Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

369 de locuri de muncă vacante în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: http://www.observatorbn.ro

AJOFM Dâmboviţa are înregistrate în baza de date 369 de locuri de muncă, din care 20 pentru absolvenţii de studii superioare; 300 pentru meseriaşi şi 49 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: economist; inginer chimist, șef sector industria prelucrătoare; inginer electromecanic; inginer mecanic; inginer zootehnist, inginer rețele și sisteme hidraulice; inspector protecția mediului; logoped; psihopedagog; șef atelier; agent contractări și achiziții; casier; agent vânzări; lucrător comercial; bucătar; vânzător; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; operator mașini comandă numerică; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine fie consultând site-ul AJOFM – www.anofm.ro, fie direct la sediul instituţiei – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Dâmboviţa

Ţuţuianu: Sunt deschis la alianţe electorale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui!

Publicat

pe

Rezultatul alegerilor de ieri de la PSD Dâmboviţa reprezintă un prim pas în procesul de igienizare de care are nevoie organizaţia – spune fostul lider social-democrat Adrian Ţuţuianu, care îi felicită pe membrii PSD Dâmboviţa că au avut curajul să îndepărteze de la conducere oameni care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea, Ţuţuianu le mulţumeşte tuturor celor care, de la microfon sau în sală, au vorbit frumos despre persoana sa.

Cât priveşte, viitorul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu spune că preşedintele ales, deputatul Corneliu Ştefan, ar trebui să-i ceară Rovanei Plumb şi fiului acesteia să plece în organizaţia PSD din localitatea în care îşi au domiciliul, pentru că, atâta timp cât vor rămâne la Dâmboviţa, cei doi vor fi un factor de zâzanie, personaje toxice. De asemenea, crede Ţuţuianu, procesul de igienizare trebuie să continue în PSD Dâmboviţa, cel puţin cu personajele pe care Rovana Plumb le-a impus în partid, pe diferite criterii.

Şi cum ieri, în cadrul conferinţei extraordinare de alegeri de la PSD Dâmboviţa, s-a vorbit despre alianţe pe partea stângă a eşicherului politic, senatorul Ţuţuianu a declarat că acum s-au creat astfel de premise, însă şi-a stabilit ca obiectiv să aducă în faţa alegătorilor o nouă generaţie de oameni politici. Prin urmare, face tot posibilul ca PRO România să aibă liste complete de candidaţi în toate localităţile.

„Sunt deschis la alianţe electorale punctuale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui. Nu exclud liste comune în anumite localităţi, dar voi fi jucător la masă. În luna februarie, voi prezenta primii 20 de candidaţi la funcţia de primar în judeţul Dâmboviţa.

Colaborarea cu PSD va depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Congres (Nota redacţiei: congresul PSD din luna februarie). Este de dorit ca, la Congres, să fie aleasă o echipă de oameni raţionali, cu o imagine bună şi cu care să poţi dialoga.

Schimbarea pe care trebuie să o facă PSD nu este legată doar de oameni. Trebui să fie o schimbare care trebuie să privească ideologia partidului, modul în care se raportează la problemele economice, sociale, politice ale societăţii româneşti”, a declarat Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte PRO România la nivel naţional şi lider al organizaţiei Dâmboviţa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Noul preşedinte al PSD Dâmboviţa promite că nu va face discriminări între organizaţiile locale

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, ales ieri preşedinte al PSD Dâmboviţa, le-a transmis colegilor de partid că va face tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă în organizaţie. Mai promite Corneliu Ştefan că va fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, fără discriminări.

„Îi mulțumesc domnului președinte interimar al PSD Marcel Ciolacu și domnului secretar general interimar al partidului Paul Stănescu, pentru că s-au aflat la Târgovişte, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa din data de 19 ianuarie 2020, moment important, de resetare a organizaţiei noastre.

Le mulțumesc tuturor colegilor care au participat la această conferință extraordinară în calitate de delegați. Le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Aşa funcţionează democrația. Este un element important al sistemului nostru de valori.

Îi asigur pe toți colegii din PSD Dâmbovița că am să fac tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă, pentru transparență, pentru asigurarea unui echilibru în organizaţia noastră.

Mărturisesc că am avut la Târgoviște o competiție electorală internă istorică. Pot afirma fără să greşeşc că, niciodată, în existența acestei organizaţii, nu am avut o confruntare așa de intensă şi democratică pentru funcțiile de președinte și președinte executiv. Democraţia a respirat liber, curat, prin toți porii.

Am dovedit ieri că suntem tari, că suntem consecvenți, dedicați acestui partid, dăruiți acestui județ și oamenilor care trăiesc aici şi care și-au pus speranțele de mai bine în PSD. Vă asigur că, împreună cu președintele executiv – Titus Corlățean, cu secretarul executiv – Cristian Daniel Stan, cu cei 17 vicepreședinți aleși, cu dumneavoastră toți, membri ai PSD Dâmboviţa, vom readuce organizaţia acolo unde îi este locul, în fruntea eșicherului politic dâmbovițean.

Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, voi fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, de fiecare comunitate, pentru a face lucruri bune pentru judeţul nostru. Dâmboviţenii şi-au pus întotdeauna speranţele de mai bine în Partidul Social Democrat şi trebuie să le demonstrăm că nu au greşit, că noi suntem cei care ne-am preocupat mereu de problemele acestui judeţ, că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să schimbăm lucrurile în bine”, a scris noul preşedinte al PSD Dâmboviţa pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT