Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Accident cu cinci victime pe DN 6, Bucureşti-Alexandria

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

Cinci răniți, două femei și trei bărbați, în urma unui accident de circulație petrecut astăzi pe pe DN 6, București-Alexandria, în localitatea Buzescu. În eveniment au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de la ISU Teleorman și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Patru victime, prezentând multiple leziuni, au fost transportate la spital. O persoană căreia i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, a refuzat să meargă la spital.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Grav accident pe DN 72, în zona Parcului Industrial Ploieşti

Publicat

pe

Foto: https://www.republikanews.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs, cu puţin timp în urmă, pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte, în zona Bauelemente de la ieşirea din municipiul Ploieşti. Se pare că un autoturism care a ieşit din incinta parcului industrial nu a acordat prioritate de trecere pentru un autovehicul care se deplasa pe DN 72, spre Târgovişte.

Impactul a fost unul puternic. O persoană a rămas încarcerată. Pentru scoaterea sa dintre fiarele contorsionate au intervenit pompierii de la Detaşamentul din Ploieşti. Victima, inconştientă, prezentând un traumatism cranio-cerebral grav, a fost transportată la spital. Traficul către Târgovişte este restricţionat.

Citește în continuare

SOCIAL

Acţiune naţională pentru depistarea neregulilor din transportul de călători!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Firmele de transport călători obişnuite cu nerespectarea legii, cei care ne bagă ca pe zdrenţe în microbuze, depăşind limita admisă a numărului de călători, vor avea o problemă în următoarele zile.

Poliţia Română, prin Serviciile Rutiere de la nivelul fiecărui Inspectorat, va derula în perioada 22-28 iulie o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor privind transportul public de persoane.

Pe durata acţiunii, vor fi verificaţi cu maximă atenţie toţi şoferii de microbuze aflaţi în trafic. Vor fi controlate şi autovehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Necazul este că, în ceea ce priveşte transportul de călători, în această perioadă, avem vacanţă, iar microbuzele, care de obicei erau super-aglomerate, vor fi spre ok.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!