Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Theodor Paleologu, candidat PMP: Un om care nu relaționează cu publicul, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur

Publicat

pe

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, l-a taxat pe preşedintele Iohannis, într-un interviu la Puterea Ştirilor, pentru faptul că, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei, a continuat să-şi citească discursul, în timp ce un militar american a leşinat lângă el din cauza oboselii şi a căldurii. Paleologu a spus că „un om care nu relaționează cu publicul deloc, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur”.

„Iohannis citește discursuri proaste scrise de alții, le citește prost și pe alea, ce să mai vadă ce se întâmplă în jur. Eu nu cred că aș fi continuat un discurs citit în timp ce oamenii cădeau în jurul lui Iohannis de oboseală, căldură ș.a.m.d.

Este un episod foarte interesant în faptele apostolilor, când Sfântul Pavel predică în Efes și un tânăr adoarme și cade de pe geam. Sfântul Pavel se duce și îl resuscitează. Uite că a dat dovadă de empatie, i s-a întâmplat și Sfântului Pavel să provoace somnul unui ascultător. Nu că l-aș fi comparat pe Klaus Iohannis cu Sfântul Pavel”, a declarat Theodor Paleologu la Puterea Știrilor.

VIDEO

Citește în continuare

ALEGERI

Legea privind alegerea primarilor în două tururi a fost respinsă în Senat

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://ecopolitic.ro)

Primarii pot răsufla uşuraţi. Legea care prevedea revenirea la alegeri locale în două tururi de scrutin a fost respinsă în Senat, miercuri – 16 octombrie. Au fost 47 de voturi împotrivă şi 33 pentru, în condiţiile în care aproape 40% dintre senatorii PNL au lipsit de la vot – se arată într-un comunicat de presă remis de Alianţa USR PLUS Dâmboviţa.

„Acest vot arată că nicio măsură de reformă nu poate trece prin acest Parlament. Arată că orice guvern PNL minoritar va fi prizonierul PSD și al jocurilor de interese făcute de PSD. Arată de ce avem atât de mare nevoie de alegeri anticipate.

Acesta va fi viitorul unei guvernări minoritare PNL. O guvernare slabă, fără susținere reală, care va fi nevoită să cedeze tot timpul șantajului partidelor pesediste pentru a-și putea trece și cel mai mic proiect de lege. Nici vorbă de reforme, nici vorbă de stabilitate.

Am dat jos guvernul Dăncilă, dar din cauza grabei cu care președintele Iohannis și PNL se aruncă la guvernare, ne vom trezi, la fel ca în 2016, că după un an de zile PSD se va întoarce pe cai mari la Palatul Victoria. Dacă vrem cu adevărat să scăpăm țara de PSD, atunci trebuie să avem curajul să facem anticipate acum”.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web