Connect with us

ALEGERI

Alianţa 2020 USR PLUS are delegaţi în toate secţiile de votare din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Reprezentanţii Alianţei 2020 USR PLUS Dâmboviţa au depus la Biroul Electoral Judeţean, contrar zvonurilor lansate de adversarii politici, o listă completă de delegaţi în cele 433 de secţii de votare din Dâmboviţa. De fapt, a fost un dosar cu 129 de pagini!

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, îi felicită pentru reuşită pe toţi colegii care s-au implicat trup şi suflet, alocând zile, ba chiar şi nopţi, pentru această acţiune.

15 mai a fost termenul-limită până la care puteau fi depuse listele cu numele delegaţilor partidelor şi alianţelor politice în secţiile de votare pentru alegerile europarlamentare din 26 mai şi pentru referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Alexandru Ţachianu, candidatul PSD pentru primar la Braniștea la alegerile din iunie 2021

Publicat

pe

Comuna Braniştea va intra din nou în febra alegerilor. Locuitorii aşezării de la marginea oraşului Titu vor trebui să meargă la vot pentru a-şi desemna un nou primar.

Marian Ţachianu, cel care a beneficiat de încrederea electoratului brăniştean la alegerile locale din toamna anului trecut, reprezintă acum judeţul Dâmboviţa în Parlamentul României. Acest lucru reprezintă o onoare pentru localitate şi un avantaj. Fostul edil contribuie, prin prestaţia sa ca înalt demnitar, la conturarea şi materializarea unor proiecte importante pentru comunităţile rurale, pentru administraţiile publice. Nu mai vorbim de faptul că Marian Ţachianu nu a pornit spre Parlament şi a lăsat comuna vraiştea. A materializat o mulţime de proiecte socio-edilitare care îi face invidioşi, prin structură, arhitectură şi eficienţă, pe mulţi edili chiar de oraşe şi municipii.

Braniştea dispune de o şcoală concepută după un proiect unic, în ton cu arhitectura europeană, dar și cu calde accente brâncoveneşti. Centrul Cultural respectă aceleaşi concepte arhitecturale, grădiniţa care se apropie de faza finală a lucrărilor, la fel.

Şi, pentru că brandul politico-administrativ Ţachianu este unul de valoare iar cetăţenii şi-au exprimat total încrederea în fostul edil, evident, situaţia a impus o undă de continuitate. Aşa că, la alegerile locale parţiale care se vor desfăşura pe 27 iunie 2021, pentru postul de primar al comunei Braniştea, va candida, din partea PSD, Alexandru Ţachianu – fiul deputatului Marian Ţachianu.

Organizaţia PSD Dâmboviţa a validat cu unanimitate de voturi candidatura tânărului Alexandru Ţachianu. Preşedintele social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, ne-a declarat că are ferma convingere că reprezentantul PSD va câştiga alegerile. În afară de tinereţe şi vigoare, Alexandru Ţachianu are şi experienţa de conducere a unor structuri organizaţionale, pornind de la nivel local – manager de proiecte la GAL Titu şi până la poziţii în administraţia centrală, respectiv preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului şi subsecretar de stat în Ministerul Agriculturii.

„Alexandru Ţachianu a demonstrat că are capacitate organizatorică, are capacitatea de a dezvolta comunitatea locală. Cu siguranţă, sprijinit de oamenii din comună, de noi toţi, Alexandru Ţachianu va fi viitorul primar al comunei Braniştea și va duce mai departe proiectele de dezvoltare demarate de administraţia PSD”, a precizat Corneliu Ştefan.

Alexandru Ţachianu, cu emoţie, dar coerent, concis, calm și expresiv, a vorbit despre noua misiune pe care şi-a asumat-o, aceea de a participa la alegerile locale pentru ocuparea funcţiei de primar, preluarea conducerii administraţiei publice de la Braniştea şi continuarea proiectelor de dezvoltare socio-edilitare. Alexandru Ţachianu a expus câteva dintre proiectele care trebuie preluate rapid şi materializate în următorii ani, respectiv reţelele de canalizare şi alimentare cu gaze naturale. Primul proiect se află în faza de lucru, iar cel de-al doilea în proiectare. A mai spus tânărul viitor primar al Braniştei că urmează să fie dată în folosinţă o grădiniţă cu program prelungit şi un dispensar medical. De asemenea, sre de gând să amenajeze locuri de joacă şi de agrement pentru copiii şi tinerii din comună.

Unul dintre dezideratele sale este acela de a atrage în localitate investitori care, în afară de absorţia forţei de muncă locală, să contribuie şi la sporirea bugetului comunei, unul destul de mic în momentul de faţă.

Alexandru, senin și dezinvolt, a făcut faţă şi unor întrebări ingenioase, cu tentă provocatoare şi, în alte situaţii,generatoare de timorare comunicaţională. A mărturisit jurnaliştilor că este mândru de faptul că este fiul lui Marian Ţachianu şi de faptul că va putea duce mai departe proiectele lansate de tatăl său. Alexandru a spus că îl va avea în permanenţă alături pe deputatul Ţachianu care dispune de o vastă experienţă administrativă şi care niciodată nu s-a rupt de comună.

„Un om cu experinţa tatălui meu nu se găseşte pe toate drumurile. Voi apela ori de câte ori este nevoie la sfaturile sale”, a spus tânărul candidat PSD pentru postul de primar al comunei Braniştea.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

UPDATE: Potrivit unor surse, Guvernul urmează să aprobe organizarea alegerilor locale parțiale în data de 27 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT