Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Ofertă locuri de muncă în Europa, prin reţeaua EURES

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 473 locuri de muncă vacante – informează AJOFM Dâmboviţa. Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Dâmbovița, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Ungaria – 118 locuri de muncă pentru: ajutor bucătar, asistent comercial, brutar, bucătar, casier, cofetar, consilier vânzări, dulgher, electrician de reparaţii frigidere, facturist, lucrător în construcţii, manipulant mărfuri pe raft, măcelar, montator structuri pentru construcţii, montator structuri metalice, muncitor necalificat, operator la maşini de prelucrare în industria alimentară, sudor, vânzător;

Germania – 110 locuri de muncă pentru: bucătar, electrician, grădinar, inspector tehnic de tren, măcelar, manipulant bagaje, maseur, mecanic de locomotivă, mecanic de proces – mașini producție muluri, mecanic instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare, mecanic – mașini de prelucrare a plasticului, operator maşini CNC, operator spălări industriale, operator stivuitor, ospătar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, recepționer, șef de echipă, șofer de camion, specialist logistică depozit, specialist siguranță transport pe calea ferată, sudor, tâmplar, tehnician electrician/electronist, tehnician sondaje topografice, zidar;

Olanda – 85 locuri de muncă pentru: culegător ardei, muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, procesor bulbi de flori;

Norvegia – 76 locuri de muncă pentru: grădinar/îngrijitor, instalator ventilaţie, lucrător în producţie, mecanic auto, medic hematolog, operator CNC/mașinist, ospătar, tâmplar, tinichigiu auto, vopsitor auto;

Austria – 37 locuri de muncă pentru: montator de mobilă; muncitor calificat în domeniul forestier;

Danemarca – 13 locuri de muncă pentru: inginer agronom/horticultor, mecanic utilaje fermă, operator mașini ambalare;

Slovacia – 12 locuri de muncă pentru: sticlar;

Finlanda – 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele;

Suedia – 8 locuri de muncă pentru: mecanic;

Belgia – 3 locuri de muncă pentru: inginer dezvoltare hardware, inginer proiectant CAD, manager financiar proiect;

Franţa – 1 loc de muncă pentru: lucrător polivalent hotel.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Accident cu trei victime pe E70, în Roşiori de Vede!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Teleorman

Trei persoane rănite, dintre care una în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie petrecut cu puţină vreme în urmă pe E70, în Roşiori de Vede, judeţul Teleorman!

Un autoturism a intrat cu forţă într-un autotren. Impactul a fost unul deosebit de puternic. Unul dintre ocupanţi, un bărbat de circa 40 de ani, se află în stop cardiorespiratotr. Salvatorii sosiţi la faţa locului execută manevrele de resuscitare.

UPDATE: Bărbatul a decedat.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Sinucidere la Sanatoriul TBC Moroeni! Un bolnav s-a aruncat de la etaj

Publicat

pe

Sursa foto: targovistenews.ro

Un bărbat de 51 de ani, din Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la unul dintre etajele Sanatoriului TBC Moroeni, acum secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Se pare că M. Gheorghe a recurs la acest gest pe fondul unei crize generate de lipsa de alcool. Bărbatul ar fi avut un comportament violent încă de la primele ore ale dimineţii. Personalul a încercat să-l imobilizeze înainte de a recurge la necugetata faptă, dar nu a reuşit.

Se ştie că este deja o obişnuinţă consumul de alcool printre bolnavii internaţi la Sanatoriul Moroeni, unde stau cu lunile sub tratament. Băutura şi-o procură de la unităţile de comerţ din comună sau le este adusă chiar de unii aparţinători. Nu le lipsesc nici ţigările, deşi în bolilele de plămâni sunt strict interzise. Personalul medical controlează cu greu asemenea practici. Bolnavii au ascunzătorile lor, unde îşi pun sticlele cu alcool pentru a nu fi găsite în timpul inspecţiilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!