Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

430 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: http://www.observatorbn.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Dâmboviţa are înregistrate în baza de date, în acest moment, 430 de joburi disponibile, 7 pentru persoanele cu studii superioare, 321 pentru meseriaşi şi 102 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: administrator rețea calculatoare; administrator bancar; auditor intern; inginer producție; inginer mecanic; consilier orientare privind cariera; agent turism; asistent medical; consilier tehnic; instructor auto cat. A pentru motocicletă; agent vânzări; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; electromecanic; mașinist pod rulant; spălător vehicule; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Informaţii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituţiei – www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Lungulețu, omorâtă în propria curte de un șofer vitezoman!

Publicat

pe

O bătrână de 86 de ani, din comuna Lungulețu, județul Dâmbovița, a murit, în această seară, în urma unui accident rutier mai puțin obișnuit. Femeia se află în curte când a năvălit peste ea un autoturism Volkswagen Passat. Mașina a trecut prin gard, după care a lovit-o cu forță pe biata bătrânică.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!