Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Pucioasa: Este timpul să eliberăm județul de famiglia Plumb!

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa şi vicepreşedinte al PSD Dâmbovița, a dat astăzi, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook cu câteva ore înainte de şedința CEx convocată de preşedinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, un semnal clar că este momentul ca social-democrații să scape județul de familia Plumb.

Reamintim că, ieri, deputatul Corneliu Ştefan şi-a dat demisia din funcția de vicepreşedinte PSD Dâmbovița, motivând că partidul este condus de o gaşcă impusă de Rovana Plumb şi că statutul este încălcat flagrant.

„Am aflat aseară că, prin plecarea lui Cornel Ştefan, s-a micșorat numărul membrilor familiei Ana din BPJ al PSD! Poate că așa este, totuși, ceea ce poate conta cu adevărat pentru doamna Plumb este faptul că, acum, are o nouă oportunitate de a mari #famiglia!!!

Din păcate, nu pot participa la CEX-ul de diseară (mor de ciudă!) și pentru că am aflat că doamna nu este decisă asupra ordinii de zi Îmi permit să îi fac eu câteva propuneri:

1. Să îl numească în locul lui Corneliu Ştefan în funcția de Președinte Executiv pe Andrei Plumb;
2. Să completeze locul rămas liber în CEx prin numirea în funcția de Vicepreședinte și al celuilalt fiu!
3. Să îl nominalizeze deja pe Andrei Plumb ca și candidat al partidului pentru Președinția Consiliului Județean.
4. Să pregătească o listă cu alți candidați, la fel de competenți, pentru primăriile de orașe!

Pentru punerea mai simplă în practică a acestor măsuri și pentru un succes garantat, o sfătuiesc să pună o parolă la intrarea în sala de ședințe, pe care cei din nordul județului să nu o cunoască sau trierea participanților să se facă de către Florin Popescu!

Iar dacă nici așa nu merge, eu vă propun să nu mai transmiteți amenințări voalate, ci să treceți direct la corecții fizice!!!

Succes să aveți!

Glumesc! Este timpul ca viața partidului nostru să nu mai fie o parodie ieftină! Este timpul să eliberăm județul de #famiglia Plumb!!!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. targovisteanul

    iunie 21, 2019 at 12:16 pm

    daca nu-l pune si pe letzcaie canditat de lunguletu si duce de tambalagii degeaba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liceul din Voineşti, promovabilitate zero la Bacalaureat!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: a1.ro)

În judeţul Dâmboviţa, procentul de promovare a examenului de Bacalaureat, după etapa de contestaţii, a fost anul acesta 60,92 după sesiunea din iunie. La nivel naţional, s-a înregistrat o rată de promovare de 75,5%. De ramarcat că în judeţ a fost o singură medie de 10 şi 418 peste 9. Au fost respinşi 220 de candidaţi. La nivelul unităților de învăţământ, se remarcă pe primele locuri cele trei colegii naționale din Târgoviște, iar pe ultimul, cu promovare 0%, liceul din Voinești – informează Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

„Pentru absolvenții care doresc să participe în următoarea sesiune a examenului, în perioada 15-19 iulie 2019 are loc înscrierea, iar pe 26 iulie se pot înscrie candidații care au promovat examenele de corigență. Această sesiune începe prin susținerea probelor scrise (21 august- proba Ea), proba scrisă de Limba și literatura română, 23 august- proba Ec), proba obligatorie a profilului, 26 august- proba Ed), proba scrisă, la alegere, a profilului și specializării) și se continuă, între 27 august și 3 septembrie, cu evaluarea competențelor, apoi cu afișarea rezultatelor înainte de contestații (3 septembrie) și a celor finale, pe 7 septembrie 2019”. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Se testează sistemul RO-ALERT în judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: YouTube)

În perioada 16 – 26 iulie, în intervalul orar 09:00 – 12:00, la nivelul județului Dâmboviţa, va avea loc o nouă rundă de testări ale Sistemului de avertizare a populaţiei în situaţii de urgenţă RO-ALERT, astfel:
 16 iulie – zona oraş Titu
 17 iulie – zona: Şelaru, Răscăieţi, Corbii Mari
 18 iulie – zona: Cobia, Lucieni, Văcăreşti, Comişani, Bucşani, Băleni, Nucet, Perşinari, Raciu, Gura Şuţii, Dragodana, Gura Foii, Găeşti, Mogoşani, Mătăsaru, Produleşti, Sălcioara, Cornăţelu, Dobra, Conţeşti
 19 iulie – zona: Vişina, Petreşti, Ulieşti, Răcari, Cornăţelu, Bilciureşti, Bucşani, Băleni, I.L.Caragiale, Cobia, Dragodana, Lucieni
 22 iulie – zona: UAT situate la limita judeţului
 23 iulie – zona: tot judeţul
 24 iulie – zona: tot judeţul
 26 iulie – zona: tot judeţul

Această activitate de testare, care se desfăşoară la nivel naţional şi judeţean, are scopul de a examina funcţionarea sistemului, prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate în raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone.

Telefoanele configurate pentru recepția mesajelor RO-ALERT și care se vor afla în aria de acoperire a celulelor din zonele selectate pentru testare vor recepționa următorul mesaj: „TEST! Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. Nu se impune aplicarea măsurilor de autoprotecție”.

Modurile de afișare și sunetele de avertizare sunt diferite în funcție de modelele telefoanelor mobile.

Pentru a primi mesajele transmise de IGSU şi structurile sale teritoriale, recomandăm cetățenilor să se asigure că pe terminalele mobile sunt realizate setările corespunzătoare.

Informațiile privind configurarea telefoanelor, în funcție de model și de operatorul de telefonie mobilă, sunt puse la dispoziția publicului pe portalul www.ro-alert.ro și pe site-urile operatorilor publici de rețele de comunicații mobile.

Sursa: ISU Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!