Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Mircea Baniciu şi Vasile Şeicaru, cap de afiş la Festivalul „Padina Folk” 2019

Publicat

pe

Pe 15 şi 16 august vom avea în Bucegi, în zona Telecabina Peştera, Festivalul „Padina Folk”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, cu scopul de a promova această zonă turistică, dar şi muzica folk. Pe scenă vor evolua nume consacrate ale genului, precum Mircea Baniciu şi Vasile Şeicaru. Accesul va fi liber.

Pentru asigurarea tuturor condiţiilor necesare pentru desfăşurarea festivalului în bune condiţii, astăzi – 18 iulie 2019, şefii Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-au întâlnit cu primarul comunei Moroeni – Laurenţiu Moraru şi cu reprezentanţii tuturor instituţiilor responsabile – IPJ, IJJ, ISU, Crucea Roşie, Serviciul Public Salvamont, Supercom SA, Direcţia Generală Infrastructură Locală şi Serviciul de Pază al CJ Dâmboviţa.

Ultimele detalii privind igienizarea şi colectarea deşeurilor, asigurarea locurilor de parcare şi campare, măăsurile de pază şi protecţie şi desfăşurarea traficului în deplină siguranţă vor fi puse la punct în perioada 5-10 august, când toţi factorii implicaţi se vor deplasa în zona montană.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT