Connect with us

ACTUALITATE

Ploile fac prăpăd în judeţul Argeş! DN 73, blocat de aluviuni

Publicat

pe

Foto: ISU Argeş

Prăpăd pe DN 73, în judeţul Argeş! Urmare ploilor puternice, s-a format o viitură care a inundat mai multe gospodării în zona Rucăr-Dragoslavele, iar drumul a fost blocat de aluviuni. În momentul de faţă se circulă pe un sens. Pompierii, jandarmii şi poliţiştii acţionează la faţa locului, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Foto: ISU Argeş

O femeie, în vârstă de 50 de ani, a fost luată de ape chiar din curtea casei. Din fericire, a fost salvată, însă prezintă o fractură deschisă. Întrucât drumul este blocat, victima a fost dusă pe braţe de pompieri şi jandarmi. După ce i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, femeia a fost transportată către echipajul de la Ambulanţă cu maşina viceprimarului.

Foto: ISU Argeş

Potrivit ISU Argeş, în comuna Rucăr, pe Valea Stăneşti, au fost identificate până la acest moment opt case avariate: două – în proporţie de 80%, 1 în procent de 50% şi cinci – în proporţie de 40%. Aluviunile măsoară 1 metru înălţime. De asemenea, sunt şi mai multe autoturisme avariate.

VOM REVENI

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT