Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Toate unităţile de învăţământ din Micro IX au intrat în reabilitare şi modernizare!

Publicat

pe

Toate unităţile de învăţământ din microraionul IX al municipiului Târgovişte au fost incluse în programe de reabilitare şi modernizare. În momentul de faţă, se lucrează la Şcoala „Mihai Viteazul” şi la Creşa nr. 8. De asemenea, precizează primarul Daniel Cristian Stan, a fost semnat contractul de execuţie şi pentru Grădiniţa „Rază de Soare”, astfel că investiţia va demara în această vară.

„Banii provin din surse atrase, în cadrul unui amplu program de modernizare şi reabilitare a unităţilor de învăţământ din municipiul Târgovişte, demers care este fără precedent. Este vorba de Axa 10 a Programului Operaţional Regional la Şcoala 8, de Axa 4 la Grădiniţa Rază de Soare şi de Programul Naţional de dezvoltare Locală la Creşa 8.

Sunt convins că, începând cu luna septembrie, se vor vedea foarte clar rezultatul acestor investiţii. Cred că vom reuşi să schimbăm într-o măsură importantă infrastructura educaţională din municipiu”, a spus Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT