Connect with us

Dâmboviţa

Preşedinte PNL Târgovişte: Electoratul le-a predat, în 26 mai, o lecţie politicienilor

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, a vorbit, astăzi, în faţa ziariştilor, despre rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai, în stilul pe care l-a abordat de la început, acela de a face campanie organizaţiei municipale şi sieşi, pregătindu-se, cu siguranţă, pentru scrutinul electoral de anul viitor.

„Au trecut 7 luni de la preluarea funcţiei de preşedinte şi PNL Târgovişte arată bine. Pe zi ce trece devine o forţă politică redutabilă. O forţă politică însemnată. Într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem o echipă puternică, să o formăm din oameni cinstiţi, oameni cu caracter, oameni deschişi, oameni care au crezut în noi şi în proiectele noastre şi care au crezut în mesajul străzii, acela de a schimba structura politică din România”.

După ce a mulţumit dâmboviţenilor, târgoviştenilor, pentru votul acordat candidaţilor Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul European, a cotit-o, deştept, luând ca ţintă piept conducerea Primăriei Târgovişte. Aurelian Cotinescu şi-a arătat bucuria pentru faptul că PNL a reuşit să învingă la acest scrutin în două cartiere considerate mai tot timpul zone PSD, Priseaca şi Sârbi.

A spus liderul PNL că electoratul le-a predat o lecţie politicienilor, care ar trebui însuşită de toate partidele, nu doar de PSD. Le-au demonstrat cetăţenii, prin vot, că „nu este suficient să dezvolţi o infrastructură în anumite zone, dacă nu o faci şi calitativ”. Şi a dat şi câteva exemple: gurile de canal realizate mai sus decât stratul de asfalt, fapt ce produce neplăceri în trafic şi distrugerea anvelopelor autovehiculelor în Priseaca şi problemele din Cartierul Sârbi, respectiv Iazul Morii rămas încă neamenajat, colmatat şi gunoaiele împrăştiate pe terenurile agricole ale oamenilor etc.

Preşedintele PNL Târgovişte îi mai sfătuieşte pe reprezentanţii PSD ai Primăriei să înţeleagă şi să accepte proiectele cu care vin consilierii liberali şi care au ca esenţă dezvoltarea socială şi economică a oraşului.

Concluzia lui Cotinescu ar fi că PNL a repurtat un succes în Târgovişte, în Dâmboviţa, ajungând, faţă de acum 5 ani, când a obţinut un procent de 10% la alegerile europarlamentare, la peste 20% anul acesta. În Târgovişte, alegerile europarlamentare au fost câştigate de USR – cu 25,57%, urmat de PNL – cu 21,03% şi PSD – cu 20,5%.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Șelaru, arestat pentru tentativă de viol. A intrat peste o femeie în casă!

Publicat

pe

De

Un bărbat de 50 de ani, din Șelaru, județul Dâmbovița, se pare excitat la maximum, să nu zicem aflat în călduri, ar fi intrat, prin forțarea ușii de la intrare, în casa unei femei din aceeași comună, cu gând să o violeze.

Individul a încercat să întrețină cu victima relații sexuale cu forța. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă viol și violare de domiciliu. Ulterior, magistrații de la Judecătoria Găești au emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Inițiativa USR de plafonare a salariilor funcționarilor de lux este una pur populistă!

Publicat

pe

USR-iștii, în căutare de popularitate, după ce au fost o vreme la guvernare și s-au comportat nefiresc de indiferent față de românii simpli, au depus o inițiativă legislativă care are ca prevedere plafonarea salariilor de top ale bugetarilor de lux. Adică, să nu depășească retribuția președintelui României. Deputatul PSD Radu Popa consideră că tema legislativă aleasă de USR este una populistă.

„Sigur, majoritatea vor spune că salariile șefilor de agenții sunt foarte mari. Sunt foarte mari, e corect. Însă, eu cred că analiza salariului unui președinte de agenție guvernamentală trebuie să fie făcută luând în calcul și ce așteptăm de la acel om, ce plus-valoare și ce beneficii ar trebui să aducă el societății, vezi cazul ASF și falimentele zgomotoase, ce are de protejat respectivul funcționar. De exemplu, salariul președintelui ANRM, agenția care deține toate bogățiile solului și subsolului României, este de 7600 de RON”, a punctat deputatul Radu Popa.

Așa că, a mai spus parlamentarul, este important să ne uităm care sunt criteriile expuse în fișa postului fiecărui funcționar în parte și de acolo să plece analiza cost-beneficiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite