Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Deținutul care a evadat a fost prins

Publicat

pe

Deținutul care a evadat ieri, de la punctul de lucru din Băleni unde desfaşura activități în regim deschis, a fost capturat noaptea trecută. Acesta a fost prins pe teritoriul comunei Comişani.

Ion Caramalau era condamnat definitiv la 1 an de închisoare pentru furt. După fapta de ieri riscă până la 3 ani de închisoare.

ACTUALITATE

Atenţie! Se execută lucrări pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Publicat

pe

Foto: Mediafax

Astăzi, până la ora 19:30, Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, este închisă pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, între km 69 şi km 90, pentru a se putea executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere – informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se recomandă reducerea vitezei în zona de lucrări, atenţie sporită şi semnalizarea din timp a schimbării benzilor de rulare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

A XII-a Conferinţă Internaţională UNIFERO se desfăşoară la Târgovişte

Publicat

pe

Municipiul Târgovişte găzduieşte, în acest week-end, cea de-a XII-a Conferinţă Internaţională UNIFERO Inc. cu tema „împreună pentru o societate românească şi globală prosperă şi educată”. Deschiderea festivă, concertul de caritate şi premierea elevilor şi adulţilor participanţi la concursurile UNIFERO de creaţie literară şi artă plastică vor avea loc vineri, 19 iulie, de la ora 13:30, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia Târgovişte. Lucrările pe module vor continua la Hotelul Dâmboviţa.

PROGRAM CONFERINŢĂ UNIFERO TÂRGOVIŞTE

Organizaţia Internaţională a Femeilor Române UNIFERO Inc. a fost înregistrată în 2007 în Atlanta (SUA). De atunci, a iniţiat şi desfăşurat acţiuni în domenii precum: educaţie de calitate, cultură, istorie, recuperare, drepturile femeilor, implicarea tinerilor în dezvoltarea vieţii de calitate etc.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!