Connect with us

Dâmboviţa

PNL Dâmboviţa vrea 30% în primul tur la prezidenţiale!

Publicat

pe

Virgil Guran - preşedinte PNL Dâmboviţa

A fost conferinţă de presă la PNL. Teme uşoare şi expuse la o oră târzie. Amfitrioni: preşedintele organizaţiei – Virgil Guran, şeful PNL Târgovişte – Aurelian Cotinescu şi fostul primar PDL de la Cândeşti – Tiberiu Gheorman.

Începem cu ultimul, acum în postura de consilier local şi lider al PNL Cândeşti. De foarte multă vreme, Gheorman se află în conflict deschis cu administaţia locală de acolo, cu primăriţa Georgeta Popa. PNL-istul o acuză pe primăriţă de o grămadă de fapte crunte, multe dovedite, zice el, anchetate şi clasate. Altele sunt pe rol acum.

La întâlnirea cu presa, Gheorman a venit cu mult curaj şi cu trei probleme. Prima legată de baza sportivă, ajunsă într-un stadiu avansat de degradare, care pune în pericol viaţa copiilor, nefiind demolată, deşi nu mai prezintă siguranţă în funcţionare. A doua – legată de cele 84 de hectare de izlaz închiriate unui cetăţean şi lăsate în părăsire, deşi, spune Gheorman, se încasează subvenţii de la APIA pentru terenul respectiv.

Tiberiu Gheorman – preşedinte PNL Cândeşti

A treia temă a vizat „abuzurile doamnei primar care, de trei ani de zile, refuză să treacă pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local proiectele pe care noi le depunem legal şi le înregistrăm la sediul primăriei”, după cum a explicat consilierul PNL. În sprijinul susţinerilor sale, fostul edil de la Cândeşti a împărţit presei documente cu informaţii despre problemele ridicate.

Aurelian Cotinescu, liderul PNL Târgovişte, neinspirat de data aceasta, a venit cu acelaşi discurs stereotip despre necesitatea construirii unui stadion nou la Târgovişte şi campania sa de strângere de semnături pentru a grăbi acest deziderat. Să vii şi să ne spui în fiecare săptămână câte semnături s-au mai strâns, că ai ajuns de la 800 la 2.000, nu este productiv din punct de vedere politic şi tema cântată zilnic s-ar putea să enerveze pe unii şi pe alţii, care văd că, în Târgovişte, mai sunt şi alte nevoi.

Aurelian Cotinescu – preşedinte PNL Târgovişte

Nu zic, este bun demersul PNL, necesar şi stadionul, dar nu putem bate darabana zi de zi cu treaba asta. Hai să găsim şi alte motivaţii, alte teme de implicare! De pildă, ne-ar trebui un spital nou, să nu ne mai îngrămădim ca muştele la cel pe care îl avem şi care nu mai face faţă cerinţelor actuale de niciun fel. O Unitate de primiri Urgenţe mai bine structurată. Un parc, mai multă verdeaţă în oraş, că nu prea avem şi asta o constatăm umblând prin parcurile existente şi văzând cât de aglomerate sunt. Parcări, că o să urcăm curând autoturismele în pom…

Preşedintele PNL Dâmboviţa – Virgil Guran, după cum singur a spus, a venit la conferinţa de presă cu trei probleme scurte. Prima, referitoare de decizia sa, pe care a mai adus-o în atenţia presei, de a da milităria jos din pod în organizaţie şi de a-i elimina pe cei care se fac că muncesc. A dat afară din partid 12 consilieri locali de prin Crânguri, Raciu, Ulieşti şi Lunguleţu, care „nu au avut nicio iniţiativă, n-au nicio poziţie şi unii dintre ei se bucură doar de acea indemnizaţie. Vrem să schimbăm un pic mentalitatea şi am început-o”.

Bravo, domnule preşedinte, faceţi curăţenie, de vară, de primăvară, nu mai contează. Ar fi o problemă dacă liderul Guran s-ar opri la pătura de jos a partidului, la excluderea membrilor din localităţile mici, pe când greii stau liniştiţi şi, fie vorba între noi, nu se omoară nici ei cu miletantismul de partid. Nu prea am auzit pe vreunul să emită sintagme, mesaje demne de multiplicat în spaţiul public, care să facă să clocotească electoratul.

Nu a uitat Guran nici de PSD care, în opinia sa, nu a adus niciun proiect major pentru judeţul Dâmboviţa, deşi mulţi social-democraţi au funcţii importante, sunt la putere şi ar putea să se zbată mai mult pentru judeţ. Liderul PNL speră ca electoratul să-i judece şi să acţioneze în consecinţă la alegeri.

A treia problemă, mai simplistă. A descoperit liderul PNL Virgil Guran că, până acum, doar PNL-ul are desemnat un candidat pentru funcţia supremă în stat, şi anume preşedintele în exerciţiu – Klaus Iohannis. Celelate partide nu şi-au scos în faţă candidaţii, ca să ştie şi liberalii cu cine trebuie să se bată. Sunt neliniştiţi.

Oricum, Virgil Guran a lansat şi o ştire astăzi. Vrea ca, la alegerile prezidenţiale, PNL să scoată în Dâmboviţa 30% în primul tur şi, în cel de-al doilea, să câştige bătălia. Versul e bun, dar ritmul nepotrivit!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT