Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarii PSD din Dâmbovița, asmuțiți unii împotriva altora?

Publicat

pe

Chiar dacă PSD a ieşit rău în alegeri şi experienţa a demonstrat că întâlnirile de gaşcă, de grup, convocate prin diferite localuri, unde se pune ţara la cale şi se ţes jocuri ciudate, sunt dezavuate de alegători şi interpretate ca demonstraţii de forţă, de intimidare, unii de prin politica locală nu se debarasează de astfel de obiceiuri oculte, care aduc mai mult rău imaginii partidului.

Am aflat, pe surse, că mai mulţi primari de pe Valea Dâmboviţei au participat la o întâlnire cu tematică incertă şi confuză într-un restaurant târgoviştean, unde li s-ar fi vorbit nu tocmai de bine despre unii dintre colegi şi unde li s-a promis marea şi sarea, dacă stau cuminţi în actuala barcă.

Se pare că focul mocneşte în PSD Dâmboviţa, din moment ce săbiile au fost ascuţite şi sunt puse pe masă, la vedere. Din câte se aude, nici preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, momentan plecat din ţară, nu ar mai fi în graţiile conducerii organizaţiei, unii primari fiind sfătuiţi să-l ocolească.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT