Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Mircea Diaconu, preşedinte al României. Cel mai ambiţios proiect al toamnei politice 2019

Publicat

pe

Foto: https://newsweek.ro

Mircea Diaconu este independent şi va rămâne independent! Alianța Electorală UN OM, constituită din PRO România și ALDE, are rolul de asigurare a suportului organizatoric, tehnic și logistic necesar susținerii campaniei electorale, explică senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte la nivel naţional al partidului PRO România.

„Campania de strângere a semnăturilor de susținere a început și așteptăm să vă alăturați celui mai ambițios proiect din toamna politică 2019! Mai multe organizații non-guvernamentale, asociații profesionale, sindicate și voluntari din cadrul campaniei pentru Alegerile Europarlamentare din anul 2014 și-au exprimat hotărârea de a contribui decisiv în această competiție, pentru #CandidatulPoporului (nota redacţiei: Mircea Diaconu), lucru care ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Carierei de actor, profesor și manager de teatru i se adaugă și experiența unui mandat de senator, între anii 2008 și 2012, de ministru al Culturii și de europarlamentar, 2014-2019”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

„Eu sunt banal. Dar nu cumva și președintele nostru trebuie să semene cu noi toți”?

La rândul său, Mircea Diaconu spune că este un român banal, cu două mâini şi două picioare şi două nume, şi întreabă dacă nu cumva preşedintele ţării trebuie să semene cu toţi cetăţenii?

„Nu mă recomandă nimic. Sunt cel mai banal om din România. Am doar două mâini și două picioare și două nume. Eu sunt banal. Dar nu cumva și președintele nostru trebuie să semene cu noi toți? Adică două mâini și două picioare și sper că și cu un cap. Această funcție pană acum s-a citit greșit. Fișa postului este cu totul alta decât cea care s-a practicat până acum. Toți presedinții de până acum s-au strâns de gât cu premierii. (…) Constituția e bună, dar nu i-a convenit domnului Băsescu și domnului Iohannis. Instituie clar și limpede o republică parlamentară. Nu există noțiunea de șef al statului”, a declarat Mircea Diaconu după momentul anunţării candidaturii pentru Preşedinţia României.

VIDEO – Mircea Diaconu, despre rolul preşedintelui României

ALEGERI

PMP Dâmbovița îndeamnă alegătorii să meargă la vot pentru Klaus Iohannis

Publicat

pe

Partidul Mişcarea Populară Dâmbovița le mulțumeşte alegătorilor pentru încrederea acordată candidatului PMP Theodor Paleologu în primul tur de scrutin şi îi îndeamnă să meargă şi duminică, 24 noiembrie, la vot pentru Klaus Iohannis.

Este un vot rațional pentru o Românie normală, care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice, spune Liliana Nițu – preşedinte PMP Dâmbovița.

“Echipa PMP Dâmbovița îşi va continua demersul de construire a unei organizații mai puternice, pentru a obține rezultate şi mai bune la alegerile locale de anul viitor”.

Citește în continuare

ALEGERI

USR Dâmbovița îl susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Publicat

pe

de

Deputat Dumitru Lupescu - preşedinte USR Dâmboviţa

În urma rezultatului înregistrat în primul tur al scrutinului din 10 noiembrie, unica alegere posibilă pentru USR Dâmbovița este actualul președinte al României. Îi vom acorda votul în speranța unui al doilea mandat mai activ, a implicării sale în organizarea alegerilor anticipate și într-o reformă de substanță a Constituției – #FărăPenali, alegeri locale în două tururi, echilibrarea puterilor în stat, parlament cu 300 aleși (cum a fost votul la Referendumul din 2009) etc.

USR Dâmbovița va continua să facă o politică dedicată cetățenilor și comunității. Credem în transparență, integritate, profesionalism și propunem administrații locale preocupate mai mult de interesele oamenilor decât de politică.

În acest sens, ne asumăm pentru anul 2020 responsabilitatea de a veni în fața cetățenilor cu proiecte locale cu totul altfel decât ceea ce avem acum. Până atunci însă, îi îndemnăm pe toți dâmbovițenii să meargă duminică la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis.

Filiala USR Dâmbovița
Prin președinte,
Deputat Dumitru Lupescu

Citește în continuare

Promovare electorală

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web