Connect with us

Dâmboviţa

Preşedinte PNL Târgovişte: Electoratul le-a predat, în 26 mai, o lecţie politicienilor

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, a vorbit, astăzi, în faţa ziariştilor, despre rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai, în stilul pe care l-a abordat de la început, acela de a face campanie organizaţiei municipale şi sieşi, pregătindu-se, cu siguranţă, pentru scrutinul electoral de anul viitor.

„Au trecut 7 luni de la preluarea funcţiei de preşedinte şi PNL Târgovişte arată bine. Pe zi ce trece devine o forţă politică redutabilă. O forţă politică însemnată. Într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem o echipă puternică, să o formăm din oameni cinstiţi, oameni cu caracter, oameni deschişi, oameni care au crezut în noi şi în proiectele noastre şi care au crezut în mesajul străzii, acela de a schimba structura politică din România”.

După ce a mulţumit dâmboviţenilor, târgoviştenilor, pentru votul acordat candidaţilor Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul European, a cotit-o, deştept, luând ca ţintă piept conducerea Primăriei Târgovişte. Aurelian Cotinescu şi-a arătat bucuria pentru faptul că PNL a reuşit să învingă la acest scrutin în două cartiere considerate mai tot timpul zone PSD, Priseaca şi Sârbi.

A spus liderul PNL că electoratul le-a predat o lecţie politicienilor, care ar trebui însuşită de toate partidele, nu doar de PSD. Le-au demonstrat cetăţenii, prin vot, că „nu este suficient să dezvolţi o infrastructură în anumite zone, dacă nu o faci şi calitativ”. Şi a dat şi câteva exemple: gurile de canal realizate mai sus decât stratul de asfalt, fapt ce produce neplăceri în trafic şi distrugerea anvelopelor autovehiculelor în Priseaca şi problemele din Cartierul Sârbi, respectiv Iazul Morii rămas încă neamenajat, colmatat şi gunoaiele împrăştiate pe terenurile agricole ale oamenilor etc.

Preşedintele PNL Târgovişte îi mai sfătuieşte pe reprezentanţii PSD ai Primăriei să înţeleagă şi să accepte proiectele cu care vin consilierii liberali şi care au ca esenţă dezvoltarea socială şi economică a oraşului.

Concluzia lui Cotinescu ar fi că PNL a repurtat un succes în Târgovişte, în Dâmboviţa, ajungând, faţă de acum 5 ani, când a obţinut un procent de 10% la alegerile europarlamentare, la peste 20% anul acesta. În Târgovişte, alegerile europarlamentare au fost câştigate de USR – cu 25,57%, urmat de PNL – cu 21,03% şi PSD – cu 20,5%.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

120 de drone au dansat pe cerul Târgoviștei într-o coregrafie desăvârșită!

Publicat

pe

Târgoviște. 5 decembrie 2022. Centrul municipiului. Locul unde timp de o lună de zile bucuriile, speranțele, zâmbetele și candoarea se vor contopi pentru a hrăni spiritul nemuritor al sărbătorilor.

Câteva mii de târgovișteni s-au adunat în această seară pe platoul Prefecturii, transformat într-o cetate a luminii, a jucăriilor de tot soiul, a aromelor de turtă dulce, porumb fiert, mere coapte și vin fiert cu scorțișoară. Toate acestea gravitatau parcă în jurul bradului care aștepta să se umple de mii de licurici.

Toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de lasere cum nu a mai fost vreodată. O armonie de culori, raze de toate nuanțele ce săgetau văzduhul într-un dans ritmic, lumini ce parcă îmbrățișau cald întregul decor. Și nu a fost totul. Pentru prima dată, pe cerul Târgoviștei un nemaivăzut recital al dronelor. Într-o coordonate milimetrică, superfinuțele dispozitive de zbor echipate pentru spectacol au creat imagini uluitoare. Pur și simplu, au dansat în aer într-o coregrafie desăvârșită.

O adevărată artă a timpurilor pe care le trăim. Tot micuțele obiecte de zbor au pornit numărătoarea inversă pentru aprinderea bradului și a tuturor instalațiilor de lumini din orășelul Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de miile de târgovișteni, au trăit acest moment unic primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

„A fost un spectacol foarte frumos în această seară în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Am avut lasere și, pentru prima dată, 120 de drone au făcut un spectacol extraordinar. Mă bucur să văd atât de multă lume. Mă bucur că, iată, am reușit să oferim târgoviștenilor un moment de bucurie.

Surprizele nu se opresc aici. În data de 16 decembrie vine Moș Crăciun! Va rămâne trei zile în Piața Tricolorului. Va veni cu parada, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. De asemenea, Moșul va oferi daruri și la Primăria Târgoviște. Iată, intrăm, oficial, în cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats