Connect with us

ACTUALITATE

Răspunderea magistraţilor, pusă pe tapet de europarlamentara Maria Grapini

Publicat

pe

Bilă albă pentru europarlamentarul PSD Maria Grapini. Demnitara emite declarații de impact, care nu sunt în ton cu ceea ce promovează noua conducere a Partidului Social Democrat. Maria Grapini a făcut apel la Parlamentul României, în mod special la deputații coaliției PSD-ALDE, pentru a urgenta adoptarea legii răspunderii magistraților. A spus europarlamentara ca și mai marii UE sunt de acord cu acest lucru.

„Eu m-am săturat de abuzurile unor magistrați! Românii s-au săturat! Fac apel la Parlamentul României să urgenteze adoptarea unei legi a răspunderii magistraților. Nu se poate să existe atâtea cazuri de încălcări ale drepturilor cetățenilor, ale copiilor și domnii magistrați care fac aceste abuzuri rămân mai departe să profeseze”, a scris Grapini pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mai menționat în postare că a trimis o scrisoare Comisiei Europene, prin care a cerut o Directivă Europeană pe răspunderea magistraților. De acolo i s-ar fi răspuns clar că parlamentele naționale pot adopta legi privind răspunderea magistraților.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite