, anul viitor, când PRO România, vă asigur, va fi un partid cu structuri puternice, reprezentat în toate consiliile locale, va avea primari, consilieri şi va conta în jocul de putere de la Consiliul Judeţean şi, apoi, la alegerile parlamentare”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa turistică, promovată la Târgul European al Castelelor!

Publicat

pe

de

Complexul National Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, este prezent, în perioada 24 – 25 mai 2019, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

În cadrul evenimentului, Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste face cunoscută oferta turistică a judeţului Dâmboviţa şi prezintă principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Tot cu această ocazie vor fi distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre muzeele şi obiectivele turistice din judeţ.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Mall-ul de la Târgovişte va fi gata în următoarele 12 luni

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Prime Kapital au anunțat, astăzi – 24 mai 2019, începerea lucrărilor de construcție a complexului comercial Dâmboviţa Mall, care se va desfăşura pe o suprafață de 33 000 m2 și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii. Investiția de aproximativ 50 milioane euro este singura de acest gen din județ.

„În ultima lună, am avut discuții și analize foarte aplicate pe ceea ce înseamnă investițiile de la gară și, zic eu, că am reușit, prin seriozitate și prin bună-credință, să convingem investitorul că noi, ca instituție, Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Primăria Municipiului Târgoviște, ne ținem de cuvânt.

Știți că am făcut mai multe vizite pe teren, la drumul de la gară; aceste vizite vor continua; am în plan ca pentru acest constructor, care lucrează actualmente acolo, dacă nu-și îndeplinește obligațiile (chiar ieri l-am notificat), dacă nu înțelege că trebuie să intre într-un algoritm și să dovedească o aplecare mai mare către îndeplinirea obligațiilor (deja dumnealui este pe penalități încă de acum două zile), va intra acolo societatea CJD, Lucrări Drumuri și Poduri și va termina această lucrare.

Am dat drumul la procedura de achiziție publică pentru iluminat public, pe banii consiliului, pentru această zonă, nu lăsăm lucrurile la întâmplare, sper ca în intervalul de 12 luni, prevăzut de investitori, pentru realizarea mall-ului, să fim la zi cu investițiile din zonă”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!