Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

CNS Cartel Alfa, miting de două ore în faţa Prefecturii Dâmboviţa!

Publicat

pe

Nicolae Dragodănescu - lider CNS Cartel Alfa Filiala Dâmboviţa

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel Alfa va organiza, joi – 30 mai 2019, în faţa prefecturii Dâmboviţa, între orele 12:00-14.00, un miting de solidaritate cu salariaţii SC Electroaparataj SA Târgovişte, aflaţi în grevă generală din data de 30 aprilie. la această acţiune vor participa aproximativ 150 de persoane, salariaţi ai SC Electroaparataj Târgovişte şi colegi din filialele CNS Cartel Alfa din ţară şi din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Angajaţii Electroaparataj Târgovişte, decişi să nu cedeze!

„Protestam pentru lipsa de norme juridice din sectorul privat ce duce la un tratament discriminatoriu pentru salariatii din privat , comparativ cu salariatii din sectorul bugetar, in lipsa mecanismelor de negociere colectiva, blocate prin Legea nr. 62 / 2011 – Legea Dialogului Social;

Protestam pentru a atrage atenția decidenților politici și instituțiilor de control ale statului asupra legislației din România care este extrem de permisivă cu interesele firmelor offshore, în detrimentul interesului statului român.

Protestam pentru a atrage atentia clasei politice ca Romania nu trebuie sa ramana o tara a muncii ieftine, din care se emigreaza masiv pentru o sansa la o viata decenta;

Protestam pentru a ne apara dreptul de asocierea în sindicat și acțiune colectivă, fara ingradiri instituite prin lege ;

Cerem parlamentarilor români să revizuiască de urgență cadrul legislativ existent cu privire la Legea dialogului social precum și normele juridice incidente în activitatea firmelor offshore.

Protestam pentru a transmite politicienilor ca nu suntem deacord cu privilegiile instituite pentru ei, prin legi speciale ;

Protestam pentru faptul ca salariul minim din Romania este foarte mic, taxele sociale platite de salariati sunt foarte mari si nu poate asigura un minim de viata decenta

Protestam pentru faptul ca ne-am simtit umiliti atunci cand cetatenii romani din diaspora nu si-au putut exercita dreptul de vot garantat de Constitutia Romaniei , iar autoritatile nu au facut nimic pentru a rezolva aceasta problema”, se arată într-un comunicat remis de CNS Cartel Alfa – Filiala Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT