Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

ALDE Dâmboviţa susţine candidatura lui Tăriceanu pentru Preşedinţia României

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Organizaţia ALDE Dâmboviţa este una dintre structurile politice ale partidului care susţine candidatura preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu pentru cea mai înaltă funcţie în statul român. Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, aduce o serie de argumente pentru care Tăriceanu trebuie să devină şef al statului.

„România devine tot mai mult scena unei forme de marxism de o violenţă cum nu s-a mai văzut din anii 50 şi care ameninţă însăşi fiinţa naţională, riscând să ne îndepărteze de valorile morale cele mai profunde, libertatea, respectul faţă de om, faţă de valorile naţionale şi familiale. Noţiuni precum patriotism, patrie ori tradiţie au ajuns să fie socotite pericole la adresa parcursului european al României, iar oricine le invocă devine duşman al societăţii”, precizează Ionel Petre.

Liderul ALDE Dâmboviţa crede că avem nevoie de un preşedinte care să simtă şi să gândească româneşte, care, mai înainte de a fi cetăţean planetar, continental ori unional, trebuie să fie un bun român. Călin Popescu Tăriceanu îndeplineşte, în opinia lui Ionel Petre, toate aceste condiţii.

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa, măsuri pentru refacerea obiectivelor afectate de inundaţii

Publicat

pe

Având în vedere pagubele înregistrate în judeţul Dâmboviţa pe cursul râurilor Ialomița, Argeș și Cricov, precum și de-a lungul afluenților acestora, urmare precipitaţiilor abundente din perioada mai-iunie, preşedintele CJ – Alexandru Oprea şi prefectul Antonel Jîjîie s-au întâlnit, ieri – 16 iulie 2019, cu directorii de la Apele Române, pentru a decide cele mai bune soluţii de intervenţie în zonele afectate.

Cele mai mari probleme sunt în comuna Iedera, astfel că s-a stabilit ca, în maximum două luni, să se execute lucrări de amenajare şi consolidare care să pună în siguranţă reţeaua de alimentare cu apă şi drumul local.

Reamintim că Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa au întreprins demersuri către Guvern, pentru alocarea din fondul de rezervă a sumelor necesare refacerii obiectivelor de infrastructură care au fost afectate de calamităţi. De asemenea, administraţia judeţeană are în diferite faze de proiectare şi execuţie mai multe investiţii localizate de-a lungul principalelor râuri din judeţ.

Citește în continuare

ACTUALITATE

A XII-a Conferinţă Internaţională UNIFERO se desfăşoară la Târgovişte

Publicat

pe

Municipiul Târgovişte găzduieşte, în acest week-end, cea de-a XII-a Conferinţă Internaţională UNIFERO Inc. cu tema „împreună pentru o societate românească şi globală prosperă şi educată”. Deschiderea festivă, concertul de caritate şi premierea elevilor şi adulţilor participanţi la concursurile UNIFERO de creaţie literară şi artă plastică vor avea loc vineri, 19 iulie, de la ora 13:30, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia Târgovişte. Lucrările pe module vor continua la Hotelul Dâmboviţa.

PROGRAM CONFERINŢĂ UNIFERO TÂRGOVIŞTE

Organizaţia Internaţională a Femeilor Române UNIFERO Inc. a fost înregistrată în 2007 în Atlanta (SUA). De atunci, a iniţiat şi desfăşurat acţiuni în domenii precum: educaţie de calitate, cultură, istorie, recuperare, drepturile femeilor, implicarea tinerilor în dezvoltarea vieţii de calitate etc.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!