Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Mitingul PSD de la Târgovişte, cu mai puţini participanţi decât s-a vrut!

Publicat

pe

Târgoviștenii au fost calmi și înțelegători cu poporul PSD-ist venit din mai multe județe învecinate și, evident, din toate localitățile din judeţul Dâmbovița la mitingul desfășurat pe Platoul Prefecturii Dâmbovița. Poliția și Jandarmeria au știut cum să facă faţă presiunii. Ceva exces de zel au depus jandarmii aduși din Prahova, care, pe alocuri, i-au mâniat, prin comportament, pe unii oamenii străini de miting sau chiar pe unii simpatizanți PSD.

Protestatari, care să strice mitingul social-democrat, asa cum anticipa Rovana Plumb, nu prea au fost. Într-o zonă de țarc, în fata Băncii Comerciale, câteva zeci de membrii USR și Plus, cei mai mulți din Târgoviște, au scandat împotriva PSD. Dispozitivul de jandarmi din jurul lor, unul impresionant și decis să-i anihileze dacă ar fi forțat nota!

Pe platou s-au adunat circa 10.000 de membri și simpatizanți PSD. Organizatorii se așteptau la mai mulți. Practic, trebuia ocupat și Bulevardul Independentei până spre Piața 1 mai. Pe scenă, alături de președinta PSD Dâmbovița – Rovana Plumb, prima pe lista de candidați a partidului pentru Parlamentul European, s-au aflat Carmen Avram, Codrin Ștefănescu, parlamentarii PSD de Dâmbovița Carmen Holban, Claudia Gilia, Corneliu Ștefan și Titus Corlăţean.

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a făcut apariția, ca într-un spectacol cu o regie electorală bine pusă la punct, la final. Nu au lipsit din decor roșiile și castraveții. Asta pentru că, ultimile discursuri ale lui Dragnea au fost calate pe sprijinirea legumiculturii românești.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Preda Emilian

    mai 19, 2019 at 5:51 pm

    Mizerii mizerii… Au fost aduși doar bătrâni, analfabeți și bețivi… 🙈 🤪 Ne meritam soarta. Și popii… 🙈

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!