Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Pucioasa: Este timpul să eliberăm județul de famiglia Plumb!

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa şi vicepreşedinte al PSD Dâmbovița, a dat astăzi, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook cu câteva ore înainte de şedința CEx convocată de preşedinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, un semnal clar că este momentul ca social-democrații să scape județul de familia Plumb.

Reamintim că, ieri, deputatul Corneliu Ştefan şi-a dat demisia din funcția de vicepreşedinte PSD Dâmbovița, motivând că partidul este condus de o gaşcă impusă de Rovana Plumb şi că statutul este încălcat flagrant.

„Am aflat aseară că, prin plecarea lui Cornel Ştefan, s-a micșorat numărul membrilor familiei Ana din BPJ al PSD! Poate că așa este, totuși, ceea ce poate conta cu adevărat pentru doamna Plumb este faptul că, acum, are o nouă oportunitate de a mari #famiglia!!!

Din păcate, nu pot participa la CEX-ul de diseară (mor de ciudă!) și pentru că am aflat că doamna nu este decisă asupra ordinii de zi Îmi permit să îi fac eu câteva propuneri:

1. Să îl numească în locul lui Corneliu Ştefan în funcția de Președinte Executiv pe Andrei Plumb;
2. Să completeze locul rămas liber în CEx prin numirea în funcția de Vicepreședinte și al celuilalt fiu!
3. Să îl nominalizeze deja pe Andrei Plumb ca și candidat al partidului pentru Președinția Consiliului Județean.
4. Să pregătească o listă cu alți candidați, la fel de competenți, pentru primăriile de orașe!

Pentru punerea mai simplă în practică a acestor măsuri și pentru un succes garantat, o sfătuiesc să pună o parolă la intrarea în sala de ședințe, pe care cei din nordul județului să nu o cunoască sau trierea participanților să se facă de către Florin Popescu!

Iar dacă nici așa nu merge, eu vă propun să nu mai transmiteți amenințări voalate, ci să treceți direct la corecții fizice!!!

Succes să aveți!

Glumesc! Este timpul ca viața partidului nostru să nu mai fie o parodie ieftină! Este timpul să eliberăm județul de #famiglia Plumb!!!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. targovisteanul

    iunie 21, 2019 at 12:16 pm

    daca nu-l pune si pe letzcaie canditat de lunguletu si duce de tambalagii degeaba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ţuţuianu: PRO România va aborda cu curaj alegerile locale din 2020 în Dâmboviţa

Publicat

pe

Procesul de consolidare a organizaţiilor PRO România se desfăşoară în judeţul Dâmboviţa conform graficului stabilit, care este unul alert. Potrivit senatorului Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, imediat după finalizarea alegerilor prezidenţiale, vor începe să prezinte opiniei publice candidaţii pentru ocuparea funcţiilor de primar.

„Am găsit oameni buni, oameni tineri cu care vom aborda cu curaj alegerile locale de anul viitor. De asemenea, pregătim şi, până la sfârşitul acestei luni, vom avea, în 40-45 de localităţi, listele de candidaţi pentru consiliile locale. Până la sfârşitul anului, ne vom îndeplini obiectivul de consolidare a organizaţiilor noastre locale”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Câştigătorii concursului Europe Direct Târgovişte dedicat bibliotecarilor

Publicat

pe

Echipa Centrului Europe Direct Târgoviște a considerat că o competiție între bibliotecari ar crește calitatea evenimentelor organizate și a informației care ajunge la cetățeni, astfel că organizează, de cinci ani, concursul „Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă”.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

1. Pentru implicarea în proiecte – Grigorescu Nicoleta – Biblioteca Orășenească Titu.
2. Cea mai bună fotografie a unui eveniment –Antohi Ana Georgiana – Biblioteca Comunală Conțești.
3. Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt) – Ilie Roxana – Biblioteca Comunală Moțăieni.
4. Cel mai bun proiect de promovare a tradițiilor locale într-o bibliotecă – Lixăndroiu Mariana – Biblioteca Comunală Gura Foii.
5. Cel mai bun film de prezentare al unei biblioteci (maxim 5 minute) – Belbe Florentina – Biblioteca Comunală Voinești.
6. Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri – Gogioiu Luminița – Biblioteca Orășenească Pucioasa.
7. Evenimentul cu cel mai mare număr de participanți realizat în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, școală, agenți economici, persoane fizice etc) – Barbu Cateluța Georgiana – Biblioteca Comunală Raciu.
8. Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturași, afișe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broșuri, etc) – Loliceru Aurora – Biblioteca Comunală Valea Mare.
9. Cea mai frumoasă bibliotecă/Cel mai frumos punct de informare europeană din Dâmbovița – Avrămescu Maria – Biblioteca Orășenească Fieni.
10. Cel mai interesant experiment științific/Cel mai înmdemânatic și rapid bibliotecar – Radu Abdreea Cristina – Biblioteca Comunală Braniștea.

La cele 10 secțiuni au fost înscrise peste 57 de lucrări din 28 de biblioteci, însemnând tot atâtea puncte de informare europeană reprezentate.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web