Connect with us

ACTUALITATE

Doamnele social-democrate au oferit daruri copiilor aflați în Parcul Chindia

Publicat

pe

Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, reprezentantele organizației de femei a PSD Târgoviște s-au aflat în mijlocul micuților care au petrecut în Parcul Chindia. Deputata Carmen Holban, președinta OFSD Târgoviște, și celelalte doamne social-democrate le-au împărțit copiilor baloane și dulciuri.

“Gingășia, candoarea, puritatea, cutezanta și speranța sunt elemente care definesc copilăria, etapa cea mai caldă și mai frumoasă din viața unui om. Perioada în care grijile, nevoile, nefericirea nu ar trebui să existe şi, oricum, în naivitatea și simplitatea vârstei, ele nu se contabilizează.
1 Iunie reprezintă pentru toți copiii din lume o rază de speranță, de încredere pentru ziua de mâine.

Astăzi, avem ocazia cu toții să ne alăturăm celor mici, copiilor noștri, și să petrecem împreună cu ei, să pătrundem în lumea poveștilor, să intrăm pe culoarul zâmbetului curat și al râsetului născut din picuri de fericire.

Avem datoria morală, civică, de suflet, să ne îngrijim de aceste tinere vlăstare, în jurul cărora se conturează viitorul. Ele rprezintă generația care se va ocupa, ca și noi acum, de bunul mers al societății, de spiritul pe care îl reprezintă umanitatea.

Urez un călduros la mulți ani tuturor copiilor din România! Sănătate și multă fericire!”, a declarat deputata Carmen Holban.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu neglija consultația de prevenție la medicul de familie!

Publicat

pe

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) va derula, începând cu data de 1 martie 2024, o campanie de comunicare către pacienți, scopul fiind ca fiecare persoană asigurată să înțeleagă că are drepturi, dar și obligații – a declarat Valeria Herdea, președintele CNAS.

​„Dreptul de a avea acces la servicii medicale înseamnă și obligația de a trece pe la medicul tău de familie, în așa fel încât să poți să îl ajuți: asta se face în toate țările civilizate și cred că modelul vest-european poate fi împrumutat și la noi”.

Practic, șefa Casei Naționale de Sănătate își dorește să îi convingă pe români să își programeze o consultație de prevenție la medicul de familie în luna din an în care s-au născut.

„Trebuie să înțelegem că suntem și noi responsabili de sănătatea noastră. Într-un sistem cu buget mic alocat, cred că ar fi cazul să devenim pro-activi. Este un cadou pe care ni-l putem face. Ține de noi”, a declarat Valeria Herdea, care este de profesie medic de familie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută să obții finanțare europeană nerambursabilă

Publicat

pe

În sfârșit, a fost lansat Programul Regional de Finanțare Sud Muntenia! Persoanele care dețin o microîntreprindere sau o întreprindere mică în județele din Regiunea Sud Muntenia vor putea depune, în perioada 15 martie 2024, ora 08:00 – 14 iunie 2024, ora 12:00, proiecte pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru a-și dezvolta afacerea.

Se pot accesa sume cuprinse intre 50.000 și 200.000 de euro, iar condițiile de eligibilitate le găsiți la următorul link: https://2021-2027.adrmuntenia.ro/prsmid1113a…/apel/51?fbclid=IwAR1wnPylZ6cpMzUCXeYeBMTdYMStU8qgCDsXnZXtEdp4QsLaaHa6LD_Ql64

Ai nevoie de consultanță? Apelează cu încredere la specialiștii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița! Întâlnirile pot fi programate la numărul de telefon 0751.153.703 sau la adresa de e-mail alexandra.pirlea@cciadb.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite