Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Apartament cuprins de flăcări în municipiul Giurgiu

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Pompierii din cadrul ISU Giurgiu au intevenit, astăzi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuit din municipiu.

Militarii au fost nevoiţi să evacueze din imobil 12 persoane. 4 adulţi şi un minor au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Un alt copil şi o bătrână au fost transportaţi la spital.

Pompierii au acţionat în forţă, reuşind să localizeze şi să stingă rapid incendiul. Din primele date, se pare că incendiul a fost declanşat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în apartament.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Arici salvat dintr-un incendiu de vegetaţie!

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Pompierii din cadrul Gărzii din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, au acţionat pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pornit în apropierea blocurilor de nefamilişti din localitatea Sadina.

Intervenţia rapidă a reuşit să oprească propagarea flăcărilor la clădirile din zonă. În timpul misiunii, pompierii au salvat un biet arici care nu ştia unde să se mai ascundă din calea limbilor de foc.

Foto: ISU Giurgiu

Citește în continuare

Giurgiu

Şi-a prins braţul în combina de recoltat porumb!

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Pompierii Detaşamentului din Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, au intervenit pentru salvarea unui gospodar care şi-a prins mâna într-un utilaj agricol, respectiv o combină de recoltat porumb.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat de urgenţă la spital. Se pare că nefericitul incident s-a produs în momentul în care omul a vrut să cureţe mecanismul de depănuşare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!