Conectați-vă cu noi

ALEGERI

ALDE are un program care pune stop dublului standard în Uniunea Europeană!

Publicat

pe

“România are nevoie de parlamentari europeni care să îmbine competența cu munca sustinută, experiența cu entuziasmul, curajul cu integritatea și tinerețea cu înțelepciunea”, este masajul liderului ALDE – Călin Popescu Tăriceanu.

Plecând de la acest considerent, ALDE propune pentru alegerile europene din 26 mai o echipă competitivă şi un program care să ducă ţara noastră la acelaşi nivel cu ţările din Vestul Europei. ALDE vrea să pună stop dublului standard!

Produsele alimentare trebuie să fie de aceeaşi calitate în toate ţările UE, muncitorii români trebuie să aibă aceleaşi drepturi în toate ţările UE, alocaţiile pentru românilor din străinătate trebuie să fie egale cu ale copiilor din ţările în care românii muncesc, iar agricultorii români trebuie să primească subvenţii egale cu fermierii europeni

Programul ALDE „Europa ta, a mea, a noastră!” are în vedere următoarele teme:
– Europa coeziunii
Banii europeni, care sunt şi banii tăi, trebuie să ajungă înapoi la tine.
Oraşul sau satul tău nu trebuie să rămână în urmă.

– Europa sănătoasă
Accesul la medicamente şi terapii inovatoare va fi garantat fiecărui cetăţean român.
Sănătatea ta nu se negociază. Europarlamentarii ALDE vor continua să susțină toate investițiile în sistemul public de sănătate pentru ca acestea să ajungă la nivelul standardelor europene.

– Europa competitivă
Trebuie să primeşti subvenţii egale cu cele de care se bucură agricultorii din alte state membre UE pentru că nu munceşti mai puţin decât ei. Produsele tale trebuie să fie competitive pe piaţa europeană.

– Europa nediscriminatorie
Când mergi la cumpărături, vrei ca ceea ce pui în coş şi apoi pe masa copiilor tăi să fie de cea mai bună calitate. Nu eşti mai prejos decât alţi cetăţeni europeni şi eşti îndreptăţit să ai acces la produse şi servicii la aceleaşi standarde cu cele aplicate în alte state membre ale UE.

– Europa libertăţii: Schengen
Ai stat la cozi interminabile în vămi, ai pierdut timp şi bani, ai stat departe de familie.
Libera circulaţie în spaţiul Schengen nu este un cadou, ci un drept pe care românii l-au câştigat pe banii şi munca lor. Aderarea României la spațiul Schengen reprezintă deopotrivă un drept și o obligație asumate prin Tratatul de Aderarea la UE.

– Europa viitorului
Vrem ca porţile oricărei universităţi europene să-ţi fie deschise. Pentru că vrem ca programul Erasmus să devină accesibil pentru cât mai mulţi studenţi români, ne vom lupta să-i fie alocate mai multe fonduri. Urmează-ţi destinul, ai dreptul la locul de muncă pe care-l visezi, la fel ca orice alt tânăr european.

 

Candidaţi ALDE pentru Parlamentul European (BIOGRAFIE):
1. Norica Nicolai
2. Renate Weber
3. Varujan Vosganian
4. Radu Silaghi Dumitrescu
5. Horia Victor Toma
6. Daniel Constantin Barbu
7. Ovidiu Ioan Silaghi
8. Andrei Dominic Gerea
9. Popa Pistru
10. Tudor Tim Ionescu

 

ALEGERI

Primar Târgovişte: Liberalii au dus dezbaterea electorală în derizoriu

Publicat

pe

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște și candidat PSD pentru un nou mandat, spune că liberalii au dus în derizoriu o posibilă dezbatere electorală. Provocarea pe care PNL-iștii au lansat-o, într-o conferință de presă la sfârșitul săptămânii trecute, s-a dovedit a fi o cacialma – spune Daniel Cristian Stan.

„Am crezut că răspund unei propuneri serioase, nu unei miștocăreli ieftine. Candidatul PNL și circul din jurul lui au crezut că mă sperie cacealmaua pe care au lansat-o cu dezbaterea electorală. Or fi crezut, în capul lor, că voi refuza și au motiv să facă puțină gălăgie. Ghinion!

Am acceptat și le-am spus că aștept detaliile. Atunci, au dus subiectul în derizoriu. Drept pentru care le spun și acum că sunt niște impostori, niște neserioși care-i tratează pe târgovișteni cu dispreț și superioritate. O dezbatere nu poate avea loc într-un șantier deschis, pentru că ar fi ilegal, contrar normelor de protectie a muncii etc. Dar pentru PNL nu e deranjant să fii în ilegalitate. Eu nu-mi permit asta. Eu nu-mi permit să fac mișto de locutorii orașului pe niciun subiect. Dacă așa cred ei că vor câștiga voturi, vor avea o mare surpriză duminica viitoare”, spune primarul Daniel Cristian Stan – candidat PSD pentru un nou mandat.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

USR PLUS, 10 obiective pentru Târgovişte

Publicat

pe

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, și echipa de consilieri ai Alianței (poziția 6 pe buletinul de vot) vin în fața alegătorilor cu 10 obiective clare, menite să schimbe orașul.

1. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților și eliminarea diferențelor dintre cartiere

2. Sănătatea, un domeniu prioritar. Un spital municipal nou. Depolitizare!

3. Fără hoție în administrația publică. Transparență, digitalizare și depolitizare. Implementarea sistemului european de management anti-mită

4. Dezvoltare economică echilibrată, bazată pe atragerea de investitori și încurajarea antreprenoriatului

5. Educație echitabilă și de calitate. Program de dotare și modernizare a școlilor, platforme și pregătire digitală pentru profesori și elevi. Program after school și program masă caldă pentru elevi. Un sistem de burse pentru performanță și unul pentru burse sociale.

6. Extinderea zonei metropolitane a Târgoviștei. O centură ocolitoare a orașului. Sistem de piste de biciclete care să lege toate cartierele

7. Piețe moderne pentru producătorii locali. Încurajarea consumului de alimente produse în Dâmbovița

8. Un oraș verde, în care să trăim sănătos. Extinderea spațiilor verzi. Un parc nou și perdele de arbori în jurul orașului. Valorificarea potențialului de agrement al râului Ialomița

9. Mediul – casa noastră. Colectare selectivă a deșeurilor. Înființarea unui centru permanent de colectare a deșeurilor provenite din construcții și a deșeurilor de mari dimensiuni

10. Conectarea Târgoviștei la programe europene pentru dezvoltarea turismului cultural și a tradițiilor locale. Proiecte de conservare și reabilitare a patrimoniului multi-cultural târgoviștean.

Material realizat la comanda Uniunii Salvați România, parte a Alianței USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!