Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Membrii PSD Dâmbovița îi cer preşedintei Rovana Plumb să facă un pas înapoi!

Publicat

pe

Lucrurile nu stau deloc bine în PSD Dâmbovița. După alegerile europarlamentare din 26 mai, un test electoral pe care mulți social-democrați spun că l-au pierdut, filiala condusă de europarlamentarul Rovana Plumb se află în convulsii.

O serie de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni consideră că nu trebuie pusă batista pe țambal și că, după o analiză riguroasă a rezultatului alegerilor, s-ar impune o conferință județeană extraordinară de alegeri în cadrul căreia să fie desemnată o nouă echipă de conducere. Se tem social-democrații dâmbovițeni, după ce au fost bătuți în alegeri, în toate oraşele din județ, de Alianța USR PLUS şi de PNL, că, dacă nu strâng din nou rândurile și echipa nu se omogenizează, la alegerile locale și parlamentare de anul viitor vor fi învinşi de reprezentanții partidelor de opoziție. Alegerile prezidențiale de anul acesta nu reprezintă o miză pentru PSD Dâmbovița. Liderii vechi, cu experiență politică, spun că doar o minune ar face ca ele sa fie câștigate de stânga. Nici candidatul unic Călin Popescu Tăriceanu nu mai reprezintă o soluție, după îngenuncherea ALDE la europarlamentare.

Pe surse, am aflat că, în aceste zile, șefa PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a mers în mai multe zone ale județului, unde a purtat discuții cu membri de partid, pentru a le afla nemulțumirile și a căuta soluții. Europarlamentara ar fi fost primita cu ostilitate și reproșuri pe Valea Dâmboviței și la Pucioasa, unde i s-a cerut să facă un pas înapoi, aşa cum au procedat cam toți cei care s-au aflat în jurul lui Liviu Dragnea. Pe lângă asta, o parte a social-democrațiilor din Dâmbovița nu cred că Rovana Plumb poate conduce filiala de la Bruxelles.

Se mai vorbește și despre faptul că Adrian Țuțuianu și PRO România reprezintă deja un pericol, în virtutea votului uninominal pentru alegerea președintelui Consiliului Județean de anul viitor. Se pare că acțiunea de strângere de semnături pentru organizarea unei conferințe județene extraordinare de alegeri în PSD Dâmbovița este în toi.

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!