Connect with us

Dâmboviţa

ALDE Dâmboviţa susţine candidatura lui Tăriceanu pentru Preşedinţia României

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Organizaţia ALDE Dâmboviţa este una dintre structurile politice ale partidului care susţine candidatura preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu pentru cea mai înaltă funcţie în statul român. Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, aduce o serie de argumente pentru care Tăriceanu trebuie să devină şef al statului.

„România devine tot mai mult scena unei forme de marxism de o violenţă cum nu s-a mai văzut din anii 50 şi care ameninţă însăşi fiinţa naţională, riscând să ne îndepărteze de valorile morale cele mai profunde, libertatea, respectul faţă de om, faţă de valorile naţionale şi familiale. Noţiuni precum patriotism, patrie ori tradiţie au ajuns să fie socotite pericole la adresa parcursului european al României, iar oricine le invocă devine duşman al societăţii”, precizează Ionel Petre.

Liderul ALDE Dâmboviţa crede că avem nevoie de un preşedinte care să simtă şi să gândească româneşte, care, mai înainte de a fi cetăţean planetar, continental ori unional, trebuie să fie un bun român. Călin Popescu Tăriceanu îndeplineşte, în opinia lui Ionel Petre, toate aceste condiţii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT