Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Pucioasa: Este timpul să eliberăm județul de famiglia Plumb!

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa şi vicepreşedinte al PSD Dâmbovița, a dat astăzi, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook cu câteva ore înainte de şedința CEx convocată de preşedinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, un semnal clar că este momentul ca social-democrații să scape județul de familia Plumb.

Reamintim că, ieri, deputatul Corneliu Ştefan şi-a dat demisia din funcția de vicepreşedinte PSD Dâmbovița, motivând că partidul este condus de o gaşcă impusă de Rovana Plumb şi că statutul este încălcat flagrant.

„Am aflat aseară că, prin plecarea lui Cornel Ştefan, s-a micșorat numărul membrilor familiei Ana din BPJ al PSD! Poate că așa este, totuși, ceea ce poate conta cu adevărat pentru doamna Plumb este faptul că, acum, are o nouă oportunitate de a mari #famiglia!!!

Din păcate, nu pot participa la CEX-ul de diseară (mor de ciudă!) și pentru că am aflat că doamna nu este decisă asupra ordinii de zi Îmi permit să îi fac eu câteva propuneri:

1. Să îl numească în locul lui Corneliu Ştefan în funcția de Președinte Executiv pe Andrei Plumb;
2. Să completeze locul rămas liber în CEx prin numirea în funcția de Vicepreședinte și al celuilalt fiu!
3. Să îl nominalizeze deja pe Andrei Plumb ca și candidat al partidului pentru Președinția Consiliului Județean.
4. Să pregătească o listă cu alți candidați, la fel de competenți, pentru primăriile de orașe!

Pentru punerea mai simplă în practică a acestor măsuri și pentru un succes garantat, o sfătuiesc să pună o parolă la intrarea în sala de ședințe, pe care cei din nordul județului să nu o cunoască sau trierea participanților să se facă de către Florin Popescu!

Iar dacă nici așa nu merge, eu vă propun să nu mai transmiteți amenințări voalate, ci să treceți direct la corecții fizice!!!

Succes să aveți!

Glumesc! Este timpul ca viața partidului nostru să nu mai fie o parodie ieftină! Este timpul să eliberăm județul de #famiglia Plumb!!!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. targovisteanul

    iunie 21, 2019 at 12:16 pm

    daca nu-l pune si pe letzcaie canditat de lunguletu si duce de tambalagii degeaba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Găești s-a dat peste cap cu mașina. Este în stare gravă la spital

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Un tânăr de 19 de ani și-a proptit mașina, în această seară, în zidul unei case de pe strada 1 Decembrie din Găești și a ajuns in stare gravă la spital. Se pare că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Descindere impresionantă a forțelor de ordine peste romii din Pănești

Publicat

pe

Spiritele s-au încins, astăzi, la Mătăsaru, când pe teritoriul romilor au descins comisarii Gărzii de Mediu Dâmbovița, pentru a verifica, preîntâmpina şi, eventual, a-i sancţiona pe cei care poluează mediul.

Se ştie de toată lumea că romii de la Păneşti se ocupă cu valorificarea materialelor feroase. Nu de puţine ori, „extrag” sârma din anvelopele auto uzate. Acest procedeu implică, practic, incendierea cauciucurilor în mijlocul câmpului şi, evident, emanarea în atmosferă a unui fum greu, înecăcios.

Astăzi, au dat foc, spun oamenii din zonă, unui munte de anvelope şi materiale plastice, fumul făcând viaţa amară locuitorilor din satele învecinate. Alte cantităţi impresionante, care au fost ridicate de autorităţi, urmau a fi incendiate.

Potrivit surselor noastre, reprezentanţii Gărzii de Mediu erau aproape singuri în zonă când romii au început să se adune în număr mare, peste 200 de persoane, încercând în acest mod să intimideze organele de control.

Imediat, s-a dat alarma şi pentru ca lucrurile să nu degenereze, la faţa locului s-au deplasat mai multe zeci de poliţişti şi jandarmi, echipaţi corespunzător şi pregătiţi să prevină producerea unor fapte cu violenţă. Prezenţa oamenilor legii a detensionat situaţia.

Într-un comunicat al Gărzii de Mediu Dâmbovița, care însă nu a fost transmis către toate instituțiile media din județ așa cum era normal, şeful instituţiei, Vlad Drugă, a mulţumumit poliţiştilor şi jandarmilor pentru sprijinul acordat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!