Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Ne-au dispărut eroii! Poliţiştii s-au învârtit pe la poartă, în timp ce o adolescentă era ucisă!

Publicat

pe

Foto: https://spynews.ro

Vaşnicii poliţişti români care, în alte cazuri, sparg casele oamenilor, pentru te miri ce, care uneori te cheamă la audieri pentru fapte fantasmagorice, care fac pe durii, nu au avut curajul şi nici instinctul de a intra în casa în care un psihopat ucidea o copilă. Au stat în poartă să aştepte ora 6 dimineaţa, pentru a executa mandatul de percheziţie, deşi vecinii le-au spus că de acolo au auzit ţipete!

De ce nu şi-a asumat nici un om al legii acest risc de a sparge poarta nenorocitului şi să intre pentru a o salva pe adolescenta supusă la chinuri groaznice? De ce? Pentru că în această instituţie nu mai sunt eroi, au pătruns tot soiul de incapabili, de piloşi, care nu sunt intersesaţi decât de funcţii, poziţii şi salarii! Noi, cetăţenii de rând, suntem pentru ei nişte obiele.

CITEŞTE ŞI: Crime după un scenariu de filme horror! De ce n-a putut fi localizat apelul la 112?

Se impune demisia şefilor Poliţiei Române, de la un capăt la altul! Se impun demisii la nivelul STS! Se impun demisii la nivelul Parchetului! Cazul de la Caracal a cutremurat o ţară întreagă. Arată clar că sistemul nu mai reacţionează la necazurile oamenilor. Este interesat să se apere şi să acţioneze la comandă! Plângem şi ne încearcă revolta, când vedem cum suntem trataţi de reprezentanţii statului…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT