Connect with us

Dâmboviţa

Cutremur în PSD Dâmboviţa! Preşedintele executiv şi-a dat demisia!

Publicat

pe

Preşedintele Executiv al PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, şi-a dat demisia din funcţie, în această după-amiază, în semn de protest faţă de modul cum conduce Organizaţia europarlamentarul Rovana Plumb.

Corneliu Ştefan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că se delimitează de oamenii care au fost promovaţi în posturi politice cheie, prin încălcarea statutului partidului. A punctat tânărul deputat că, în acest mod, au ajuns să ia decizii în PSD Dâmboviţa persoane care au activat în PDL, PNL şi UNPR.

O altă încălcare flagrantă a statului este promovarea lui Andrei Plumb, fiul preşedintei Rovana Plumb, ca vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean, imediat după ce partidul a înregistrat cel mai prost scor electoral din istoria sa, cu Andrei Plumb în postura de coordonator al campaniei electorale!

„PSD Dâmbovița este un partid al psd-iştilor dâmbovițeni. Nu voi lăsa niciodată ca partidul să fie al unei găşti.

Voi construi, de azi, o echipă puternică pentru PSD Dâmbovița, a spus Corneliu Ştefan.

VOM REVENI.

ACTUALITATE

Ambasadorul SUA, în vizită la Consiliul Județean Dâmbovița și Arhiepiscopia Târgoviștei

Publicat

pe

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Excelența Sa Kathleen Ann Kavalec, a efectuat, ieri – 18 martie 2024, o vizită și la Consiliul Județean Dâmbovița, unde a fost primită de președintele Corneliu Ștefan și de prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia,

„Am avut plăcerea de a-i prezenta Excelenței Sale profilul economic și potențialul de dezvoltare al județului Dâmbovița, subliniind în același timp oportunitățile de investiții și dinamismul care caracterizează, de altfel, întreaga zonă din care facem parte.

Suntem convinși că întrevederea de astăzi marchează începutul unui parteneriat de lungă durată, consolidând astfel legăturile dintre România și Statele Unite ale Americii, reafirmând în același timp rolul determinant pe care județul Dâmbovița îl are în dezvoltarea Regiunii Sud-Muntenia.

Încă o dată, îi mulțumim Excelenței Sale, doamnei Kathleen Ann Kavalec, pentru vizită! Suntem convinși că vor rezulta inițiative și colaborări fructuoase”, a precizat președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

După vizita pe șantierului centralei nuclearoelectrice de la Doicești și întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, Excelența Sa Kathleen Ann Kavalec, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, a fost primită de IPS Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei și Exarh patriarhal.

La întâlnirea de la Reședința eparhială, au mai fost prezenți doamna Kimberly Barr, Consilier economic, domnul Jessup Taylor, Consilier economic adjunct, doamna Dana Stănescu, specialist economic, din partea Ambasadei americane, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial și Pc. Pr. Alin Ștefan, Secretar Eparhial.

„Excelența Sa, doamna Ambasador Kathleen Ann Kavalec, a mulțumit, inițial, pentru deosebita implicare în ajutorarea refugiaților veniți din Ucraina, iar, ulterior, au fost exprimate idei pe mai multe teme, precum: rolul Bisericii ca important reper moral în cadrul civilizației euro-atlantice, rolul dialogului inter-creștin și inter-religios în Europa și în lume, dar și aportul eclezial la găsirea de soluții pentru problemele cu care se confruntă lumea de astăzi”, se precizează într-un comunicat transmis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu într-un apartament din centrul municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Incendiu, în această după-amiază, în jurul orei 17:30, într-un apartament din centrul municipiului Târgoviște, dintr-un bloc situat pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Pompierii sosiți la fața locului au constatat că focul se manifesta în interiorul unui dormitor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

S-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi. De asemenea, a fost alocat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite