Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Problemele viitorului au fost dezbătute la Târgovişte de tinerii PRO România

Publicat

pe

În acest week-end, la Târgovişte, s-au derulat o serie de dezbateri sub titulatura „Vocea tinerilor merită să fie ascultată”, la care au participat membri PRO România din Bucureşti, Prahova, Argeş, Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman şi Dâmboviţa.

O prezenţă inedită a evenimentului a fost Eminga Solaine, o tânără de origine congoleză, membră a PRO România Giurgiu, o neobosită susţinătoare a proiectului politic PRO România.

La discuţiile cu tinerii Pro România a fost prezent şi Adrian Ţuţuianu, senator PRO România. Au fost luate în discuţie teme de genul rezultatele de la alegerile europarlamentare, pregătirea pentru alegerile prezidenţiale şi locale, viitorul PRO România.

Tinerii prezenţi la Târgovişte au vizitat Curtea Domnească, Muzeul Evoluţiei, Muzeul Comunismului şi Mănăstirea Dealu.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!