Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Punct termic, transformat în centru de preparare a hranei pentru creşele din Târgovişte

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a demarat lucrările de reabilitare şi punere în valoare a altui fost punct termic din oraş, clădire aflată în prezent într-o stare avansată de degradare. Ne referim la PT 5, de pe strada Transilvaniei din Micro VI, care va fi transformat într-un centru de pregătire a hranei pentru cele opt creşe din structura Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Târgovişte.

Investiţia este estimată la aproximativ 1 milion de lei şi este suportată integral din bugetul propriu al administraţiei publice locale.

„Termenul de execuţie este de 18 luni, dar sper să-l reducem la 9-10 luni. Prin acest proiect se rezolvă două probleme. Vom avea un spaţiu special de pregătire a hranei pentru creşe şi se rezolvă şi problema unei clădiri care se află într-un stare avansată de degradare în momentul de faţă.

Menţionez că avem pregătit şi proiectul pentru construcţia unui centru de autism, la punctul termic din Micro XI, de lângă Grădiniţa nr. 15. În momentul în care vom dispune de resurse financiare, vom demara şi acolo lucrările”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim că administraţia locală a amenajat un Club al Pensionarilor într-un fost punct termic din Micro VI (Zona Select), iar un punct termic din Micro III a fost cedat Consiliului Judeţean, care îl va transforma în bibliotecă de cartier.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, proiect pentru bază sportivă conform ultimelor standarde în domeniu

Publicat

pe

Primăria Titu, județul Dâmbovița, a depus la Compania Națională de Investiții un proiect care vizează amenajarea unei baze sportive moderne, dotată conform ultimelor standarde în domeniu.

De asemenea, în ședința de lucru a Consiliului Local Titu din data de 30 iunie, au fost alocate sumele necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui spital nou în orașul Titu, tot prin Compania Națională de Investiții. După consultarea tuturor factorilor implicați într-un astfel de proiect, cu impact pentru întreaga zonă, nu doar pentru Titu, documentaţia va fi depusă la CNI pentru obținerea finanțării.

„Vă asigur, stimați locuitori ai orașului Titu, că nu mă voi opri până când nu vor fi realizate toate proiectele majore pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră, o parte din ele au demarat, iar altele au primit finanțare”, a scris primarul Traian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Urmează o nouă acțiune de dezinsecție aeriană la Târgoviște, din 17 iulie

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Primăria Târgovişte va efectua, în perioada perioada 17 – 24 iulie 2020, în intervalul orar 05:30 și 09:30, a doua acțiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului, inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități.

„Se vor folosi substanțe avizate de Ministerul Sănătăţii Publice – Comisia Naţională pentru Produse Biocide, care fac parte din grupa a III-a de toxicitate. Substanţa folosită pentru combaterea dăunătorilor este EXIT 100 EC, insecticid formulat pentru aplicare ULV. Produsul nu este dăunător pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine și organismele acvatice.
Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul. De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!