Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Ala, bala, portocala, cu lista delegaţilor PSD Dâmboviţa la congresul din 29 iunie!

Publicat

pe

Sursa foto: Realitatea TV

Scandalul declanşat în PSD Dâmboviţa, pe seama modificării listelor de delegaţi la congresul partidului de sâmbătă, a luat amploare. Sursele noastre spun că liderii de la centru sunt bulversaţi de această modificare nestatutară şi consideră că trebuie luate, de îndată, măsuri disciplinare împotriva iniţiatorilor modificărilor survenite. Lucrurile vor fi tranşate în CEX-ul naţional al PSD, care se desfăşoară astăzi la Bucureşti.

Unii consideră că cele întâmplate la Dâmboviţa ar putea provoca furtună şi la congres. Publicaţia noastră a intrat în posesia a două două liste cu delegaţii PSD Dâmboviţa la congresul din 29 iunie, în care se văd modificările. Adică, persoane trecute ca delegaţi pe o listă au dispărut de pe cealaltă. În această după-amiază, Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, a convocat Biroul Permanent Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Primarul de la Pucioasa o acuză pe Rovana Plumb că încalcă flagrant statutul PSD

Au dispărut de pe lista delegaţilor la congresul PSD din 29 iunie:
Alexandru Constantin – primar şi preşedinte PSD Măneşti
Avanu Cristian – secretar executiv PSD Pucioasa
Brebene Marilena – preşedinte Organizaţia 1 Pucioasa şi consilier local
Bucur Răzvan – primar şi vicepreşedinte PSD Slobozia Moară
Cursureanu Ion – viceprimar şi vicepreşedinte PSD Hulubeşti
Fulga Valeriu – consilier judeţean şi preşedinte PSD Potlogi
Marin Lucian – viceprimar şi preşedinte PSD Slobozia Moară
Miu Iulian – viceprimar şi vicepreşedinte PSD Corbii Mari
Pârvu Valentin – primar şi preşedinte pSD Sălcioara
Perşinaru Ion – viceprimar şi preşedinte PSD Poiana
Popescu Benone – viceprimar şi secretar PSD Bărbuleţu
Sprinceană Eugen Dănuţ – viceprimar Pucioasa
Şerban Marian – primar şi vicepreşedinte PSD Poiana
Vlad Ion – primar şi preşedinte PSD Lunguleţu

Au apărut pe lista delegaţilor la congresul PSD din 29 iunie:
Barculet Pavel – vicepreşedinte PSD Titu
Bucur Alexandru Marian – preşedinte OTSD Aninoasa
Bucur Marian – vicepreşedinte PSD Titu
Cristea Gheorghe – consilier local Valea Mare
Constantin Ion – primar şi preşedinte PSD Malu cu Floriâ
Ivan Liviu Florin – preşedinte OTSD Ulmi
Ivan Maria Andreea – PSD Târgovişte
Marian Titu Vasile – viceprimar şi vicepreşedinte PSD Dragomireşti
Nicolae Ion – membru PSD Titu
Radu Ioana Antoaneta – membru OFSD Târgovişte
Sima Gheorghe Valentin – vicepreşedinte PSD Titu
Nită Florentin Cristian – vicepreşedinte OTSD Titu
Stan Marian – vicepreşedinte PSD Titu
Vlad Ion – viceprimar şi vicepreşedinte PSD Odobeşti.

Potrivit primarului de la Pucioasa, se pare că listele cu delegaţii PSD Dâmboviţa la congresul partidului de sâmbătă, 29 iunie, ar fi fost din nou revizuite.

„Speriat de propriile greseli domnul Plumb a anuntat astazi ca se simte calomniat de postarea mea si ca toate afirmatiile mele sunt numai neadevaruri – il invit sa ma actioneze in instanta, daca are curaj!

In fapt adevarul este unul singur! Afirmatiile mele sunt 100% reale si pot fi confirmate de multi colegi din aparatul tehnic si din secretariatul partidului si chiar de colegii scosi din lista!

Faptul ca gruparea Plumb a intrat in panica si a revizuit din nou listele inseamna ca efortul meu nu a fost in zadar, iar semnalul pe care eu l-am tras si-a atins tinta!

Revin la postarea si indignarea domnului Plumb. Mi se pare de un maxim tupeu modul in care incearca sa ne prosteasca in fata!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook alăturând textului şi fotografiile cu listele dinainte şi după modificare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT