Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

ALDE Dâmboviţa susţine candidatura lui Tăriceanu pentru Preşedinţia României

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Organizaţia ALDE Dâmboviţa este una dintre structurile politice ale partidului care susţine candidatura preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu pentru cea mai înaltă funcţie în statul român. Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, aduce o serie de argumente pentru care Tăriceanu trebuie să devină şef al statului.

„România devine tot mai mult scena unei forme de marxism de o violenţă cum nu s-a mai văzut din anii 50 şi care ameninţă însăşi fiinţa naţională, riscând să ne îndepărteze de valorile morale cele mai profunde, libertatea, respectul faţă de om, faţă de valorile naţionale şi familiale. Noţiuni precum patriotism, patrie ori tradiţie au ajuns să fie socotite pericole la adresa parcursului european al României, iar oricine le invocă devine duşman al societăţii”, precizează Ionel Petre.

Liderul ALDE Dâmboviţa crede că avem nevoie de un preşedinte care să simtă şi să gândească româneşte, care, mai înainte de a fi cetăţean planetar, continental ori unional, trebuie să fie un bun român. Călin Popescu Tăriceanu îndeplineşte, în opinia lui Ionel Petre, toate aceste condiţii.

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Lungulețu, omorâtă în propria curte de un șofer vitezoman!

Publicat

pe

O bătrână de 86 de ani, din comuna Lungulețu, județul Dâmbovița, a murit, în această seară, în urma unui accident rutier mai puțin obișnuit. Femeia se află în curte când a năvălit peste ea un autoturism Volkswagen Passat. Mașina a trecut prin gard, după care a lovit-o cu forță pe biata bătrânică.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!