Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PNL Dâmboviţa și-a desemnat candidații pentru Parlament

Publicat

pe

Biroul Politic Județean al PNL Dâmbovița a votat, astăzi – 16 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. În frunte îi regăsim pe Virgil Guran – la Senat și Gabriel Plăiaşu – la Camera Deputaților. Amândoi au mai activat în trecut în forul legislativ al țării.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Senat

1. Virgil Guran
2. Ion Sorin
3. Grigorescu Silviu Aurelian
4. Sima Cristina
5. Vîrjoghe Maria.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaților

1. Plăiașu Gabriel
2. Balint Liviu-Ioan
3. Grozavu Ion-Gabriel
4. Mocanu Adrian
5. Ionescu Lavinia-Roxana
6. Mihalache Valentin
7. Duțu George
8. Preda Ionuț Adrian
9. Dragotă-Zamfir Ana Maria.

Citește în continuare

ALEGERI

Partida Romilor Dâmboviţa, locul II pe țară după rezultatul în alegerile din 27 septembrie

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, a ieșit astăzi, împreună cu principalii săi colaboratori, în prima conferință de presă de după alegerile locale din 27 septembrie. A vorbit, printre altele, și de rezultatul obținut de Partida Romilor în urma scrutinului electoral, rezultat care este datorat activității susținute de comunicare, implicării în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitățile de romi și, nu în ultimul rând, datorită parteneriatului politic pe care Partida Romilor l-a avut cu Partidul Social Democrat, cu reprezentanții săi în teritoriu.

Tudorică Răducanu a fost ales pe listele PSD consilier local la Târgoviște. Astfel, liderul Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, după 4 ani, revine în forul legislativ local cu gândul de a se dedica romilor din oraș, să fie un mesager al acestora în cadrul Consiliului Municipal, să lupte pentru drepturile lor și ale tuturor târgoviștenilor.

De menționat că Partida Romilor Pro Europa Dâmbovița a reușit la aceste alegeri să introducă în consiliile locale din județ 28 de aleși. Numim aici localitățile Gura Ocniței, Hulubești, Mănești, I L Caragiale, Crânguri, Ludești, Potlogi, Iedera, Vulcana Pandele, Ciocănești, Moreni, Nucet, Moroeni, Dragomirești, Braniștea, Vlădeni, Poiana, Corbii Mari, Cojasca și, evident, Târgoviște.

„Acest rezultat este o încununare a muncii noastre, a încrederii pe care ne-au acordat-o cetățenii, membrii comunităților de romi din județ, dar și a negocierilor pe care le-am purtat cu PSD”, a spus Tudorică Răducanu.

La nivel național, Partida Romilor Pro Europa Dâmbovița se situează pe locul doi ca număr de aleși locali validați la alegerile din 27 septembrie. Pe primul loc este județul Sibiu, cu 34 de consilieri. Datorită activității depuse, organizația condusă de Tudorică Răducanu merge acum umăr la umăr cu una dintre cele mai tari filiale a Partidei Romilor din țară care este Sibiul.

Și, din cele spuse de Tudorică Răducanu, reiese că lucrurile în plan politic local nu se opresc aici. În trei localități din județ, respectiv Cojasca, Mănești și Vulcana Pandele pot fi avansate discuții pentru alegerea viceprimarilor din rândurile consilierilor de etnie romă.

Președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița a mulțumit partenerilor social-democrați care au avut încredere în ei și în dorința romilor de a se alătura echipelor politico- administrative care luptă pentru binele cetățenilor acestui județ.

„Eu sunt convins că această colaborare va continua și că va fi una constructivă, de bun augur, pusă în slujba comunităților”.

Tudorică Răducanu a mai spus că a cerut consilierilor romi aleși pe 27 septembrie să colaboreze cu reprezentanții administrațiilor publice locale, cu primarii localităților respective, să înțeleagă că rolul rol este acela de a sluji cetățeanul.

Consilierul municipal Tudorică Răducanu a mai precizat că dintotdeauna a avut o colaborare bună cu actualul primar Cristian Daniel Stan și că este sigur că și în continuare relația va fi una deosebită, bazată pe interesul târgoviștenilor.

Tudorică Răducanu dorește ca, alături de edilul Târgoviștei, de echipa sa, să continue proiectele demarate în cartierele locuite de cetățeni de etnie romă și nu numai.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!