Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Claudia Gilia, deputat: Fac apel la preşedintele Iohannis să promulge Legea pensiilor imediat!

Publicat

pe

Legea pensiilor a fost votată, astăzi – 26 iunie 2019, în Parlament. Este o promisiune îndeplinită 100%, spune deputata PSD de Dâmboviţa Claudia Gilia.

„Toți pensionarii trebuie să știe că pensiile vor crește, așa cum ne-am angajat prin Programul de Guvernare. Chiar dacă PNL și USR s-au opus majorării pensiilor în comisiile parlamentare și au atacat Legea Pensiilor la CCR, niciun pensionar nu va avea de suferit.

Toate creșterile programate prin această lege vor fi posibile imediat ce legea va intra în vigoare. Fac apel la Președintele Klaus Iohannis să promulge legea de îndată, adică imediat!

Orice întârziere va arăta nepăsarea și lipsa de respect pentru românii care au muncit o viață întreagă și așteptă să-și ia drepturile bănești prevăzute de lege”, spune deputata Claudia Gilia.

Dâmboviţa

Silviu Darman a fost ales preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidei Romilor Dâmboviţa

Publicat

pe

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa continuă procesul de reorganizare a structurilor şi de alegere a unor oameni dedicaţi, dornici de a performa, de a se pune în slujba comunităţilor de romi din judeţ şi nu numai.

În data de 17 februarie 2020, la sediul asociaţiei din Târgovişte, a avut loc adunarea generală a organizaţiei de tineret a Partidei Romilor Dâmboviţa. La lucrări, alături de membrii structurii de tineret, s-au aflat: Tudorică Răducanu – preşedintele Partidei Romilor Dâmboviţa şi reprezentanţii conducerii centrale a organizaţiei de tineret, respectiv liderul Adrian Berbec, prim-vicepreşedintele Ionuţ Păun, secretarul general Cătălin Stănescu şi vicepreşedinţii George Gogansi şi Cătălin Ganea.

După consumarea şedinţei, a fost ales în fruntea tinerilor Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, Silviu Darman. Acesta a mulţumit colegilor săi din judeţ pentru încrederea acordată şi i-a asigurat că organizaţia de tineret pe care o va coordona va deveni una dintre cele mai puternice din ţară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu închiriază spaţiu pentru desfăşurare activităţi de medicină de familie

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT