Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Ajută-l pe micuţul David să lupte cu cancerul! Donează 2 euro prin SMS!

Publicat

pe

Asociația ”Salvează o inimă” a demarat în luna iunie o strângere de fonduri pentru David Caragea, un băiețel de 1 an și 6 luni care a fost diagnosticat cu neuroblastom, grad IV. Tratamentul constă într-o operație și ședințe de chimioterapie timp de 6 luni de zile în cadrul unei clinicii private din Turcia. Costurile tratamentului se ridică la suma de aproximativ 90.000 Euro. David a început ședințele de chimioterapie în data de 15 iunie.

Modalități de susținere a campaniei umanitare

Există mai multe modalități de a dona pentru cazul lui David, cea mai la îndemână fiind varianta de SMS de 2 Euro la 8832 cu mesajul ”David”. Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 1 iulie – 30 iulie 2019 și nu se percepe TVA pentru donațiile realizate de pe abonament.

Donațiile se pot face și direct de pe site-ul Asociației ”Salvează o inimă”, prin card sau Paypal, suma minimă care poate fi donată este de 2 Euro. Persoanele juridice pot susține acest caz printr-un contract de sponsorizare. Contractul trebuie completat și trimis prin poștă sau curierat rapid la adresa Asociației (Sat Boscoteni, Comuna Frumuşica, Judeţul Botoşani).

Nu în ultimul rând, cei care doresc să îl vadă pe David zâmbind din nou pot dona direct în conturile Asociației, cu mențiunea că trebuie să se specifice, în momentul în care se face donația, numele de familie al copilului – Caragea.

Conturile în care se poate dona sunt:

· Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
· Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
· Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Datele Asociației ”Salvează o inimă”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Jandarmii din Dâmboviţa, o nouă acțiune de donare de sânge

Publicat

pe

Jandarmii dâmbovițeni s-au implicat în campania de donare de sânge inițiată de Patriarhia Română, astfel că, astăzi, s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgovişte. Gestul lor de solidaritate cu oamenii aflați în suferință se va repeta mâine – 16 iulie. Nu uitați! O picătură de sânge salvează vieți!

În ultimii trei ani, peste 450 de jandarmi, elevi ai școlilor de subofițeri, angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița şi cetăţeni s-au alăturat demersului Jandarmeriei Dâmbovița în cadrul celor șase ediții ale campaniei “Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!” Acțiunile au avut ca scop conştientizarea cetățenilor cu privire la importanța donării de sânge şi completarea stocului sanguin local.

Citește în continuare

SOCIAL

Percheziții la persoane cercetate pentru înșălăciune prin clonarea identității unei firme

Publicat

pe

Foto arhivă

14 percheziții au executat, în această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române în București și în locații din județele Olt, Ilfov și Dâmbovița.

Mai multe persoane sunt bănuite că au efectuat comenzi în numele unei firme a cărei identitate a fost clonată. Prejudiciul produs se ridică la 1,2 milioane de lei. Cele șase persoane ridicate și conduse la audieri sunt cercetate pentru înșălăciune, spălare de bani, fals și uz de fals.

Se pare că cei anchetați, în perioada august – octombrie 2019, ar fi indus în eroare reprezentații unor societăți comerciale din spațiul intracomunitar, prin plasarea de comenzi și ridicarea de mărfuri în numele unei firme a cărei identitate a fost clonată.

Mărfurile obținute în acest mod au fost scoase pe piață printr-o societate înființată special pentru această activitate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!