Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Mitingul PSD de la Târgovişte, cu mai puţini participanţi decât s-a vrut!

Publicat

pe

Târgoviștenii au fost calmi și înțelegători cu poporul PSD-ist venit din mai multe județe învecinate și, evident, din toate localitățile din judeţul Dâmbovița la mitingul desfășurat pe Platoul Prefecturii Dâmbovița. Poliția și Jandarmeria au știut cum să facă faţă presiunii. Ceva exces de zel au depus jandarmii aduși din Prahova, care, pe alocuri, i-au mâniat, prin comportament, pe unii oamenii străini de miting sau chiar pe unii simpatizanți PSD.

Protestatari, care să strice mitingul social-democrat, asa cum anticipa Rovana Plumb, nu prea au fost. Într-o zonă de țarc, în fata Băncii Comerciale, câteva zeci de membrii USR și Plus, cei mai mulți din Târgoviște, au scandat împotriva PSD. Dispozitivul de jandarmi din jurul lor, unul impresionant și decis să-i anihileze dacă ar fi forțat nota!

Pe platou s-au adunat circa 10.000 de membri și simpatizanți PSD. Organizatorii se așteptau la mai mulți. Practic, trebuia ocupat și Bulevardul Independentei până spre Piața 1 mai. Pe scenă, alături de președinta PSD Dâmbovița – Rovana Plumb, prima pe lista de candidați a partidului pentru Parlamentul European, s-au aflat Carmen Avram, Codrin Ștefănescu, parlamentarii PSD de Dâmbovița Carmen Holban, Claudia Gilia, Corneliu Ștefan și Titus Corlăţean.

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a făcut apariția, ca într-un spectacol cu o regie electorală bine pusă la punct, la final. Nu au lipsit din decor roșiile și castraveții. Asta pentru că, ultimile discursuri ale lui Dragnea au fost calate pe sprijinirea legumiculturii românești.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Preda Emilian

    mai 19, 2019 at 5:51 pm

    Mizerii mizerii… Au fost aduși doar bătrâni, analfabeți și bețivi… 🙈 🤪 Ne meritam soarta. Și popii… 🙈

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Angajamentele USR PLUS pentru un stat reformat

Publicat

pe

Alianța USR PLUS le propune românilor 40 de angajamente, grupate în 8 capitole. Astăzi, vă prezentăm măsurile care vizează reformarea statului:
– 300 de parlamentari
– Primari aleși în două tururi
– Creșterea numărului de reprezentanți aleși în Diaspora
– Extinderea votului prin corespondență
– Vot electronic
– Liste deschise. Fiecare alegător să poată realiza propria ierarhie a candidaților în interiorul listei partidului pe care îl susține
– Transparență totală. Niciun contract cu Statul nu va fi în vigoare până nu apare transparent pe site-ul instituției publice
– Primării mai puține și mai eficiente. Reforma teritorială prin comasare voluntară are la bază voința liber exprimată a comunităților locale de a fuziona
– Fără mii de agenții. Desființarea sau reorganizarea lor se va face pe baza auditului intern și a unei evaluări de la beneficiarii direcți și de la cei afectați de activitatea autorității
– Cetățenie digitală. Schimbările preconizate sunt:

  • Fiecare instituție va trebui să-și schimbe fluxurile interne de lucru, astfel încât să acomodeze lucrul cu documente electronice.
  • Crearea unui departament în cadrul Autorității pentru Digitalizarea României responsabil cu crearea de interfețe intuitive.
  • Crearea la nivel guvernamental a unei echipe responsabile cu implementarea, rând pe rând, a autostrăzilor digitale între instituțiile publice.

Candidaţii USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:
1. Daniel Blaga
2. Andra Fermuș
3. Dumitru Lupescu
4. Costinel Dumitrache
5. Remus Manea
6. Silviu-Răzvan Necula
7. Anca Dobre
8. Ionuț-Alexandru Chiriță
9. Cătălin Dumitru

Candidații USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:
1. Dragoș Popescu
2. Ionuț Atanasiu
3. Alexandru Munteanu
4. Maria Felea
5. Dănuț-Cornel Ștefan

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

ALEGERI

Țuțuianu: Se va pune problema legitimității viitorului Parlament

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa și candidat al partidului pentru un mandat de deputat, a tras mai multe concluzii după primele două săptămâni de campanie electorală, „o campanie electorală atipică, cu foarte puține posibilități de contact direct cu alegătorii”, după cum s-a exprimat.

Întâi de toate, a punctat Adrian Țuțuianu, pe 6 decembrie, se va înregistra o prezență scăzută la vot, din două motive: oamenii se tem pentru sănătatea lor și pentru că au foarte multe nemulțumiri, pe care le vor „descărca pe întreaga clasă politică, nu doar pe cei de la putere”. În acest context, spune senatorul Ţuţuianu, se va pune problema legitimității viitorului Parlament.

Cât privește campania electorală propriu-zisă, Țuțuianu afirmă că, în afara reprezentanților PRO România, partidele politice nu discută deloc despre ceea ce ne așteaptă în 2021, respectiv despre criza economică. La fel, la nivel de județ, cu excepția PRO România, ceilalți competitori electorali nu au prezentat oamenilor prioritățile pentru Dâmboviţa.

PRO România a venit, în schimb, cu măsuri concrete de ieșire din criza economică – venit minim de criză pentru fiecare român, sprijin economic de criză pentru firme, program național de testare gratuită pentru COVID, redeschiderea școlilor, precum și cu proiecte la nivel local – înființare parc industrial la Târgoviște, constituire fond de sprijin pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la sistemul de canalizare etc.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!