Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarii PSD din Dâmbovița, asmuțiți unii împotriva altora?

Publicat

pe

Chiar dacă PSD a ieşit rău în alegeri şi experienţa a demonstrat că întâlnirile de gaşcă, de grup, convocate prin diferite localuri, unde se pune ţara la cale şi se ţes jocuri ciudate, sunt dezavuate de alegători şi interpretate ca demonstraţii de forţă, de intimidare, unii de prin politica locală nu se debarasează de astfel de obiceiuri oculte, care aduc mai mult rău imaginii partidului.

Am aflat, pe surse, că mai mulţi primari de pe Valea Dâmboviţei au participat la o întâlnire cu tematică incertă şi confuză într-un restaurant târgoviştean, unde li s-ar fi vorbit nu tocmai de bine despre unii dintre colegi şi unde li s-a promis marea şi sarea, dacă stau cuminţi în actuala barcă.

Se pare că focul mocneşte în PSD Dâmboviţa, din moment ce săbiile au fost ascuţite şi sunt puse pe masă, la vedere. Din câte se aude, nici preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, momentan plecat din ţară, nu ar mai fi în graţiile conducerii organizaţiei, unii primari fiind sfătuiţi să-l ocolească.

ACTUALITATE

„Receptarea critică a operei lui Barbu Cioculescu”, simpozion naţional organizat la Târgovişte

Publicat

pe

Societatea Scriitorilor Târgovişteni va organiza, miercuri – 28 august 2019, cu sprijinul altor entităţi culturale din oraş, cea de-a VI-a ediţie a Simpozionului Naţional „Şcoala prozatorilor târgovişteni”, cu tema „Receptarea critică a operei lui Barbu Cioculescu”. Evenimentul este găzduit de Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa şi va debuta la ora 10:30.

„Despre opera cunoscutului poet, prozator, jurnalist, traducător, critic şi istoric literar vor prezenta comunicări (eseuri) 18 istorici şi critici literari cunoscuţi, membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi ai Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, eseuri ce vor alcătui un proceeding al Simpozionului, volum lansat cu acest prilej. Va mai fi lansat volumul de interviuri „Un veac printre cărţi. Barbu Cioculescu în dialog cu Mihai Stan”.

De asemenea, vor fi lansate cele mai recente numere ale revistelor „Litere” şi „Impact”, reviste ale Societăţii Scriitorilor Târgovişteni. În ultima parte a întâlnirii lui Barbu Cioculescu cu publicul prezent, Simpozionul va avea un caracter interactiv. Va fi vernisată expoziţia de grafică „Scriitori ai Societăţii Scriitorilor Târgovişteni” văzuţi de artistul plastic târgoviştean Alexandru Coman”, se arată într-un comunicat remis de Consiliul Director al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie, dâmboviţeni! Facturile de apă vin cu întârziere sau nu vin deloc!

Publicat

pe

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunţă consumatorii că, din cauza firmei de curierat, multe facturi fie ajung cu întârziere, fie nu ajung deloc la clienţi.

Până la remedierea acestei situaţii, dâmboviţenii pot face sesizare la numărul de telefon 0736.600.299 sau la Biroul de relații cu publicul (camera 1) din Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 50.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!