Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Atenţie, şoferi! Strada Mihai Bravu din Târgovişte intră în reabilitare. Vezi cum se va circula!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a anunţat, astăzi – 15 mai, că, în aproximativ două săptămâni, vor debuta lucrările de reabilitare a străzii Mihai Bravu, artera de acces în oraş dinspre Pucioasa. În prima fază, se va implementa proiectul care vizează modernizarea reţelei de alimentare cu gaze naturale, care se preconizează că va dura aproximativ 30 de zile, dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute. Abia apoi, se va trece la reabilitarea propriu-zisă a străzii şi a trotuarelor, şantier care se speră să fie închis până la sfârşitul lunii iulie.

„În ceea ce priveşte managementul traficului, dimineaţa, după ora 08:30, se va închide un sens. Practic, se va intra în oraş pe această arteră, urmând ca ieşirea să se facă exclusiv pe Bulevardul Eroilor şi pasajul de la Aninoasa. După ora 16:00-17:00, strada se va redeschide. Sper să trecem repede peste acest inconvenient.

În condiţiile în care, în luna iunie se ia vacanţă, este o perioadă propice. Am decis să începem lucrările acum pentru a le putea finaliza, în condiţii normale, într-un termen rezonabil, pentru că nu ştim ce se mai poate întâmpla la proiectul de gaze, dacă vor apărea situaţii neprevăzute care să mai întârzie puţin lucrările. N-aş vrea să ne ducem spre toamnă, pentru că ar fi destul de dificil din punctul de vedere al traficului”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

ADMINISTRAŢIE

Cum rezolvă Primăria Târgovişte problema locurilor de parcare din zona centrală

Publicat

pe

Executivul Primăriei Târgovişte a stabilit perimetrul de teren care va fi expropriat de la UPET SA, în vederea amenajării unei parcări cu 1.000 de locuri în zona centrală a municipiului. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, accesul se va face pe lângă magazinul Kaufland, urmând să existe două ieşiri – una în Bulevardul IC Brătianu şi cealaltă în faţa fostei cantine a UPET (acum Restaurant Nova).

Proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurii de expropriere pentru cei aproximativ 18.000 mp se va regăsi, cel mai probabil, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal din luna martie 2020. În atare condiţii, noua parcare va fi gata într-un an şi jumătate, maxim doi.

„Vom vedea dacă va fi numai la sol sau va fi o parcare subterană sau supraterană. Vom vedea în funcţie de soluţiile care ne vor fi date de către proiectant. Parcarea va fi realizată în vecinătatea fostului Cantup, astfel încât să se poată ajunge pe jos la tot ceea ce înseamnă instituţie publică din zona centrală a municipiului Târgovişte.

De asemenea, problema parcărilor din zona centrală este abordată şi de o altă manieră, în sensul că, prin proiectul care vizează modernizarea transportului public, vom încuraja foarte mult utilizarea mijloacelor de transport în comun, pentru că vor fi foarte moderne, la cel mai înalt nivel, dacă ne referim la standardele de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Titu: Bonificaţie 10% pentru plata integrală a impozitelor până la 31 martie 2020

Publicat

pe

Consiliul Local Titu a decis prin vot ca taxele şi impozitele locale aferente anului 2020 să nu fie majorate, ci doar indexate cu rata inflaţiei (4,6%).

De reţinut că aceste obligaţii fiscale se achită în două tranşe egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie, iar pentru plata integrală până la sfţrşitul lunii martie se acordă o bonificaţie de 10%.

Aleşii din Titu au aprobat şi o serie de scutiri în procent de 80, 90 şi chiar 100% pentru anumite categorii de persoane.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT