Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Ajută-l pe micuţul David să lupte cu cancerul! Donează 2 euro prin SMS!

Publicat

pe

Asociația ”Salvează o inimă” a demarat în luna iunie o strângere de fonduri pentru David Caragea, un băiețel de 1 an și 6 luni care a fost diagnosticat cu neuroblastom, grad IV. Tratamentul constă într-o operație și ședințe de chimioterapie timp de 6 luni de zile în cadrul unei clinicii private din Turcia. Costurile tratamentului se ridică la suma de aproximativ 90.000 Euro. David a început ședințele de chimioterapie în data de 15 iunie.

Modalități de susținere a campaniei umanitare

Există mai multe modalități de a dona pentru cazul lui David, cea mai la îndemână fiind varianta de SMS de 2 Euro la 8832 cu mesajul ”David”. Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 1 iulie – 30 iulie 2019 și nu se percepe TVA pentru donațiile realizate de pe abonament.

Donațiile se pot face și direct de pe site-ul Asociației ”Salvează o inimă”, prin card sau Paypal, suma minimă care poate fi donată este de 2 Euro. Persoanele juridice pot susține acest caz printr-un contract de sponsorizare. Contractul trebuie completat și trimis prin poștă sau curierat rapid la adresa Asociației (Sat Boscoteni, Comuna Frumuşica, Judeţul Botoşani).

Nu în ultimul rând, cei care doresc să îl vadă pe David zâmbind din nou pot dona direct în conturile Asociației, cu mențiunea că trebuie să se specifice, în momentul în care se face donația, numele de familie al copilului – Caragea.

Conturile în care se poate dona sunt:

· Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
· Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
· Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Datele Asociației ”Salvează o inimă”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Sinucidere la Sanatoriul TBC Moroeni! Un bolnav s-a aruncat de la etaj

Publicat

pe

Sursa foto: targovistenews.ro

Un bărbat de 51 de ani, din Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la unul dintre etajele Sanatoriului TBC Moroeni, acum secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Se pare că M. Gheorghe a recurs la acest gest pe fondul unei crize generate de lipsa de alcool. Bărbatul ar fi avut un comportament violent încă de la primele ore ale dimineţii. Personalul a încercat să-l imobilizeze înainte de a recurge la necugetata faptă, dar nu a reuşit.

Se ştie că este deja o obişnuinţă consumul de alcool printre bolnavii internaţi la Sanatoriul Moroeni, unde stau cu lunile sub tratament. Băutura şi-o procură de la unităţile de comerţ din comună sau le este adusă chiar de unii aparţinători. Nu le lipsesc nici ţigările, deşi în bolilele de plămâni sunt strict interzise. Personalul medical controlează cu greu asemenea practici. Bolnavii au ascunzătorile lor, unde îşi pun sticlele cu alcool pentru a nu fi găsite în timpul inspecţiilor.

Citește în continuare

Prahova

Ambulanţă cu pacient, răsturnată în urma impactului cu o maşină care nu i-a acordat prioritate!

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.observatorulph.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploieşti. Culmea, în eveniment a fost implicată o ambulanţă care a fost răsturnată în urma impactului cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Şoferul ambulanţei, asistentul şi pacientul au fost preluaţi şi transportaţi, evident, la spital!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!