Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputatul Ţachianu, critică subtilă la adresa colegului care i-a făcut culoar în Parlament!

Publicat

pe

Noul deputat al PSD Dâmboviţa, Marian Tachianu, primeşte o bilă neagră din partea publicaţiei noastre pentru prestaţia de la prima sa conferinţă de presă în calitate de demnitar în Parlamentul României.

Fostul primar de la Braniştea, o comună mică, aflată undeva în umbra oraşului Titu, şi-a început expozeul despre ceea ce va face, despre ce a realizat în comuna pe care a păstorit-o până la oportunitatea de a deveni legiuitor, cu un comentariu la adresa colegului de la Voineşti, primarul Dănuţ Gabriel Sandu.

După cum a sunat exprimarea, mi s-a părut a fi vorba de o replică solicitată de cineva, de o comandă, fiindcă nu prea îl reprezenta pe edilul de la Braniştea, pe care îl ştiam om de echipă şi unul dintre cei care, înainte de debarcarea lui Adrian Ţuţuianu, declara răspicat că îl sprijină pe liderul expulzat până în pânzele albe… Dintr-odată, cred eu, fără o motivaţie pertinentă, nici nu era nevoie, Marian Tachianu comentează, în conferinţă de presă, declaraţia unui tovarăş de partid.

„Opinia mea este un pic diferită faţă de a colegului Sandu Gabriel. Am citit un pic declaraţia dumnealui cu privire la motivele pentru care a rămas să fie primar la Voineşti. Eu consider că nu voi dezamăgi electoratul de la Braniştea, acolo unde am făcut nişte promisiuni, nişte investiţii care trebuie să fie finalizate. Sper să pot ajuta mai mult localităţile din zona Titu, dar şi pe celelalte din judeţul Dâmboviţa”, a spus Marian Tachianu.

De ce a ţinut să îi aplice o lovitură neaşteptată colegului de la Voineşti ne este greu să înţelegem, dar intuim, mai ales că edilul Gabriel Dănuţ Sandu, în declaraţia sa de renunţare la mandatul de deputat, nu a acuzat pe nimeni şi nu a făcut nicio paralelă cu poziţia şi opţiunea lui Marian Tachianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!

Publicat

pe

Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei Voinești, județul Dâmbovița, înainte de a intra în administrație, a lucrat în sistemul sanitar. Așadar, cunoaște foarte bine acest domeniu de activitate, provocările la care a fost supus, lupta cu subfinanțarea, cu neimplicarea factorului politic în dezvoltarea instituțiilor medicale. Știe care sunt ofurile pacientului, dar și pe cele ale personalului sanitar.

Gabriel Dănuț Sandu vede ce fac actualii guvernanți cu spitalele în această perioadă de pandemie, cum transformă elementele etalon ale sistemului sanitar românesc (vezi cazul Spitalului Foișor din București) în unități suport COVID, iar pacienții sunt scoși afară din saloane, trimiși acasă cu perfuziiile în mână. Și tot acest spectacol macabru supravegheat, militărește, de jandarmi!

„Mă uit la televizor și nu pot să cred ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar! Nu vorbesc ca om politic, dar nimeni nu spune adevărul sau nu se dorește?

Lipsa cadrelor medicale și blocarea posturilor vacante! Cu același personal am aglomerat spitalele mari cu tir-uri containere și alte improvizații, fără sursă de căldură, legate la o rețea electrică distrusă fizic și moral!

De ce am închis Sanatoriul Moroeni, unitate cu peste 400 paturi, cândva cu dotările necesare, reabilitat în ultimii ani cu miliarde multe? Astăzi funcționează cu 30 paturi. De ce? Fiindcă am avut nevoie de personal în altă parte? De ce, de un an, am închis Secția de la Spitalul Voinești? De ce? Fiindcă am vrut detașarea personalului. Secția avea 25 paturi și toate dotările necesare, aceasta fiind reabilitată în urmă cu 3 ani. Și câte or mai fi în țară în aceeași situație! De ce containere și tir-uri? Fiindcă acolo se cheltuiesc foarte mulți bani?

Să ne ferească bunul Dumnezeu de clacarea cadrelor medicale sau de o grevă in corpore! Atunci ce vom face? Ne vom preda la voia sorții. În numele lui Dumnezeu, faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!”, a scris primarul de la Voinești, pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT