Connect with us

Dâmboviţa

Primarii PSD din Dâmbovița, asmuțiți unii împotriva altora?

Publicat

pe

Chiar dacă PSD a ieşit rău în alegeri şi experienţa a demonstrat că întâlnirile de gaşcă, de grup, convocate prin diferite localuri, unde se pune ţara la cale şi se ţes jocuri ciudate, sunt dezavuate de alegători şi interpretate ca demonstraţii de forţă, de intimidare, unii de prin politica locală nu se debarasează de astfel de obiceiuri oculte, care aduc mai mult rău imaginii partidului.

Am aflat, pe surse, că mai mulţi primari de pe Valea Dâmboviţei au participat la o întâlnire cu tematică incertă şi confuză într-un restaurant târgoviştean, unde li s-ar fi vorbit nu tocmai de bine despre unii dintre colegi şi unde li s-a promis marea şi sarea, dacă stau cuminţi în actuala barcă.

Se pare că focul mocneşte în PSD Dâmboviţa, din moment ce săbiile au fost ascuţite şi sunt puse pe masă, la vedere. Din câte se aude, nici preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, momentan plecat din ţară, nu ar mai fi în graţiile conducerii organizaţiei, unii primari fiind sfătuiţi să-l ocolească.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT