Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Tratamentele aviochimice sunt urmate de dezinsecţie la sol

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.cvlpress.ro)

Săptămâna viitoare, în intervalul 25-30 iunie, între orele 22:30-05:50, Primăria Târgovişte va derula, prin Direcţia de Salubritate, a doua acţiune de dezinsecţie la sol pe domeniul public (parcuri şi locuri de joacă) din acest an, cu scopul de a combate insectele zburătoare şi târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc).

Reamintim că, în perioada 23-27 iunie, între orele 05:30-10:30, se vor efectua în municipiu şi tratamente aviochimice.

„Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt: SOLFAC TRIO, FASTAC ACTIV, FENDONA, substanțe ecologice omologate de Ministerul Mediului, Sănătății și Silviculturii.

Rugăm apicultorii să ia măsurile ce se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.

Programul de dezinsecţie ar putea fi modificat în situația în care condițiile meteo vor fi neprielnice și nu vor permite desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat o investiție importantă pentru Micro IX

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat lucrările de amenajare și extindere a parcării din spatele stației de autobuz „Caraiman”, în Microraionul IX, zona blocurilor 1-11. Investiția a condus la dublarea numărului locurilor de parcare – a declarat, astăzi – 19 iunie 2024, edilul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă organizată la fața locului.

„Tot în acest cartier, va fi sistematizată strada Profesor Alexandru Vasilescu, inclusiv prin crearea de parcări noi și prin realizarea unui nou racord cu strada General Matei Vlădescu, prin spatele Parcului Așchiuță, astfel încât, atât locuitorii din zonă, cât și beneficiarii celor trei unități de învățământ de aici, să se poată bucura de condiții de trafic normale în cadrul unui circuit rutier cursiv. Suntem în momentul de față în faza de proiectare. În perioada următoare, vom aproba indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local Municipal Târgoviște. Vrem să realizăm această investiție cât mai repede”, a mai spus primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 18 iunie 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni, marți – 18 iunie 2024, de la ora 09:00, în ședință extraordinară de lucru, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite