Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Membrii PSD Dâmbovița îi cer preşedintei Rovana Plumb să facă un pas înapoi!

Publicat

pe

Lucrurile nu stau deloc bine în PSD Dâmbovița. După alegerile europarlamentare din 26 mai, un test electoral pe care mulți social-democrați spun că l-au pierdut, filiala condusă de europarlamentarul Rovana Plumb se află în convulsii.

O serie de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni consideră că nu trebuie pusă batista pe țambal și că, după o analiză riguroasă a rezultatului alegerilor, s-ar impune o conferință județeană extraordinară de alegeri în cadrul căreia să fie desemnată o nouă echipă de conducere. Se tem social-democrații dâmbovițeni, după ce au fost bătuți în alegeri, în toate oraşele din județ, de Alianța USR PLUS şi de PNL, că, dacă nu strâng din nou rândurile și echipa nu se omogenizează, la alegerile locale și parlamentare de anul viitor vor fi învinşi de reprezentanții partidelor de opoziție. Alegerile prezidențiale de anul acesta nu reprezintă o miză pentru PSD Dâmbovița. Liderii vechi, cu experiență politică, spun că doar o minune ar face ca ele sa fie câștigate de stânga. Nici candidatul unic Călin Popescu Tăriceanu nu mai reprezintă o soluție, după îngenuncherea ALDE la europarlamentare.

Pe surse, am aflat că, în aceste zile, șefa PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a mers în mai multe zone ale județului, unde a purtat discuții cu membri de partid, pentru a le afla nemulțumirile și a căuta soluții. Europarlamentara ar fi fost primita cu ostilitate și reproșuri pe Valea Dâmboviței și la Pucioasa, unde i s-a cerut să facă un pas înapoi, aşa cum au procedat cam toți cei care s-au aflat în jurul lui Liviu Dragnea. Pe lângă asta, o parte a social-democrațiilor din Dâmbovița nu cred că Rovana Plumb poate conduce filiala de la Bruxelles.

Se mai vorbește și despre faptul că Adrian Țuțuianu și PRO România reprezintă deja un pericol, în virtutea votului uninominal pentru alegerea președintelui Consiliului Județean de anul viitor. Se pare că acțiunea de strângere de semnături pentru organizarea unei conferințe județene extraordinare de alegeri în PSD Dâmbovița este în toi.

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ștefan, prezentat oficial drept candidatul PSD pentru CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a fost prezentat oficial drept candidat al partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Anunţul a fost făcut într-un cadru oficial de către senatorul Titus Corlăţean – preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa şi a venit ca urmare a decizie luate de membrii Biroului Permanent Judeţean care au hotărât, în unanimitate, că tânărul deputat este cel mai indicat să intre în această bătălie electorală pentru ocuparea poziţiei de şef al administraţiei judeţene.

„A fost o aprobare firească, pentru că regulile politice sunt foarte clare, atunci când preşedintele organizaţiei judeţene şi-a câştigat mandatul de preşedinte prin competiţie directă, democratică. Eu mă bucur pentru faptul că decizia pe care am adoptat-o astăzi este o confirmare a unei schimbări de echipă, de generaţii în PSD Dâmboviţa.

Corneliu Ştefan este din generaţia mai tânără, dar este un om care a acumulat multă experienţă politică şi administrativă şi acest lucru este foarte important. A fost consilier judeţean, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, deci cunoaşte foarte bine realităţile administrative ale judeţului, proiectele, modul în care acestea se derulează şi cum trebuie susţinute aceste proiecte, finanţările. Este deputat în Parlamentul României. Vorbim deja de un preşedinte de organizaţie judeţeană care prezintă o poziţie politică importantă şi la nivel naţional. Plecăm încrezători în această competiţie electorală. Nu avem nicio îndoială că vom câştiga aceste alegeri locale în judeţul Dâmboviţa”, a declarat senatorul Titus Corlăţean.

Despre decizia luată de conducerea PSD Dâmboviţa a vorbit şi secretarul executiv al organizaţiei – Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte. A spus acesta că hotărârea luată va conduce organizaţia la o victorie în alegerile locale.

„În această seară, practic, PSD Dâmboviţa a intrat în dispozitiv şi, de acum înainte, vom începe din ce în ce mai mult să turăm motoarele. Să arătăm că suntem cea mai puternică forţă politică din judeţ”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a mulţumit tuturor colegilor din partid pentru încrederea acordată, dâmboviţenilor care l-au încurajat să candideze pentru cea mai importantă funcţie administrativă din judeţ.

„Îi asigur pe cetăţenii judeţului că vom avea o campanie electorală curată. Voi veni în faţa dâmboviţenilor, în maximum 190 zile, cu un masterplan de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa, ce nu a fost făcut niciodată în cei 30 de ani în judeţul Dâmboviţa, un masterplan de dezvoltare a tuturor localităţilor. Acest masterplan este bazat pe 10 piloni, în care sunt prinse într-un program de dezvoltare toate localităţile.

Campania mea va fi bazată pe proiecte, pe programe de dezvoltate, nu pe atacuri la adresa adversarilor politici. Îmi doresc ca aceştia să vină cu proiecte concrete, cu ceea ce vor să facă în judeţul Dâmboviţa, nu cu minciuni, cu poveşti, nu cu lucruri care nu se pot realiza sau, mai grav, cu lucruri care sunt terminate de ani de zile”, a spus deputatul Corneliu Ştefan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște, acțiune de dezinsecție la sol, din 14 iulie

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Primăria Municipiului Târgoviște vă derula în perioada 14 iulie – 1 august, prin Direcția de Salubritate, acțiunea de dezinsecție pe domeniul public, pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc.).

„Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de inisterul Mediului, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K-OTHRINE SC 25 (FLOW), SOLFAC TRIO EC 200, FASTAC ACTIV, FENDONA, FASTER 10 CE, KARATE ZEON, EXIT 100SC/EC, MICROSIN.

Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 22.30 – 05.30 și vizează parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul va suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu vor permite desfășurarea acțiunii de dezinsecție”, se precizează într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!