Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Alianţa 2020 USR PLUS are delegaţi în toate secţiile de votare din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Reprezentanţii Alianţei 2020 USR PLUS Dâmboviţa au depus la Biroul Electoral Judeţean, contrar zvonurilor lansate de adversarii politici, o listă completă de delegaţi în cele 433 de secţii de votare din Dâmboviţa. De fapt, a fost un dosar cu 129 de pagini!

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, îi felicită pentru reuşită pe toţi colegii care s-au implicat trup şi suflet, alocând zile, ba chiar şi nopţi, pentru această acţiune.

15 mai a fost termenul-limită până la care puteau fi depuse listele cu numele delegaţilor partidelor şi alianţelor politice în secţiile de votare pentru alegerile europarlamentare din 26 mai şi pentru referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!