Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Punct termic, transformat în centru de preparare a hranei pentru creşele din Târgovişte

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a demarat lucrările de reabilitare şi punere în valoare a altui fost punct termic din oraş, clădire aflată în prezent într-o stare avansată de degradare. Ne referim la PT 5, de pe strada Transilvaniei din Micro VI, care va fi transformat într-un centru de pregătire a hranei pentru cele opt creşe din structura Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Târgovişte.

Investiţia este estimată la aproximativ 1 milion de lei şi este suportată integral din bugetul propriu al administraţiei publice locale.

„Termenul de execuţie este de 18 luni, dar sper să-l reducem la 9-10 luni. Prin acest proiect se rezolvă două probleme. Vom avea un spaţiu special de pregătire a hranei pentru creşe şi se rezolvă şi problema unei clădiri care se află într-un stare avansată de degradare în momentul de faţă.

Menţionez că avem pregătit şi proiectul pentru construcţia unui centru de autism, la punctul termic din Micro XI, de lângă Grădiniţa nr. 15. În momentul în care vom dispune de resurse financiare, vom demara şi acolo lucrările”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim că administraţia locală a amenajat un Club al Pensionarilor într-un fost punct termic din Micro VI (Zona Select), iar un punct termic din Micro III a fost cedat Consiliului Judeţean, care îl va transforma în bibliotecă de cartier.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Judeţul Dâmboviţa a fost, din nou, lăsat la coadă la repartiţia de fonduri!

Publicat

pe

Sursa foto: http://gov.ro

Judeţul Dâmboviţa nu a fost niciodată, în ultimii 20 de ani, mai slab reprezentat la nivel guvernamental ca în momentul de faţă – spune senatorul Adrian Ţuţuianu, care a punctat că este o situaţie care se observă şi după modul cum a fost efectuată ultima repartizare de fonduri pentru echilibrarea bugetelor unităţilor administrativ-teritoriale, săptămâna trecută.

Raportat la sumele alocate de Guvernul Dăncilă înainte de a fi demis prin moţiune de cenzură, Dâmboviţa se află în a doua parte a clasamentului. Şi asta pentru că, susţine Adrian Ţuţuianu, nu are cine să deschidă uşile la Bucureşti. Pe Rovana Plumb nu o interesează, fiind plecată la Bruxelles, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, nu este cunoscut, nu are trecere la nivel înalt.

Aşa se face că sunt judeţe cu mai puţini locuitori şi mai puţine unităţi-administrativ-teritoriale care au primit bani mai mulţi ca Dâmboviţa. Spre exemplu Tulcea şi Giurgiu. De asemenea, sunt judeţe cu putere economică ridicată, care nu ar fi avut nevoie de un sprijin financiar consistent din partea Guvernului, care, la fel, au primit bani mai mulţi ca Dâmboviţa. Spre exemplu, Prahova.

Cât priveşte repartiţia de fonduri între localităţile din Dâmboviţa, senatorul Ţuţuianu a constat că 39 de primării nu au primit nici măcar un leu, astfel că multe dintre ele sunt puse în situaţia de a nu avea fonduri să achite ajutoarele sociale, salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap şi indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi.

VIDEO

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Consilierul judeţean Florin Georgescu îl „înţeapă” pe primarul de la Pietroşiţa

Publicat

pe

Leonard Dicu - primar comuna Pietroşiţa

Maestrul Florin Georgescu, consilier judeţean PSD, locuitor al Pietroşiţei, a luat poziţie în plenul şedinţei împotriva primarului comunei natale, care s-a asociat cu administraţia judeţeană pentru a reabilita doar anumite uliţe.

A spus tenorul că cea mai importantă arteră comunală, drumul ce leagă satul Dealu Frumos de restul comunei, ba chiar cu Runcu, a fost lăsată de izbelişte. A mărturisit îndrăgitul solist de operă, recunoscut pentru spiritul său drept, obiectiv, că respectiva cale rutieră arată ca vai de ea. Microbusul şcolar este şi el dărâmat din cauza traseului nenorocit pe care îl străbate zilnic.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, care îi mai este şi şef pe linie de partid edilului Leonard Dicu, a spus că nu e treaba lui ce drumuri asfaltează primarul.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web