Connect with us

Dâmboviţa

Agitaţie în PSD Dâmboviţa. Va fi retrasă Rovana Plumb din fruntea organizaţiei?

Publicat

pe

Surse din conducerea centrală a PSD dau ca sigură schimbarea europarlamentarei Rovana Plumb din funcţia de preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa. Viorica Dăncilă şi ceilalţi lideri de la Bucureşti vor să aibă linişte şi conlucrare în PSD Dâmboviţa înainte de declanşarea campaniei electorale pentru prezidenţiale, dar şi la următoarele alegeri locale şi parlamentare, care se vor desfăşura anul viitor.

Concluzia la care au ajuns ar fi aceea că nu se poate atinge acest deziderat cu menţinerea Rovanei Plumb în fruntea PSD Dâmboviţa. Nimeni nu îi contestă calităţile de bun politician, de lider, dar, la Dâmboviţa, cred mai marii formaţiunii social-democrate, nu a reuşit să facă o echipă omogenă şi puternică. Tensiunile şi nemulţumirile au apărut şi s-au menţinut, ba chiar s-au amplificat, încă de la instalarea în funcţia de preşedinte.

Spun sursele noastre că premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, au solicitat informaţii despre ceea ce se întâmplă în Dâmboviţa de la mai mulţi membri importanţi şi nu le-a picat deloc bine ceea ce au aflat. Nu se cunoaşte deocamdată numele celor care vor prelua coordonarea organizaţiei până la o viitoare conferinţă judeţeană de alegeri.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Șelaru, arestat pentru tentativă de viol. A intrat peste o femeie în casă!

Publicat

pe

De

Un bărbat de 50 de ani, din Șelaru, județul Dâmbovița, se pare excitat la maximum, să nu zicem aflat în călduri, ar fi intrat, prin forțarea ușii de la intrare, în casa unei femei din aceeași comună, cu gând să o violeze.

Individul a încercat să întrețină cu victima relații sexuale cu forța. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă viol și violare de domiciliu. Ulterior, magistrații de la Judecătoria Găești au emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Inițiativa USR de plafonare a salariilor funcționarilor de lux este una pur populistă!

Publicat

pe

USR-iștii, în căutare de popularitate, după ce au fost o vreme la guvernare și s-au comportat nefiresc de indiferent față de românii simpli, au depus o inițiativă legislativă care are ca prevedere plafonarea salariilor de top ale bugetarilor de lux. Adică, să nu depășească retribuția președintelui României. Deputatul PSD Radu Popa consideră că tema legislativă aleasă de USR este una populistă.

„Sigur, majoritatea vor spune că salariile șefilor de agenții sunt foarte mari. Sunt foarte mari, e corect. Însă, eu cred că analiza salariului unui președinte de agenție guvernamentală trebuie să fie făcută luând în calcul și ce așteptăm de la acel om, ce plus-valoare și ce beneficii ar trebui să aducă el societății, vezi cazul ASF și falimentele zgomotoase, ce are de protejat respectivul funcționar. De exemplu, salariul președintelui ANRM, agenția care deține toate bogățiile solului și subsolului României, este de 7600 de RON”, a punctat deputatul Radu Popa.

Așa că, a mai spus parlamentarul, este important să ne uităm care sunt criteriile expuse în fișa postului fiecărui funcționar în parte și de acolo să plece analiza cost-beneficiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite