Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dumitru Lupescu, deputat USR: Ne dorim ceea ce își doresc toţi cetățenii onești

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedinte USR Dâmboviţa, a făcut parte din delegaţia USR care a participat, ieri – 13 iunie 2019, la ceremonia publică de semnare a „Acordului Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României”, iniţiat de preşedintele Klaus iohannis.

„Este calea europeană pe care USR și-a asumat-o încă de la înființare: România ca membru activ al Uniunii Europene, independența actului de justiție, asigurarea tuturor drepturilor cetățenești prevăzute de lege, accesul la cultură și educație, depolitizarea învățământului etc.

Acest acord este convergent și complementar cu inițiativele pe care USR le-a susținut și promovat de la înființarea sa.

Ne dorim ceea ce își doresc cetățenii onești din România: respectarea drepturilor, locuri de muncă și salarii decente, revenirea în țară a românilor plecați în cele patru zări să muncească pentru a asigura venituri minime familiilor rămase în țară”, a scris deputatul Dumitru Lupescu, pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Spectacol în scop caritabil la Târgovişte. Implică-te şi tu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Facebook / Cursuri Dans "All For Dance" Târgoviste‎)

Miercuri – 18 decembrie 2019, Asociaţia Clubul de Dans Sportiv „All for Dance” Târgovişte organizează, împreună cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa, Fundaţia Culturală „Ghiocelul” şi Societatea Astronomică Română de Meteori, spectacolul caritabil „Să fii mai bun”. Colinde, dans, muzică, teatru şi expoziţie de astrofotografie!

Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului şi va începe la ora 18:00, iar intrarea în sală se va face pe bază de donaţii, respectiv produse alimentare neperisabile, care să fie distribuite ulterior unor elevi care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la Târgovişte, în ciuda ploii!

Publicat

pe

A plouat mărunt şi rece la Târgovişte, în această seară, dar asta nu l-a împiedicat pe Moş Crăciun să vină în oraş, unde l-au aşteptat sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Nu au lipsit primarul Daniel Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, administraţia publică locală fiind cea care a înlesnit drumul lui Moş Crăciun către Târgovişte.

Au fost momente de bucurie deplină, iar alaiul de spiriduşi, zâne şi oameni de zăpadă a pornit, cum este obiceiul de câţiva ani încoace, în paradă pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Mihai Viteazul, unde Moşul cel darnic le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi.

Reamintim că Moş Crăciun se va afla în Piaţa Mihai Viteazul şi în următoarele două seri, începând cu ora 17:00, iar de luni, 16 decembrie, va putea fi întâlnit, toată săptămâna viitoare, la sediul Primăriei Târgovişte, unde, de asemenea, va împărţi daruri copiilor.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web