Connect with us

SOCIAL

Accident cu cinci victime pe DN 6, Bucureşti-Alexandria

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

Cinci răniți, două femei și trei bărbați, în urma unui accident de circulație petrecut astăzi pe pe DN 6, București-Alexandria, în localitatea Buzescu. În eveniment au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de la ISU Teleorman și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Patru victime, prezentând multiple leziuni, au fost transportate la spital. O persoană căreia i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, a refuzat să meargă la spital.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăra din imagine este căutată de polițiștii din Dâmbovița. Detalii aici!

Publicat

pe

De

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Valea Mare au fost sesizați, aseară, în jurul orei 21:00, cu privire la faptul că o tânără de 23 de ani, din Voia, comuna Crângurile, Rebeca Alberta Vasilica, a plecat de acasă, duminică – 14 aprilie 2024, și nu a mai revenit. A solicitat intervenția oamenilor legii mama acesteia, o femeie în vârstă de 44 de ani.

Semnalmente tânără dispărută: 1,57 metri, 35 de kilograme, păr blond vopsit și două degete (inelar și mijlociu) amputate. La momentul plecării, era îmbrăcată într-un maiou de culoare albă, pantaloni de culoare neagră și purta papuci de culoare albă.

Oamenii legii efectuează verificări pentru identificarea persoanei în cauză. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să anunțe Poliția sau să sune la 112.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Descinderi în forță la Bălteni. 15 firme sunt suspectate de ilegalități cu deșeuri feroase și neferoase

Publicat

pe

Peste 200 de polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița efectuează, astăzi – 17 aprilie 2024, controale, împreună cu comisarii Gărzii de Mediu, la 15 agenți economici din Bălteni, comuna Conțești, care au ca obiect de activitate colectarea deșeurilor feroase și neferoase.

Administratorii acestor firme sunt bănuiți că au dezmembrat ilegal diferite tipuri de autovehicule și, evident, nu au declarat veniturile astfel obținute. Totodată, aceștia ar fi incendiat bunurile dezmembrate, în vederea valorificării, fiind poluat mediul înconjurător.

Sunt angrenați în această acțiune de amploare și jandarmi din cadrul IJJ Dâmbovița, de la Gruparea Mobilă “Matei Basarab” Ploiești și de la Brigada Specială de Intervenție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite