Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Atenţie, şoferi! Strada Mihai Bravu din Târgovişte intră în reabilitare. Vezi cum se va circula!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a anunţat, astăzi – 15 mai, că, în aproximativ două săptămâni, vor debuta lucrările de reabilitare a străzii Mihai Bravu, artera de acces în oraş dinspre Pucioasa. În prima fază, se va implementa proiectul care vizează modernizarea reţelei de alimentare cu gaze naturale, care se preconizează că va dura aproximativ 30 de zile, dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute. Abia apoi, se va trece la reabilitarea propriu-zisă a străzii şi a trotuarelor, şantier care se speră să fie închis până la sfârşitul lunii iulie.

„În ceea ce priveşte managementul traficului, dimineaţa, după ora 08:30, se va închide un sens. Practic, se va intra în oraş pe această arteră, urmând ca ieşirea să se facă exclusiv pe Bulevardul Eroilor şi pasajul de la Aninoasa. După ora 16:00-17:00, strada se va redeschide. Sper să trecem repede peste acest inconvenient.

În condiţiile în care, în luna iunie se ia vacanţă, este o perioadă propice. Am decis să începem lucrările acum pentru a le putea finaliza, în condiţii normale, într-un termen rezonabil, pentru că nu ştim ce se mai poate întâmpla la proiectul de gaze, dacă vor apărea situaţii neprevăzute care să mai întârzie puţin lucrările. N-aş vrea să ne ducem spre toamnă, pentru că ar fi destul de dificil din punctul de vedere al traficului”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats