Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Activul PSD Dâmboviţa, convocat vineri la restaurant

Publicat

pe

Sursa foto: Realitatea TV

Vineri, de la ora 18:00, se pune, din nou, de o adunare de forţă la PSD Dâmboviţa. Conducerea i-a convocat pe membrii CEX, pe primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii, ba chiar şi pe consilierii locali ai partidului de pe cuprinsul întregului judeţ la şedinţă.

Întâlnirea nu va avea loc la sediul filialei, ci la restaurantul „Del Ponte” din Târgovişte. Temele de discuţie sunt multiple şi vizează pregătirea pentru alegerile prezidenţiale, coagularea organizaţiei în jurul liderilor etc. Se pare că europarlamentara Rovana Plumb, şefa organizaţiei, va propune social-democraţilor strânşi la masă şi alegerea unui alt preşedinte executiv, în locul deputatului Corneliu Ştefan, care şi-a dat demisia.

Sunt destule voci în PSD Dâmboviţa care spun că alegerea unui restaurant pentru desfăşurarea întâlnirilor cu activul de partid fac mai mult rău, întrucât inoculează în ochii electoratului, care şi aşa şi-a cam pierdut încrederea în PSD, un sentiment de repulsie şi neîncredere.

Dâmboviţa

Scrisoarea… scrisorilor la PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

de

Pe 6 septembrie, este conferință de alegeri la PSD Dâmbovița. S-a ajuns aici din cauza animozităţilor care există în partid, tolerate și amplificate de actuala echipă de conducere, din cauza unor indivizi care și-au descoperit brusc veleitățile de politicieni de stânga și consilieri, din cauza găștilor care au sufocat organizatia, din cauza prea multor jocuri de culise.

Și, cu toate astea, social-democrații dâmbovițeni, sau o parte din ei, din categoria „ghiocei”, au trimis zilele acestea la București, direct la președinta Viorica Dăncilă, un gen de scrisoare, în care organizatia, culmea, pregătită pentru alegeri, gata să își desemneze un nou conducător, își exprimă atașamentul, susținerea față de europarlamentara Rovana Plumb, actualul preşedinte al filialei PSD.

Ca într-o ţidulă comunistă, se spune în document că Rovana Plumb merită să ajungă comisar european. Nu contestăm acest lucru. Că doamna Plumb este un politician bun, am văzut. Știe să-și urmeze parcursul dorit, a rezistat pe scena tumultuoasă a politicii sub atâția președinți. A fost un reprezentant loial partidului. Dar, scrisoarea cu pricina e prea de tot. Pare a fi înjghebată de lingușitori de profesie, care s-au executat la comandă.

Aproape că nu știi ce să mai crezi. În PSD Dâmbovița, prin toate ungherele, miroase a diversiune. Am mai aflat ceva interesant! O serie de lideri locali, reprezentanţi ai unor organizaţii locale cu rezultate, nu se regăsesc pe lista delegaţilor la congresul PSD de mâine…

Citește în continuare

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa se află în plin proces de reorganizare

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, liderul Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, se află în plină campanie de refacere și reconsolidare a filialelor locale ale asociației. Raducanu și-a propus să creeze, în toate localitățile dâmbovițene unde există comunități mai mari sau mai mici de romi, structuri puternice, alcătuite din oameni care să lupte pentru drepturile etniei, oameni capabili să sprijine administrațiile publice locale.

„Este un deziderat pe care mi l-am propus încă de la preluarea funcției de președinte al Partidei Romilor Pro Europa. Trebuie să redevenim puternici şi uniţi, să avem un cuvânt de spus în actul decizional administrativ, să ne putem impune ideile, părerile, să contribuim la bunul mers al comunităților”, ne-a precizat Tudorică Răducanu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!