Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose, întâlnire cu simpatizanţii PRO România din Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: https://www.ct100.ro

Candidaţii Partidului PRO România pentru Parlamentul European se vor întâlni, joi – 23 mai 2019, cu alegătorii din judeţul Dâmboviţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Vor fi prezenţi Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose. De asemenea, este aşteptat Iurie Leancă, fostul premier al Republicii Moldova, candidat PRO România pentru Prlamentul European.

„Vor fi prezenţi 900-1.000 de participanţi. Nu vom bloca oraşul, nu vom deranja pe nimeni. Va fi o întâlnire electorală de sfârşit de campanie, care va fi transmisă în direct”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional.

Cât priveşte rezultatul votului de duminică, Ţuţuianu spune că majoritatea parlamentară s-ar putea schimba după 26 mai.

„Dacă PRO România face un scor de 8-10%, vă asigur că, în două săptămâni, vom asista la o altă majoritate în Parlamentul României, după cum este de prevăzut ca UDMR ar putea să nu mai susţină demersurile făcute de liviu Dragnea doar în interes personal”.

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!